Spar 30 kroner på Pudderdåserne Musthave i Matas

17.09.17
Pudderdåserne Musthave

Pudderdåserne Musthave

Indeholder reklamelinks

Matas har mange fine tilbud i den nyeste Matas-avis. Særligt værd at nævne er selvfølgelig at alle Pudderdåsernes egne produkter er sat ned med 30 kroner pr stk.

Tilbuddet gælder både online og i butikkerne, og det gælder indtil 27. september. Se onlineversionen af Matasavisen her.

Find vores produkter her på Matas.dk med 30 kroners rabat. 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Anne

Kan jeres ansigts olie bruges efter Dermaroller?
Eller er der andet man kan bruge end de originale dermaroller produkter? Jeg bruges jeres produkter og Paulas Choice Resist.

Katja Moikjær

Du kan bruge (næsten) alt efter dermaroller. Ansigtsolien er et godt bud 🙂

Charlotte Louise

Hej skønne Pudderdåser 🙂
Et lille spørgsmål, som fylder meget hos mig: hvad dælen er der i sera, som jeg ikke kan tåle? Inkl. jeres t-zone peeling. Jeg får en rød, skællende plet på størrelse med en femkrone på hagen hver gang jeg har prøver det 🙁 Det er Plaisirs serum, Melissas serum og jeres t-zone peeling. Jeg er bare slet ikke kyndig nok til at afkode ingredienslisterne 🙁

Katja Moikjær

Hvilket serum fra Plaisir og Melissa?

Charlotte Louise

Melissas multivitamin serum og Plaisirs 3in1 serum 🙂

Katja Moikjær

Det er et rigtig godt spørgsmål. De har ikke meget til fælles. Er der ikke andre produkter overhovedet, du får det sådan af?

Else

Hej Charlotte Louise,
Kan det måske være noget helt andet (for eksempel en ny håndcreme og du hviler hagen mod hånden indimellem)? Det er mystisk at tre forskellige produkter kan give en lille lokalirritation (gætter jeg at det er ud fra beskrivelsen) på samme sted. Kun et bud – eller bidrag til forvirringen.
Jeg håber du snart finder synderen så du kan slippe for ubehaget:)

Mette Hasman

Hej Pudderdåser,
Efter i årevis at have søgt efter produkter, som passer til min sarte hud, som kan have tendens til rosacea, prøvede jeg jeres serie. Mirakuløst faldt min hud til ro og urenheder i huden forsvandt. Jeg bruger T-zone peeling, Altiencreme og anti-age creme. Jeg er 46 år og har fået komplimenter for, hvor fin min hud er blevet. Men desværre kan jeg nu se, at der tilsyneladende i følge ‘kemiluppen’ er mistænkt hormonforstyrrende stoffer og miljøbelastende stoffer i Altiencreme, anti-age ansigtscremen og i andre af jeres produkter. Altiencremen anbefaler i ydermere til børn i alle aldre.
Det hænger dårligt sammen. Kan I give mig en forklaring på dette og har jeg grund til at være bekymret? Venlig hilsen Mette

Katja Moikjær

Kære Mette. Vi har gennem alle de syv år, vi har eksisteret været uenige med TÆNK Kemi og den personkreds bag før det hed TÆNK Kemi i stort set alt, hvad de laver på kosmetikområdet. Så det er vi også i dette tilfælde.
Vi har skrevet en kommentar til det her: https://pudderdaaserne.dk/2016/01/27/en-kommentar-om-cyclopentasiloxane-og-hormonforstyrrende-effekter/ men du kan finde mange mange andre artikler på bloggen hvor vi går i rette med TÆNK Kemi og den misinformation, vi mener, der foregår (som ikke handler om lige vores produkter).

Charlotte Louise

Jeg har aldrig oplevet det med andre produkter. Jeg undrer mig også – jeg har sart hud, men det føles som om det øverste lag hud forsvinder lige dér. Tak fordi du kiggede på det! Især Plaisirs serum var slem.
Jeg bruger ingen form for håndcreme og heller ikke nogen hage-specifikke produkter, haha 😉

B

Hvis man har en blanding af lidt tør hud (er mest tør omkring urenheder) og mild uren hud i form af lidt bumser og hudorme, skal man så vælge AHA eller T-zone peelingen? Jeg har lidt skadet hud fra at have pillet i bumser som yngre.. Så derfor tænkte jeg at serumen kunne hjælpe med at gøre min hud pænere, men det vigtigste for mig i første omgang er ren hud. Jeg bruger Murad Clarifying Cleanser til at rense ansigtet.

Katja Moikjær

Så synes jeg du skal starte med T-zone Peelingen 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *