Anmeldelse: Gigi Hadid x Maybelline Jetsetter Palette

09.11.17
Gigi Hadid Maybelline Jetsetter palette

Gigi Hadid Maybelline Jetsetter palette

Gigi Hadid Maybelline Jetsetter

Maybellines meget omtalte kollektion i samarbejde med Gigi Hadid er kommet til Danmark, og du kan nu købe den på Matas.dk. Vi har som en lille forsmag testet den meget omtalte Jetsetter palette.

På de amerikanske blogs og YouTube har vi kunnet følge med i at amerikanerne beklagede sig over, at Maybelline havde hævet prisen på en Maybelline palette til hele 30 dollars, fordi der stod Gigi Hadid på den. Det samme beklagede englænderne sig over, da de fik lov at betale 30 britiske pund for Jetsetter paletten.

Nu er den så kommet til Danmark og koster 449 danske kroner.

Jeg er helt med på at prisniveauet i Danmark er højere og at det også er rimeligt at betale en højere pris for Gigi Hadids navn og den særlige indpakning. Men tak spids for en pris for en Maybelline palette!

Too Faced, Marc Jacobs, Kat von D og Becca laver billigere paletter end det. Og du kan købe den nyeste Anastasia palette for 465 kroner.

Men har Maybelline & Gigi Hadid lavet en palette, der er 449 kroner værd?

Det bliver et afgjort nej herfra.

Maybelline-palette til 450 kroner
Paletten er smuk at se på i pink og holografisk design. Men det er bare pap. Paletter i den prisklasse fra for eksempel Becca og Too Faced kommer i solidt metal.

Paletten består af produkter til et helt look og er som sådan fint sammensat. Bortset fra en foundation har du alt hvad du skal bruge. Der er:

  • To concealere
  • To lipgloss
  • Mini-pensler
  • 4 øjenskygger
  • Blush, bronzer og highlighter

maybelline-gigi-hadid-jetsetter-swatches

Lipgloss (øverste billede til venstre):
De to lipgloss er fine og klassiske fersken-rosa farver. De er diskrete, pæne og vil kunne bruges af de fleste.

Concealere (øverste billede til venstre):
De to concealere er cremede og lette at påføre med fingrene. De fungerer godt under øjnene og til at dække lettere problemer som for eksempel lidt pigmentfejl eller rødme. Maybelline laver altid gode concealere, og disse er ingen undtagelse.

Pensler:
De to minipensler består af en lille flad ansigtspensel og en to-sidet pensel med en flad øjenskyggepensel og en lille blendingpensel. Af en mini-pensel i en palette at være, så er de overraskende brugbare, men aldrig nogen, jeg selv ville bruge med mindre, jeg var på farten.

Øjenskygger (øverste billede til højre):
Min første tanke var, at det var fire pænt sammensatte øjenskygger, men da jeg satte penslen i dem, blev jeg fælt skuffet. Den hvide gik i stykker for mig, da jeg prøvede at få nok på penslen – så blød er den. Den lyselilla, der ser så pæn ud i æsken, er fuldkommen umulig at få noget farve ud af, lige gyldig hvor meget jeg lagde på.

Den brune er den bedste af de tre med en pæn pigmentering og nem at blende, men de drysser alle ganske meget.

Den sorte er helt håbløs og umulig at blende pænt. Det ville give mening i et kit som denne at kunne bruge den sorte øjenskygge som eyeliner, men den opgave vil jeg ikke påtage mig med en så ringe pigmentering, som der er i denne.

Blush, bronzer og highlighter (nederste billede til venstre):
Highlighteren er stjernen i paletten og virkelig fin. Den har også fået uden sammenligning mest plads, hvilket ikke giver mening set i forhold til, hvordan man bruger produkterne.

Blushen, der er en semi-mat koralfarvet ligger i en så tynd stribe at det er nær ved umuligt at få fat i den med en almindelig blushpensel uden at ramme bronzeren også.

Bronzeren kommer i en lidt bredere stribe, men i forhold til størrelsen på en bronzerpensel, så er det igen svært at arbejde med.

Highlighteren er en meget smuk rosa highlighter med fin shimmer og uden store stykker glitter. Den må Maybelline meget gerne lancere for sig selv.

Mascara: (nederste billede til højre)
Til sidst ligger der en mini-mascara af Maybelline The Colossal. Det, der ved første øjekast ligner specialindpakning med Gigi Hadid signatur på, er bare et stykke plastikfolie, som man fjerner og Maybellines sædvanlige gule mascara kommer til syne, hvilket forstyrrer det samlede look af paletten.

Konklusion
På plussiden tæller en virkelig smuk highlighter og de gode concealere. Øjenskyggerne er en stor skuffelse, og mascaraen er bare en luksusprøvestørrelse af Maybelline The Colossal.

Havde prisen været en helt anden, så havde vi måske kunne se blidere på Jetsetter, men en palette til 450 kroner skal bare levere hele vejen rundt, og det gør Jetsetter meget langt fra. Jeg kan komme i tanke om rigtig mange andre smukke paletter, jeg hellere vil bruge de penge på.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks)
Gigi Hadid x Maybelline Jetsetter paletten koster 449 kroner på Matas.dk.

Resten af Gigi Hadid x Maybelline kollektionen er også online på Matas.dk nu.

PS. Og må jeg i den forbindelse have lov at rose Matas’ webshop? Jeg lagde en ordre i går, og de leverede med GLS i dag. Det er en efterhånden sjælden hurtighed fra en dansk webshop. Tak for det!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *