Holdbar og fløjlsblød læbestift

21.07.16
Ciaté Liquid Velvet Matte Lipstick

Ciaté Liquid Velvet Matte Lipstick

Indlægget er sponsoreret
Der er godt nyt til alle, der ønsker sig holdbare læbestifter… Der er nemlig landet flere og flere mærker med netop den fine matte og usandsynligt holdbare konsistens i løbet af det sidste års tid… og umiddelbart er det kun begyndelsen. I denne forbindelse har jeg i flere måneder testet mange af de matte flydende læbestifter eller læbecreme, som de også hedder. Og det har vist sig at være rigtig god timing, for i øjeblikket regner spørgsmålene om netop denne formel ind…

Ciaté Liquid Velvet Matte Lipstick
Et af de mærker, der har imponeret mig, er Ciaté, som vi her hjemme mest kender fra de fine neglelakker med sløjferne. Det startede med, at jeg for nogle måneder siden faldt over Ciaté hos Ellos.dk, og derefter købte en af de flydende læbestifter Ciaté Patent Pout Lip Lacquer, der har en meget cremet konsistens og et glossy look… Den holdt alligevel godt, og så blev jeg nysgerrig, for konsistensen af cremen og følelsen på læberne var virkelig behagelig. Derfor var jeg lidt modig og bestilte hele tre af Ciaté Liquid Velvet Matte Lipstick, som jeg også fandt hos Ellos.dk.

Få men meget fine farver
Udvalget af farver af Ciaté Liquid Velvet Matte Lipstick er yderst begrænset… faktisk er der kun fem forskellige farver hos Ellos.dk, men det er til gengæld så fine farver, at jeg alligevel ikke følte mig begrænset. Faktisk har jeg allerede lagt de to sidste i kurven, fordi dem jeg bestilte nok er til de mere stille looks, og selvfølgelig fordi jeg er vildt glad for farverige læbestifter <3
De tre nuancer, jeg valgte i første omgang, er fra venstre mod højre:

  • Diva er en smuk klassisk hollywoodrød nuance (også selvom den ser lidt pink ud på billederne)
  • Smitten er en lækker gultonet gammelrosa nuance
  • Swoon er en flot lidt mørkere nude nuance.

Ciaté Liquid Velvet Matte Lipstick

Perfekt sommermakeup
I de sidste par dage har jeg simpelthen haft det så åndssvagt varmt, og så gider jeg ikke ret godt makeup. Det eneste jeg kan holde ud er faktisk læbestift, og de tre fine nuancer af Ciaté Liquid Velvet Matte Lipstick er derfor blevet testet grundigt. De tørrer ikke hundrede procent op, og det er naturligvis det der gør, at de er så behagelige på læberne. Du kan altså komme til at gnide farven ud, hvis du er uheldig, men jeg har nu ikke selv været ude for det. Heller ikke selvom den smukke røde nuance var en del af mit look til en ”kæresteaften” forleden.
Konsistensen er simpelthen så rar og føles ikke så udtørrende, som rigtig mange af de fine matte læbe cremer ellers gør. Faktisk tænker jeg slet ikke over, at jeg har den på, så jeg bliver helt overrasket over at se mig selv i spejlet og se, at den sidder lige der, hvor jeg lagde den.

Du kan altså finde Ciaté Liquid Velvet Matte Lipstick hos Ellos.dk, hvor de koster 179 kroner stykket. Hos Ellos.dk kan du finde rigtig mange gode ting både hudpleje, makeup, interiør og tøj. For eksempel har jeg lige fået en stor del af min basisgarderobe til efteråret på plads. Der var kun to ting, som jeg måtte returnere, men det var fordi jeg havde overvurderet størrelsen af min bagdel, og det kan jeg jo ikke rigtig klage over 😛 I øvrigt er det et virkelig enkelt og meget let retursystem, så selv jeg får taget mig sammen til at returnere og bytte fejlkøb.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *