Garnier makeupfjernere og rens er tilbage

14.02.18
Garnier makeupfjerner

Garnier makeupfjerner

Kan I huske, da forhandlerne fjernede L’Oréal og Garniers makeupfjernere fra deres hylder? Du kan genopfriske din hukommelse i dettte indlæg her.

Men nu er de tilbage. EU’s videnskabelige komité har behandlet sagen om konserveringsmidlet PHMB igen. I april 2017 kom en ny udtalelse, hvor den videnskabelige komité konkluderer, at det er sikkert, at bruge PHMB i koncentrationer på op til 0,1%.

Miljøstyrelsen bekræfter også, at det nu er lovligt at bruge PHMB i koncentrationer på op til 0,1%. Og hvis EU’s videnskabelige komité mener, at PHMB eller polyaminopropyl biguanid er sikkert at bruge i koncentrationer op til 0,1%, så tror vi også på det.

Så nu er Garnier og L’Oréals renseprodukter tilbage på hylderne i blandt andet Matas. Og endnu flere er kommet til. Vi har benyttet os af lejligheden til at kigge nærmere på dem. For det er nogle gode produkter.

  • De er billige og man får mange ml. for pengene
  • De fjerner makeup effektivt
  • De er blide mod huden
  • Flere af produkterne er uparfumerede

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water
400 ml. uparfumeret eau micellaire til 70 kroner. Det er et virkelig godt køb. Det er ikke min  egen yndlings, men mange er vilde med den. Herunder min egen lillesøster, der faktisk foretrækker denne fremfor den Alt i en makeupfjerner, som hende egen storesøster laver. Det er godt gjort…

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water in Oil
Denne eau micellaire blandet med olie er interessant. Olien gør den lige en tand mere effektiv og mindre tør end den almindelige Micellar Cleansing Water. Desværre kan olien også irritere øjnene. Det er meget almindeligt at man ikke kan tåle olie i øjnene, og hvis du er en af dem, så mærk lige efter en ekstra gang, om dine øjne er en af dem. Hvis du sagtens kan tåle olie på øjnene, så er denne et spændende bud på en billig og ekstra effektiv makeupfjerner til hele ansigtet – med parfume.

Garnier Micellar Cleansing Gel Wash
Et af de andre nye produkter er en parfumefri vaskegel. Der er kun ganske lidt sulfat i, og den udtørrer ikke. Den er blid mod huden og god til at fjerne makeup med. Jeg oplever lidt irritation i mine meget sarte øjne med den – det er ikke sikkert, at du gør?

Garnier SkinActive Eye Makeup Remover 2in1
Denne lille lilla 2-fasede øjenmakeupfjerner har været meget savnet herhjemme under dens ufrivillige eksil. Den er ekstremt effektiv til at fjerne selv den mest stædige øjenmakeup, men i modsætning til langt de fleste af denne type øjenmakeupfjernere, så irriterer den ikke mine øjne. Jeg er vild med den.

Her kan du købe det (reklamelinks)
Micellar Cleansing Water and Micellar Cleansing Water in Oil koster 69 kroner for 400 ml. Cleansing Gel Wash koster 49 kroner for 200 ml. Wipes koster 49 kroner for 25 stk, og min favorit Garnier SkinActive Eye Makeup Remover 2in1 koster 55 kroner for 125 ml. Du kan blandt andet købe dem i Matas.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Iben

Jaaa, tak for den skønne nyhed!

Josefine

De har været på Føtex’ sortiment i over 6 måneder, og de har endda to flere varianter end vist her – bare til info 🙂

Katja Moikjær

Der er mange flere 🙂 Jeg har også brugt renseservietterne, de er gode

Annika

Der er altså som om de har lavet om på formuleringen af den lyserøde micellar water – den er ikke nær så effektiv som jeg husker den gamle var.

Katja Moikjær

Den har jo ikke været trukket tilbage ellertaget af markedet. Den har været i udlandet. Men de kan selvfølgelig have ændret formuleringen af andre årsager i mellemtiden?

Maria

Jeg kan af en eller anden mystisk årsag ikke tåle Micellar Cleansing Water. Jeg får eksem omkring øjnene, hvilket jeg aldrig har prøvet med andre produkter før – øv når nu det er et prisvenligt renseprodukt 🙂

Mia / sortpastel.dk

Jeg blev så glad, da de kom tilbage. Den klassiske micellar water er den bedste jeg har prøvet og jeg bruger den hver dag. Den der Micellar gel er okay, men jeg synes den er lidt sæbeagtig og svider lidt i øjnene..

Garnier Customer Care Center

Hej Maria – det er fra Garnier Customer Care Center. Vi er kede af at læse, at du har haft problemer efter brug af vores produkt og vil gerne se, hvordan vi kan hjælpe dig. Skriv gerne til service.garnier@loreal.com

Lone H

Til info har Føtex også en lille rejse størrelse i den klassiske pink variant

Charleigh Charlotte

Jeg fandt dem i Bilka i fredags – sat ned til 40kr stykket 🙂 Jeg er omvendt, og har erstattet den lyserøde med mine renseservietter! Love! Tak for tippet d’ damer!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *