Fredagsfavorit: Yves Rocher Comforting Shower Balm

26.01.18
Repair Comforting Shower Balm
Repair Comforting Shower Balm
Foto: Yves Rocher

Som læser her på bloggen ved du, at jeg har et særdeles stramt forhold til creme og lotion til kroppen. De få cremer, jeg falder for, bliver aldrig glemt ret længe af gangen. Selvom jeg altid tester nye cremer med stor interesse, er der ikke ret mange af dem, der bliver på hylden. Desværre er en af de cremer, der har stået på min hylde i årevis, blevet omformuleret, så nu får den min hud til at klø ganske forfærdeligt.
Det er ingen hemmelighed, at jeg er lidt af en tryghedsnarkoman, når det kommer til netop bodylotion. Derfor var jeg lettere misfornøjet ved udsigten om at finde en ny favorit. Heldigvis har jeg jo et ret fyldestgørende arkiv over favoritter, jeg kan benytte mig af i min søgen…

Gensyn
Min hud er blevet væsentligt tørrere med årene, især efter jeg blev fyrre, hmm! Det betyder, at jeg simpelthen bliver nødt til at tage mig sammen og smøre mig ind mindst en gang om ugen. Det er ikke noget jeg nyder, så det er vigtigt at cremen er vildt rar og blød. Den skal være tilpas fedtet til, at en enkelt indsmøring kan holde længe. Det bragte mig tilbage til Yves Rochers Shea serie, som jeg har brugt uendelig mange tuber og krukker af. Samtidig elsker jeg duften. Da jeg skulle bestille den, faldt jeg over et nyt produkt, nemlig Repair Comforting Shower Balm.

Nysgerrig
Hvis du har læst med længe, så ved du godt, at Yves Rocher har en særlig plads i mit hjerte. Det er sværere for mig at komme i tanke om de produkter, jeg ikke bryder mig om, end det er at nævne favoritterne. Derfor landede Repair Comforting Shower Balm naturligvis straks i kurven.
Den er blevet bestilt flere gange siden, for hele familien er ret begejtrede for den cremede sæbe til badet.
Den holder cremen fra døren i længere tid, og minder mest af alt om en tyktflydende badeolie. Den er da også baseret på solsikkeolie, så den fugter fint selvom den indeholder ammonium lauryl sulfate. Duften er magen til de andre sheaprodukter, som jeg også giver mine varmeste anbefalinger.

* Teksten indeholder reklamelinks

  • Repair SOS Care Damaged Areas*: I virkeligheden er titlen meget beskrivende for det helt rene sheasmør. Det er en helt genial salve til alt… jeg kan komme i tanke om. Hvorfor jeg altid har mindst en krukke i huset.
  • Repair Balm Extra Dry Skin*: Det er en rig creme i krukke, der dulmer irritation og kløe, når huden er rigtig tør.
  • Repair Lotion Extra Dry Skin*: Her er en lotion, der er virkelig rig. Det tog mig noget tid at lære at bruge den, fordi den er så drøj. Det er det jeg elsker den for i dag <3. Den findes i to størrelser.
  • Repair Comforting Shower Balm*: Det nyeste medlem af serien er altså denne tyktflydende badeolie. Der virker som en blød og rar omfavnelse i badet. Samtidig sørger den for, at jeg ikke behøver at smøre mig så ofte.

Lige i øjeblikket er der rabat på serien*, så det er endnu billigere end sædvanligt at stifte bekendtskab med de skønne produkter. Det er nemlig endnu en fordel ved Yves Rocher*, du kan altid finde en god rabat. Priserne på produkterne i denne serie ligger ellers mellem 75-229 kroner*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Mette

Jeg har meget tør hud på kroppen og ansigtet for tiden. Vil du anbefale denne eller a-derma vaskeolie som du også har skrevet om tidligere?
Mvh Mette😊

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *