Hudpleje indefra: New Nordic Hyaluron Shot

20.01.18
New Nordic Hyaluron Shot

New Nordic Hyaluron Shot

Annonce for New Nordic Hyaluron Shot

Når jeg ser navnet Hyaluron Shot, kommer jeg automatisk til at tænke på injiceringer med diverse produkter, der giver fylde hist og pist i huden… Og mon ikke det er præcist det, der er meningen? I hvert fald er New Nordic Hyaluron Shot tænkt som et kosttilskud til at fugte og give huden fylde indefra.
Denne årstid er bare et mareridt for hud og hår. Det er derfor jeg sagde ja til at teste New Nordic Hyaluron Shot i de næste uger. Om en måneds tid vil jeg altså dele mine oplevelser med New Nordic Hyaluron Shot med dig. Efter kun fireogtyve dage med dette kosttilskud skulle man kunne se en markant forskel på huden. Det er noget af et løfte, men det håber jeg naturligvis på at opleve.

New Nordic Hyaluron Shot
Det var simpelthen så gråt i dag, at jeg tog mit shot med ud… det vil sige jeg måtte tilbage og hente det.

Udsat
Noget af det, der gør det så sjovt men af og til også udfordrende at være dåse, er alle de ting, jeg har mulighed for at teste. Ligesom det kan være en kæmpe succes, så kan det bestemt også gå galt. Min hud er sart, tør og bliver meget let irriteret. Derfor er jeg altid på udkig efter produkter, der kan hele, fugte og genoprette. Især i tilfælde af at det går eller er gået galt. Derfor lå en test af New Nordic Hyaluron Shot naturligvis lige til højrebenet.
Hudpleje i alle afskygninger er jo en del af mit job. Man kan faktisk sige at rens og pleje af huden er en arbejdsrelateret beskæftigelse. Når det er sagt, så er der selvfølgelig trin eller ritualer, som jeg bare ikke rigtig får gjort nok eller regelmæssigt.

Hold dine forsæt
Selvom det heldigvis sker sjældent, så får vi altså stadig beskeder fra kvinder, der aldrig renser eller plejer huden. Er du en af dem, så synes jeg, at du skal sætte dig nogle overskuelige mål i forhold til hudpleje. Det behøver slet ikke at være et ritual, der består af et hav af produkter. Rens, pleje og beskyttelse er de tre grundsten, som du bør gå efter. Hvis man aldrig har brugt andet end vand i ansigtet, så er tre produkter selvfølgelig en betragtelig omvæltning. Der er bare det ved hudpleje, at det er bedst at forebygge. Det er for sent, når skindet hænger, og pigmentforandringerne skinner igennem. Derfor skal du gøre dig selv den tjeneste at sætte de mål… og især holde dem.

Succes
Det skal være nemt og lige til at holde de mål, du sætter dig. Succesoplevelser er motiverende og giver blod på tanden til nye og måske vanskeligere mål. Det gælder om at opnå succes! Mål du ikke overholder virker både demotiverende her og nu men også på sigt. Det er blandt andet derfor, det er så vigtigt, at det er muligt at nå målet. Du ved bedst selv, hvad der er uoverskueligt eller uopnåeligt for dig. Så mærk godt efter, når du vælger dine forsæt.
En måde at gøre dine mål opnåelige er, at dele hver enkelt mål op i etaper. På den måde er det meget lettere at holde motivationen. Og især at holde det endelige mål for øje. Find eventuelt på belønninger undervejs, så du har noget at se frem til.

New Nordic Hyaluron Shot
Der kan ikke være så mange New Nordic Hyaluron Shot i, men det er lige meget, for den ananas får mig til at smile…

Påmindelse
Det er sandelig ikke for at pege fingre, at jeg skriver ovenstående… Mit eget nytårsforsæt er for eksempel at blive bedre til at smøre neglebåndene og tage de der kosttilskud, som jeg ved virker. Derfor har jeg stillet mine kosttilskud og en salve på bordet i entréen. Det bord kommer jeg nemlig forbi mange gange på en dag. Så kan jeg enten snuppe dem på vejen, eller når jeg skal ud af døren, det er nemlig også der min vandflaske står.
Køb eventuelt en ny hylde, eller et fad eller hvad der nu passer til dit hjem. Smukke påmindelser er i hvert fald et vigtigt redskab for mig. Sådan bliver jeg på smukkeste vis mindet om, at jeg har et løfte, der skal overholdes.

New Nordic Hyaluron Shot
Du finder de små æsker med otte flasker New Nordic Hyaluron Shot i hver i helsekostbutikker, i Matas og naturligvis online i New Nordics egen webshop, hvor en æske koster 159 kroner.

Tilbage er der vist bare at sige skål!

Indlægget er en annonce for New Nordic Hyaluron Shot

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Nanna

Og hvordan smager det så? 😬

Helene Randløv

Hej Nanna
Det smager af havtorn.
Kh. Helene

Cendie

Dét glæder jeg mig til at høre meget mere om!

Betina Berg Holm Andersen

Hej Helene
Lige et spørgsmål udenfor kontekst:
Du skriver tit at du har meget tør hud, så måske kan du hjælpe (jeg ved godt at hvad der virker på dig ikke nødvendigvis virker på mig)
Denne årstid er grum, og selv om jeg både bruger blid rens – toner – essens – hyaluronsyre (serum)- A-vitamin – AHA serum – samt olie under min beskyttende dagcreme (jeres), føles det stadig som om min hud er 2 numre for lille.
Har du et produkt (gerne et der ikke koster en million) som du bare ved sparker røv mht at give fugt/fedt. Jeg er 49 år.

Louise

Hvad blev resultatet, havde du en effekt? Synes ikk jeg kan finde en update på det😊

Helene Randløv

Hej Louise
Ja, ret vild effekt. Du kan ikke finde en opdate, fordi den ligger og venter på, at produkter igen kommer på hylderne.
Kh. Helene

Susanne

Var lidt i tvivl om midlet skulle smøres i fjæset eller drikkes!! Men jeg er også lidt tilbage, hvad sådan noget angår. Hold da op, det må være sjovt at være tester på alle mulige mærkelige ting! Vi andre må jo bare gå ud og købe, hvad vi læser om,som vi mistænker for måske at virke og så blive skuffede gang på gang på gang og en del kroner fattigere, når vi finder ud af at ok, nej vi fik ikke 3 cm længere øjenvipper, og nej vores hud så ikke 10 år yngre ud efter 28 dage!
Du kan sige: ja, men du kan tro på Dåserne og hvad, jeg fortæller! Men hvorfor skulle jeg tro på det – du får vel penge for at anmelde? Og hvis du gør det, er det ikke troværdigt.
Muligvis har jeg misforstået hele konceptet, og så undskylder jeg bare!

Helene Randløv

Kære Susanne
Du skal sandelig ikke tro på mig, hvis du ikke har lyst. Det virker ikke rigtig som om, du har læst noget af det, jeg har skrevet? Vi lever af vores troværdighed, hvis vi synes noget er dårligt, så skriver vi det også og ja… i dette tilfælde har vi fået penge for at skrive om produktet, men hvis det var dårligt, havde jeg ikke skrevet om det. Der er rigtig mange ting vi siger nej til, både fordi vi ikke har lyst til at teste, eller fordi det simpelthen ikke levede op til forventningerne. Det gør New Nordic Hyaluron Shot. Faktisk virker de så godt, at jeg køber dem (for mine helt egne penge 😉 ), selv om jeg synes, de smager tæt på rædselsfuldt.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *