Anmeldelse: Dafni & Dafni Go Hair Straightening Ceramic Brush

30.08.17
Dafni og dafni go

Dafni og dafni go

Dafni Go

Den originale Dafni Hair Straightening Ceramic Brush har været en game changer i verdenen af styling tools og glattejern. For kvinder med langt og tykt hår tager det nu markant kortere tid at glatte hår.

Da Helene havde langt hår, var Dafni Hair Straightening Ceramic Brush uundværlig. Den varmer hurtigt op, er hurtig, nem og især skånsom at glatte håret med. Har du længere hår og har endnu ikke prøvet, så skylder du dig selv at prøve.

For sådan en som mig med en kort page og ekstremt tyndt hår, har det derimod været vanskelligere at se fordelene. Den er simpelthen for stor. For at den skal fungere skal håret ramme bunden af børsten, og det er svært, når man ikke har nok hår til at fylde den ud. Samtidig er den store børste simpelthen svær at forme så kort hår med. Men så kom Dafni Go og ændrede alt for sådan en som mig.

Dafni Go Hair Straightening Ceramic Brush er en kompakt og mobil udgave af den originale Dafni. Først og fremmest er den mindre. Størrelsen er helt perfekt til mig og mit hår. Jeg kan glatte og style mit hår hurtigt, nemt og skånsomt.

Det kræver lidt øvelse at få den til at makke ret:

  • Sørg for at håret er ufiltret og gennemredt
  • Børst under håret for at opnå volumen
  • Brug kanterne af børsten for at forme håret
  • Brug varmebeskyttelse

Helene har også skrevet om Dafni Go her.

Er Dafni bedre end andre glattebørster?
Jeg har prøvet et par andre modeller, og jeg kan helt ærligt bedst sammenligne forskellen som forskellen mellem ghd og andre glattejern. Jo, der er helt sikkert andre gode glattejern derude, men ghd er bare bedre. Og jo, der findes helt sikkert andre gode glattebørster derude, men den her er bare det bedre. I forhold til de andre jeg har prøvet, er det især form og størrelse der adskiller sig. De andre, jeg har prøvet med (for eksempel Babyliss) har været endnu større end den almindelige Dafni og altså alt for store til mig. Den runde form, størrelsen, afstanden mellem bristlerne og den afrundede kant gør den nem at arbejde med.

Dafni vs. glattejern
Hvis du for alvor vil style og forme dit hår, så er det nemmere med et glattejern. Jeg tager stadig mit ghd frem. Hvis du bare vil have glat og pænt hår i en fart, så er Dafni hurtigere, nemmere og mere skånsomt. Mit hår er blevet markant mindre smadret, efter jeg har skiftet den daglige mishandling med glattejernet ud med Dafni.

Dafni vs. SteamPod
SteamPod giver efter min mening stadig det smukkeste og det sundeste resultat i mit hår. Jeg får mindst frizz og mindre tørt hår med den fantastiske SteamPod. Men SteamPod’en er både besværlig og uhandy. Dafni Go Hair Straightening Ceramic Brush er i modsætning til den klassiske Dafni transportabel. Den kommer med en beskyttelselseshætte og et varmesikkert etui, og den er med mig lige nu i sommerhuset. Den kan komme med til træning og pakkes ned med det samme uden problemer. Det er umuligt med en SteamPod.

Her kan du købe det (indeholder reklamelink)
Dafni Hair Straightening Ceramic Brush og Dafni Go Hair Straightening Ceramic Brush forhandles hos udvalgte frisører og i Magasin. Dafni koster 1495 kr og Dafni Go koster 999 kr.

Du kan også købe den online hos Nicehair.dk, hvor den originale Dafni koster 1349 kr og Dafni Go koster 899.

PS. Spar 20 %
Nicehair fejrer 20 års fødselsdag med rabatkoden HURRA20, der giver 20 procent på hele shoppen. Rabatkoden gælder til og med 31. august.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Lorella

I prefer my Karmin smoothing brush

Tilde Kold

Hvis man allerede har en Revlon Krøllejern Airstyler Volumizer Professional, giver det så stadig mening at købe denne? Jeg er bestemt ikke bange for at eje begge 😂🤷🏼‍♀️ Mere bare hvis de gør meget det samme. Men tænker min er volumen. Den er glatning?

Helene Randløv

Hej Tilde
Denne her er fabelagtig til at glatte håret, jeg har desværre ikke prøvet Revlon Airstyler Volumizer Professional endnu, selvom jeg har overvejet at klikke den hjem MANGE gange. Så hvordan de to er i forhold til hinanden kan jeg ikke sige.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *