Tirsdagstip: Find en løsning

25.07.17
Kysmund
Da jeg ledte efter et billede til indlægget, fandt jeg dette gamle billede, der er taget af dygtige Louise H. Og selvom det ikke er sådan et billede, der får mig til at tænke WAUW, hvor er jeg smuk, så kom jeg til at smile, og det er det vigtigste!

I sidste uge talte jeg med min kære veninde om det med at gøre noget ud af sig selv. Præcist hvordan vi kom ind på det emne, er jeg lidt i tvivl om. Det er heller ikke væsentligt, for vi var enige om, at det er virkelig vigtigt, uanset om man går rundt derhjemme i slidte hyggebukser, eller man skal ud i offentligheden. Det handler ikke om, at man skal have fuld makeup på eller krølle hår i tyve minutter. For det meste er det så uendelig lidt, der skal til.

Find en løsning
Lige i øjeblikket er jeg ved at få pip af mit hår, især nakkehåret er slemt, fordi det er alt for langt, men det er også ærgerligt at klippe det, fordi det vil betyde, at jeg skal kæmpe med det på et senere tidspunkt. Min søde veninde kom med forskellige løsningsforslag, og vi grinede af alle de mærkværdige frisurer, vi har haft igennem tiden. Når man skal have pandehåret langt, når etagerne bare ligner noget, der er løgn og alle de andre gange.
Min største hårkatastrofe, var nok den gang i femte klasse, da mit pandehår skulle være langt… i desperation blev håret delt i midterskilning, flettet og sat fast med fikse spænder… Det ville være løgn, hvis jeg skrev, at det var et godt look.
Selvom det ikke er spor let, så handler det naturligvis om at finde en løsning, i mit eget tilfælde har jeg købt nogle hårnåle, så jeg kan eksperimentere med en frisure, jeg kan holde ud, indtil hele håret er blevet langt.

Effektive virkemidler
Som nævnt ovenfor forsøger jeg på ingen måde at opfordre til, at du skal bruge en masse tid, du sandsynligvis ikke har. Personligt er jeg ligeglad med øjenmakeup, fordi jeg har købt et meget anderledes brillestel, der gør det fint ud for blikfang alene, i hvert fald når man har pæne øjenbryn. Det kan også være en flot frisure, en farvet eyeliner, smykker, en i øjenfaldende læbestift eller hvad der nu virker for dig. Tænk bare på, hvad du selv vender dig om efter eller beundrer hos andre. Måske kan du finde inspiration til at se på dig selv med lidt mildere øjne, og på de helt umulige dage kan du gøre noget godt for dig selv. Bad, smør dig ind, vask håret med noget velduftende, eller find den flotte kjole eller dine yndlings jeans i skabet.

Når det lykkes
Der er dage, hvor man bare føler sig vildt godt tilpas, og så er der de der dage, hvor man synes det hele er lidt kikset. Det er især de dage, det er vigtigt at huske, at du skal gøre noget ud af dig selv… for din egen skyld.
Min dejlige veninde er meget smuk, og så har hun en vildt god og meget sikker stil. Trods det faktum at hun er lækker, smart og klog, har hun naturligvis nogle af de der dage, hvor det hele bare går skævt. Forleden havde det mildest talt været udfordrende på arbejdet, men på cykelturen hjem var der en, der lige vendte sig om og kiggede efter hende. Det er et perfekt eksempel på, at man skal huske at gøre noget, især når man måske har mest lyst til at kaste håndklædet i ringen. Det er nemlig der, du har mest brug for ros, klap på skulderen og positive tilkendegivelser og komplimenter (som man i øvrigt ikke bør være fedtet med)… ikke mindst fra dig selv. Den ekstra bonus er, at du får det langt bedre med dig selv og dermed allerede udstråler noget andet.

I øvrigt er billedet ovenfor et lidt sjovt eksempel på det med at finde en løsning :-P
I øvrigt er billedet ovenfor et lidt sjovt eksempel på det med at finde en løsning 😛
Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Signe

Jaaa det er dét der lille ekstra der tit gør forskellen, tak for at huske mig på den!
Jeg går straks ind og smører lidt farve på læberne!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *