Fredagsfavorit: Ciaté Glitter Flip

29.12.17
Fredagsfavorit: Ciaté Glitter Flip
Fredagsfavorit: Ciaté Glitter Flip
Fotos: Ciaté

I anledning af at det er årets sidste fredag, havde jeg egentlig valgt sytten favoritter fra 2017. Det er sjovt med tilbageblik, og så er det også ret interessant, når det stadig er favoritter, synes jeg. Indlægget var faktisk halvfærdigt, men så landede Ciaté Glitter Flip i postkassen… Hvis du ikke har hørt om Ciaté Glitter Flip… så følger du ikke med, ja så enkelt kan det faktisk siges. YouTube’erne gik amok, og de blev revet ned fra hylderne…
Det må man give Ciaté, de kan altså noget med innovation, anderledes produkter og udsolgte varer.
Selvfølgelig har jeg været vildt spændt på at prøve dem, men de har ikke været til at opdrive, og så blev jeg tøsefornærmet og glemte dem… det vil sige lige indtil jeg igen blev mindet om dem <3

Lidt om en anden favorit…
Hvis du er til iøjnefaldende nuancer på læberne, så er det på tide, at du lærer Ciaté at kende. Ikke nok med at konsistenserne er behagelige, så er de altså også værd at kende for deres nuancer. En af de læbestifter, jeg har nævnt igen og igen her på bloggen, er deres Liquid Velvet Matte. Det er ikke et tilfælde at snart alle nuancerne er at finde i min samling. Nogle af dem er selvfølgelig udelukkende købt til bloggen, men langt de fleste er favoritter, der regelmæssigt bliver luftet. Hvis de da ikke har en fast plads i min taske.

Ciaté Glitter Flip
Navnene kan godt være lidt sjove, men de er altid ret beskrivende i forhold til, hvad det er for et produkt, du står med i hånden. Ciaté Glitter Flip er altså ikke en underspillet eller diskret læbestift… Der er simpelthen glitter for alle pengene.
For langt de fleste vil det være en læbestift til festlige lejligheder eller i det mindste et festligt indslag i hverdagen. Der er ingen tvivl om, at det er svært at være i dårligt humør, når man har en af disse fantastiske glitrende læbestifter på. Det er i hvert fald min oplevelse, men altså… jeg ELSKER også glitter.
Den starter som en almindelig metallisk læbestift, så lader du den tørre, uden at du presser læberne sammen… Når den er tør sker magien. Den bliver mere og mere glitret som timerne går, og den skal hjælpes på vej, når den skal af igen.

Holdbarhed, effekt og konsistens
Når jeg tænker på mine dage med Ciaté Glitter Flip, kommer jeg til at tænke på Ikeas slogan ”kvalitetstestet af hverdagen”… det kunne Ciaté roligt genbruge… Faktisk skal man være ret tålmodig, når læbestiften skal af igen. Det nytter ikke noget med et halvhjertet forsøg med lidt papir og vand, du er nødt til at bruge olie eller noget andet fedtet. Og det skal også helst have lov at virke lidt.
Som de fleste andre flydende matte læbestifter er Ciaté Glitter Flip udtørrende, det er mest derfor den ikke bliver en hverdagslæbestift for mig, for glitteret og farverne skræmmer mig ikke.
Farven Hollywood skulle være sværest at have med at gøre. Det synes jeg ikke den er, så jeg glæder mig meget til at prøve kræfter med resten af farverne…

Ciaté Glitter Flip koster 159 kroner, og herhjemme kan du købe dem i House of Stars, der mig bekendt er den eneste fysiske forhandler i DK, online kan du finde dem flere steder…

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Mia / sortpastel.dk

Jeg har set flere videoer på youtube omkring dem – og wow, de er smukke! Men helt ærligt, så ved jeg ikke hvornår jeg ville have glitter-læber, hehe 😀
Godt nytår 🙂

Helene Randløv

Hver dag er en glitterdag <3 <3 <3 <3 <3
Rigtig godt nytår til dig <3
Kh. Helene

Hanne

De er på tilbud i Matas webshop

Helene Randløv

Hej Hanne
Ja, det er de, men det er kun den mørkeblå og den turkis, de andre er udsolgt.
Kh. Helene

Mig

Hej
Hvilken en af jeres serum/peeling skal jeg bruge, hvis jeg har rødme i min hud? Det er rødme, som er der hele tiden og ikke kun når jeg får det varmt eller noget andet.

Helene Randløv

Hej Mig
Hvis du kan tåle hovedpinepiller med Acetylsalicylsyre? Så vil jeg anbefale T-Zone Peeling, du kan gå i Matas og få en prøve. Er det kun rødme du slås med? Eller er det en Rosacea eller noget andet, der er den egentlige årsag?
Kh. Helene

Mig

Hej Helene
Mange tak for dit svar!
Jeg ved ikke helt, hvad min rødme skyldes. Tror jeg har meget sart/følsom hud, så ved ikke om det kan være årsagen. Men rødmen er der hele tiden, og ikke kun hvis jeg smører noget i mit ansigt. Og det er mest i siderne af mit ansigt, altså sådan kinderne og kæben.

Helene Randløv

Hej Mig
Jeg synes, at du skal få lægen til at kigge på det. Måske er der en forklaring, og så er det lettere at få gjort noget ved det.
Kh. Helene

Jeanette

Den er genial men man skal huske at få læberne godt fugtet 🙂

Helene Randløv

Hej Jeanette
Enig, men det synes jeg nu gælder alle de der flydende læbestifter… men du har ret i, at glitteret lige gør sit for at slå læberne helt ihjel 😛
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *