Fredagsfavorit: Yves Rocher Botanical Expertise Body Shea

20.01.12

Sheasmør er en af mine absolut yndlingsingredienser. Jeg har brugt det rent i mange år, fordi der simpelthen ikke findes noget som det, som beroliger min irriterede og tørre hud. Det er særligt mine læber, albuer, hænder, fødder og min virkelig tørre næse, som nyder godt af det rene sheasmør, for det er i sandhed en fedtet affære.

Når fredagens favorit i dag dækker over hele tre produkter, er det, fordi Yves Rocher har brugt sheasmør i en ny kropsserie. Serien består af en kropslotion, en kropsbalsam og et koncentrat og jeg har forelsket mig i alle tre.

Først og fremmest er jeg vild med det faktum, at serien indeholder en ren sheasmør, den er lidt mere grynet end dem jeg plejer at bruge, men på den anden side koster den også en del mindre, end jeg plejer at give for den. Den er ikke mindre effektiv, men den skal lige varmes op mellem fingrene eller i håndfladen, inden den er til at smøre ud.
Min stakkels næse hader tør luft og jeg har prøvet alle mulige ting for at undgå fuldstændig udtørrede slimhinder, men da jeg samtidig er meget sart med dufte, er de gængse olier ikke noget, jeg nyder at bruge. Derfor bruger jeg dette koncentrat inde i næsen og det holder heldigvis de knastørre slimhinder fra døren, YAY!

De to andre cremer i serien er ligeså lækre og huden bliver helt fantastisk blød efter brug, jeg elsker det! Duften er lige præcis, som den skal være ren og rar. Kropsbalsamen i krukken er en meget fed creme, men smelter lynhurtigt ind i huden. Kropslotionen i tuben er mere tynd, men den er stadig lækker og rig i konsistensen. Ingen af dem føles fedtede på den ubehagelige måde og de er begge nemme at dosere, hvilket er en af de største udfordringer for mig.

Yves Rocher Botanical Expertise Body Shea kan købes i Yves Rochers webshop, hvor du kan finde de tre produkter til 65-129 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Katrine S

Super flot blog i har jer! Er blevet fast læser. I må også meget gerne kigge forbi min blog. 🙂
Hugs.

Pudderdåse Helene

Tak skal du have Katrine <3
Jeg har sat din url, så den står ved dit navn i stedet for i indlægget 😀
Mvh. Helene

Baysen

Har du nogen ide om, hvorvidt koncentratet ville være god mod tørre neglebånd?? Bruger pt. Diors Creme Abricot, som snart er tom 🙁 Og da den er lidt dyr at anskaffe, leder jeg efter et billigere alternativ.

Pudderdåse Helene

Hej Baysen!
Den gør et godt job på mine virkelig tørre neglebånd og hænder. Shea er GENIALT!
Mvh. Helene

Baysen

Det lyder godt – den må helt sikkert prøves 🙂
I øvrigt mange tak for alle jeres mange gode tips!

Malene

Efter at have handlet hos YR i 20 år kan jeg sige, at det er den absolut bedste kropsplejeserie de er kommet med. Fuldstændig som i beskriver den; fyldig, blød, ren og lækker! Har forsynet mig med hele serien og et par ekstra rejsestørrelser af kropslotionen til tasken og skrivebordet ; )

Pudderdåse Helene

Hej Malene!
Jeg har ikke prøvet så mange andre kropsplejeserier fra Yves Rocher og jeg er jo ganske grøn ud i brugen af bodylotion, men jeg er SÅ begejstret!
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *