Vichy og La Roche-Posay er åbnet i Magasin

09.01.18
Vichy og La Roche-Posay Makeup

Vichy og La Roche-Posay Makeup

Apotekernes eneret på Vichy og La Roche-Posay i Danmark er slut. Magasin på Kgs Nytorv lægger fremover gulv til et såkaldt dermacenter, der forhandler Vichy og La Roche-Posay.

Og JA, det bliver med fuldt sortiment inklusive La Roche-Posay make-up og Vichy Dermablend, som den nye apotekerlov har sat en stopper for på de danske apoteker.

Egentlig passer det heller ikke, at det nye dermacenter bliver første ikke-apoteksforhandler af de to mærker i Danmark. For få år siden åbnede de i taxfree i de nordiske lufthavne.

Vi har skrevet om La Roche-Posays fremragende makeup, men det er så længe siden, at den nu er ændret, så jeg vil ikke hive dette forældede indlæg frem nu. Men vi glæder os til at lære den at kende igen.

Dermablend er ekstrem makeup med meget høj dækkeevne. Prøv at se Dermablends video med Zombie Boy her.

Du kan nu også købe La Roche-Posay og Vichy på Magasin.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Pernille

Kunne I måske på et tidspunkt tænke på at lave en oversigt/vejledning af neglelakker? Nogle neglelakker sælger sig på at være 3-free, 4-free og 5-free, og det lyder jo meget godt, men jeg synes at det er lidt af en jungle at vurdere de forskellige mærker, både i forhold til alle indholdsstofferne men også kvalitet.

Helene Randløv

Hej Pernille
Altså det korte svar er nok nej, det giver ikke særlig meget mening, uanset om de er 3, 4, 5 eller 12-free. Der er en lang række ingredienser, der er forbudt og ikke har været på ingredienslisterne i årevis, der lige pludselig lander på de der “does not contain” lister og sådan bliver XX-free nummeret højere og højere. Giver det mening? Lidt ligesom hvis vi skrev, produktet er formuleret uden spildevand på vores produkter… Well selvfølgelig er de formuleret uden.
Kvaliteten er en ting, holdbarheden er en helt anden. Når du taler kvalitet, hvad taler du så om?
Kh. Helene

Bodil

Åhh dem har jeg savnet – når man bare lige var løbet tør for en ting og ikke orkede at klikke en hel pakke hjem!

Helene Randløv

Jeg glæder mig også helt til et gensyn <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *