Tirsdagstip: Drop ensidigheden

07.11.17
den rigtige vej at vende en hårnål

den rigtige vej at vende en hårnål

Det er ikke usædvanligt, at jeg må bide mig i tungen, når jeg shopper. Det handler som regel om, at jeg overhører noget, som jeg har lyst til at kommentere på. Det sker, at jeg ikke kan holde mig tilbage, eller at ekspedienten kender mig og simpelthen spørger mig til råds. På min tur gennem Beauty Hall i Illum i går blev jeg mødt af et undrende syn, der fik mig til at afvige fra det princip. Der stod jeg altså, da synet af en fyr, der kørte en Foreo Issa tandbørste rundt i ansigtet, mødte mig. De to gutter havde nok ikke set den nye Star Trek serie Discovery, hvor den smukke Issa bliver brugt i afsnittet Choose Your Pain. Gutterne havde i hvert fald en fest over Foreos sortiment. Ekspedienten, jeg talte med, så noget bestyrtet til, så vi gik hen til dem sammen.

”Den er vist til damer”
Nu er Foreo jo et anderledes produkt. Så det er klart, at der kan opstå tvivl om, præcist hvad de små maskiner skal bruges til. Mange er i hvert fald overbevist om, at kvinden i huset har glemt en lidt upassende personlig ejendel på badeværelset… Måske fordi jeg fulgte med hos Foreo meget tidligt, har jeg aldrig tænkt, at de ligner massageapparater. Fyrene i Illum var heldigvis ikke for fine eller for fjollede til at blive klogere. Det søde menneske, jeg talte med, er god til at forklare. Så gutterne fik en grundig gennemgang af hele Foreos sortiment. Og selv kæresten så næsten interesseret til, da de spurgte ind til forskellene.

Drop ensidigheden
Det var slet ikke nemt at finde en passende titel til dette indlæg, for det handler jo ikke bare om Foreo. Det er langt fra det eneste produkt på hylderne, forbrugerne har hørt et eller andet om… Der er uendelig mange produkter, der er lidt vanskellige enten at bruge eller betjene. Måske har man hørt noget fra nogen, der ikke vidste ret meget om produktet. Og så kan det altså godt være svært at lægge det, man tror, man ved fra sig igen. Det er altså det, jeg mener, når jeg taler om ensidigheden. Tag bare eksemplet fra billedet… Alle ved jo, hvordan man vender en hårnål, eller?
Det er noget jeg udmærket kan genkende selv. Nogen gange tager man bare en beslutning om, at tingene er, sådan som man har forestillet sig.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Camilla Cecilie

Dejligt at vi alle kan blive klogere en gang imellem 🙂
Jeg har i mange år ikke forstået de hårnåle, fordi de netop ikke blev siddende – og jeg har endda gået på frisørskole. Jeg tror der er en lærer eller 2 der ikke gjorde det godt nok i håropsætning 😉
Nu virker alle mine hårnåle, når bare jeg vender dem rigtigt 😀

Betina Berg

WTF – seriøst med de der hårnåle eller??
48 år og har aldrig brugt en hårnål korrekt – tja – godt at man skal lære så længe man lever, tak for det

Julie

Wow! Helt alvorligt – skal buerne på hårnålen vende nedad?

Helene Randløv

Hej Julie
Ja da!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *