Anmeldelse: Gigi Hadid x Maybelline east coast og west coast

22.11.17
Maybelline X Gigi Hadid

Maybelline X Gigi Hadid

Maybelline har lanceret en kollektion i samarbejde med den amerikanske model Gigi Hadid. I Danmark er den blevet lanceret i Matas, hvor den har været til salg i en god uges tid nu. Vi anmelder her et udvalg af produkterne.

Den meget omtalte kollektion består af tre elementer: Jetsetter-paletten, East Coast og West Coast.

Jetsetter-paletten er en fuldkommen absurd dyr og ikke særligt gode Maybelline-palette til 450 kroner, som vi har anmeldt her.

Resten af kollektionen er delt op i “East Coast” og “West Coast”, og her er der langt mere interessante produkter at finde og til en smule mere fornuftige priser. Læs mere om baggrunden for de to dele af kollektionen her på Maybellines hjemmeside. (Beklager, jeg linker til den amerikanske og ikke den danske, men jeg kan ikke finde en oversigt over produkterne på den danske. Hjælp modtages meget gerne!)

Kollektionen indeholder:

  • Fire øjenskyggepaletter
  • Læbestifter, liplinere og lipkits
  • Mascara og eyelinere
  • Tinted Primere og Liquid Strobe

Gigi Hadid Tinted Primer
Har I set den video, hvor youtuberen Tati smører Tinted Primer i hele ansigtet og ser helt forkert ud? Det kan jeg godt forstå, for “Tinted Primer” er slet ikke en primer. Det er en flydende contour, og den skal bestemt ikke i hele ansigtet.

Det skal man desværre læse meget godt efter for at opdage, og jeg tror mange har misforstået produktet ved første øjekast – mig selv inklusive. Tinted Primer er en flydende contour beregnet til at bruge under foundation.

Det vil sige, at du bruger den KUN på de steder, hvor du normalt ville bruge en contour, men du bruger den FØR foundation. Det er et ret specielt produkt, og ideen er faktisk rigtig god. Resultatet bliver nemlig meget mere naturligt end almindelig contouring og kommer rent faktisk til at ligne de naturlige skygger.

Problemet er selvfølgelig, at du ikke skal bruge en ret dækkende foundation ovenpå, før det er svært at se effekten igennem. Men hvis du kun bruger en lettere foundation, så bliver effekten  meget fin, og det er en meget mere naturtro og idiotsikker måde at lave en diskret contour effekt på uden at risikere grimme fartstriber på kinderne.

Er du vant til at bruge contouring, så vil du næppe synes, at Gigi Hadid Tinted Primer giver dig nok effekt. Jeg er ikke fan af en fuld contour, og den her er altså ikke helt dårlig. Jeg tror, vi bliver gode venner. Men bruger jeg mine mest dækkende foundations, så er det et problem, at den knap nok ses igennem.

Maybelline Gigi Hadid Tinted Primer findes i to farver – light og medium.

Gigi Hadid Liquid Strobe
Gigi Hadid Liquid Strobe er en flydende highlighter. Indholdsmæssigt er den fuldstændig magen til Maybellines almindelige Maybelline Master Liquid Strobing, men farverne er anderledes. Ligesom Maybelline Master Liquid Strobing er også Gigi Hadid en udemærket flydende highlighter.

Farverne er Gold og Iridescent.

Gold har jeg ikke selv og har ikke selv set den i brug – guld er sjældent en specielt klædelig farve som highlighter. I stedet valgte jeg Iridescent, som er et meget passende navn til farven, der ikke er en farve som sådan, men nærmere en changerende skiften mellem lidt pink/grøn perlemor. Jeg håber, I kan se det på mit halvdårlige billede.

Maybelline Gigi Hadid Liquid Strobe Irridescent swatch

Prisen er 130 kroner for 20 ml., hvilket er dobbelt så meget som Maybellines tilsvarende Master Strobing Liquid, der dog ikke er i samme farver.

Mascara og eyeliner
Pånær en enkelt er der tale om eksisterende maybelline produkter i ny indpakning til en højere pris.

Gigi Hadid Wing Mascara (140 kr) er Maybellines egen Lash Sensational mascara (90 kr).

Gigi Hadid Liquid Eyeliner (100 kr) er magen til Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner (80 kr)

Gigi Hadid er magen til Eyestudio Lasting Drama Waterproof Gel Pencil, som så vidt jeg ved ikke findes i Danmark og magen til L’Oréal Infallible Silkissime, som er udgået, men som du måske kan huske.

Det er en über-blød gelé eyeliner, som skal spidses med en almindelig blyantsspidser. Det har forvirret så mange mennesker, at du kan finde adskillige youtube-videoer med, hvordan man gør.

Men det er en virkelig god eyeliner – når man først har lært at kontrollere den. Den er ekstremt blød og noget værre smat. Men farven er enormt pigmenteret og flot, og når den tørrer ind, så giver den et meget holdbart resultat. Udfordringen er at undgå at få den splattet ud, før den tørrer ind.

Gigi Hadid Fiber Mascara er ny og består af en sort mascara i den ene ende og forlængende fibre i den anden. Jeg har ikke prøvet den.

Øjenskyggepaletter
Der er fire øjenskyggepaletter i alt – udover den store Jetsetter-palette. Jeg har prøvet Gigi Hadid Eyeshadow Palette Warm.

Farverne appelerede til mig. Det er varme og gyldne rosa/peach toner, der er meget populære for tiden, og som normalt klæder mig. Disse er bestemt ingen undtagelse.

Maybelline er desværre ikke verdens bedste til at lave øjenskygger, og disse er ingen undtagelse, men det er heller ikke de værste, jeg har set. Kvaliteten er brugbar, men uden at være fremragende – de drysser en del desværre. Den er dog væsentlig bedre end ovre i Jetsetter. Og farverne er virkelig pæne.

Maybelline Gigi Hadid Warm Eyeshadow Palette swatch

Prisen er 170 kroner for paletten med 6 farver.

Læbestifter og liplinere
Maybelline har til gengæld altid været virkelig dygtige til at lave læbestifter, og disse er ingen undtagelse. Jeg har ingen selv at tage billeder af, men jeg synes, I skal se altid dygtige Laura Leths youtube video. I slutningen af videoen kan I se fire af læbestifterne, og de er smukke allesammen. Det er klassiske matte læbestifter, der stadig er cremede uden at være tørre.

Læbestifterne koster 110 kroner. Maybellines læbestifter koster normalt 80. Der er matchende liplinere til, og du kan også købe lipkit med både læbestift og lipliner til 180 kroner.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks)
Maybelline x Gigi Hadid kollektionen forhandles på Matas.dk og i Matas.

Du kan også finde nogle af produkterne på Feelunique.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *