Gosh Mix & Fix Colour Drops – skift farve på din foundation

07.03.18

gosh-colour-drops-2-1

Vi har alle svært ved at finde den perfekte farve foundation. Før mørk, for lys, for gul, for pink, for grå. Nu har Gosh lanceret fire koncentrerede farver, som kan tilsættes din foundation, concealer, primer mm. for at justere farven. Vi har modtaget produkterne gratis til test (hvilket vi skal oplyse jer om), og anmelder dem her.

Lad mig først sige, at produkterne kan justere en tone op eller ned. Du kan ikke ændre en foundations farve dramatisk. Men til den der foundation, der er lige en anelse for mørk eller lys, fungerer det.

Der er fire farver:

  • Gosh Mix & Fix Colour Drops 001 Light
  • Gosh Mix & Fix Colour Drops 002 Green
  • Gosh Mix & Fix Colour Drops 003 Purple
  • Gosh Mix & Fix Colour Drops 004 Dark

På de følgende billeder har jeg blandet dem med den samme foundation. På billederne er det et solidt lag foundation til venstre, til højre er der blandet en dråbe Gosh Mix & Fix Colour Drops i.

Gosh Mix & Fix Colour Drops

gosh-colour-drops-5-4

gosh-colour-drops-4-3

gosh-colour-drops-3-2

Dark og Light bruges naturligvis til at gøre foundation henholdsvis mørkere og lysere. Jeg har stort set udelukkende brugt den lyse af de to. Beklager, men jeg tror simpelthen ikke, der findes en foundation, der er for lys til mig på denne årstid. Den lyse er næsten hvid og virker til at lysne en foundation med op til en tone uden at ændre konsistensen alt for meget. Du kan naturligvis blande mere i, men så ændrer du konsistens på din foundation betragteligt.

Green og Purple er farvekorrigerende og hensigten er egentlig ikke at blande dem i foundation. De kan i stedet bruges direkte på huden, som de er, eller blandes op i en serum eller primer og bruges under foundation. Selvom de måske kan se voldsomme ud, så kan man altså sagtens blende dem ud på huden.

Den grønne farve hjælper med at skjule rødme, mens den lilla kan neutralisere gullig og trist hud. Jeg har faktisk selv med succes blandet en anelse af den lilla farve i foundations, der ellers tørrede op i en trist og gullig farve på mig. Den er også så lys, at den lysner en smule.

Brug kun en lille smule
Naturligvis ændrer det på konsistensen af din foundation at blande den op med noget andet, og det gør det også med Gosh Mix & Fix Colour Drops. Og jo mere du bruger, jo mere ændres konsistensen. Jeg oplever, at foundation bliver en anelse tyndere, blødere og lettere, når jeg blander Gosh Mix & Fix Colour Drops. Om det er godt eller skidt er en smagssag og afhænger i høj grad af den finish, man gerne vil opnå.

Jeg håber virkelig, at du kun køber foundation, der passer 100% til dig og ikke har brug for at ændre farven på dem. Stil dig ikke tilfreds med et halvdårligt farvematch. Så hvem er det, der har brug for et produkt som dette?

Selvfølgelig er den et super redskab til sådan nogle som os, der modtager en masse prøver på foundations, der altid er den forkerte farve. Du har forhåbentlig ikke skabet fuldt af foundations, der ikke passer ordentligt, men jeg ved godt, at det der perfekte match nogle gange er en umulighed. Og så kan Gosh Mix & Fix Colour Drops også hjælpe, når årstiderne skifter og vores hud ændrer farve.

Jeg har prøvet dem med flere forskellige flydende foundations, og de har indtil videre kunnet blandes med dem alle.

PS. Hvis du ikke er helt tilfreds med farven på vores Alt i en beskyttelse, så virker den virkelig godt sammen med Gosh Mix & Fix Colour Drops, da hovedingredienserne i begge produkter er de samme. De blander sig derfor godt sammen. MEN – og det her er vigtigt – at blande selv en lillebitte smule farve i et produkt med SPF vil selvfølgelig påvirke solfaktoren. Og dette gælder selvfølgelig også hvis du bruger disse farver sammen med andre primere eller foundations med SPF.

Her kan du købe det (reklamelinks)
Gosh Mix & Fix Colour Drops koster 169 kroner pr stk. Du kan blandt andet købe dem på Gosh.dk eller hos Matas.

PS. Jeg ved godt, at The Body Shop har et lignende koncept, men jeg har desværre ikke prøvet det.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Anne - Sofie A

Tak for dine oplysnger, har selv prøvet den fra Body Shop, den er lidt tyk i konsistensen men fungerer godt.
Nyx er også kommet med en, den der tynd ud i det men har ikke prøvet den.
Desværre er jeg nok ligeså lys som dig, sikkert, finder de fleste foundation enten for gule er rosa i det selvom jeg altid vælger neutral farver. Jeg kommer altid hjem m en for mørk farve, det er Simon ekspedienterne helst vil have man får lisom en maske på 😁

Lea

Hej, påvirker det solfaktaroren at komme foundation/ korrektor OVENPÅ?

Cecilie

Hvis jeg har en foundation som er blevet en smule for mørk og som samtidig har en mere gullig undertone, hvilken af de fire ville I så anbefale? 🙂

Katja Moikjær

Altså du synes den er for gullig? I så fald den lyselilla!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *