Tirsdagstip: Sådan bruger du Alt i en Beskyttelse

20.06.17
Alt i en Beskyttelse

Alt i en Beskyttelse

Først og fremmest skal du have tak for at modtage vores Alt i en Beskyttelse så helt utrolig godt. Det er vi simpelthen så glade for og stolte over. Når man lancerer et produkt som Alt i en Beskyttelse, kræver det ofte lidt forklaring. I hvert fald får vi temmelig mange spørgsmål om brugen af den. Derfor har jeg besluttet mig for at skrive en lille vejledning, så vi kan få ryddet de værste misforståelser af vejen. Hvis det er noget helt andet, du er i tvivl om, så spørger du naturligvis bare i kommentarfeltet herunder, så sørger vi for at få svaret hurtigst muligt, selvom der i øjeblikket er lidt længere ventetid end normalt.

En gylden middelvej
Det har taget flere år at nå frem til en formulering, vi var tilfredse med. Vi har testet individuelle solfiltre, vi har prøvet med den ene og den anden konsistens, der er blevet skruet op og ned for ingredienser og farve… og så blev den sendt til test af SPF. Vi gik oprindeligt efter en SPF 30, så vi var lykkelige, da den var SPF 40, vi kunne naturligvis godt have skruet endnu mere på mængden af filtre og så videre, men det betød, at vi skulle starte forfra igen, og vi blev enige om, at en gylden middelvej mellem SPF 30 og SPF 50 ville passe bedre både til os, men også til vores skønne læsere.

Det er en RIGTIG solcreme
Flere af vores læsere og trofaste støtter har været i tvivl om, hvad det egentlig er for et produkt, selv vores søde forhandlere har været i tvivl, og det er naturligvis os, der ikke har fået formidlet budskabet klart nok. Så helt enkelt: Ja, Alt i en Beskyttelse er en RIGTIG solcreme.
En solcreme skal man bruge mellem en kvart og en halv teske af til ansigt og hals, før man kan regne med at være dækket af den SPF, der står på produktet, det betyder også, at du skal påføre den cirka hver anden time, hvis du er i solen.

Hvorfor er der farve i?
Der er en del, der er ret så trætte af farven. Og det forstår jeg godt, hvis den ikke passer. Derfor testede vi den naturligvis på en lang række forskellige hudfarver, inden vi besluttede os for den meget transparente nuance, Alt i en Beskyttelse har i dag. Hvis du trykker den ud på hånden, og straks kan se, at den er for mørk eller lys, så har du ikke testet den rigtigt. Når jeg tester den på armen ser den alt for mørk ud, når jeg fordeler den halve teske, jeg bruger, i ansigtet og på halsen, kan jeg slet ikke se farven. Den ”smelter” ind i huden, og den forskel jeg kan se, er ikke farve men en forfinende effekt på mine porer, rynker og nuance forskelle.
Farven er tilsat for at mindske det blålige skær, som de mineralske solfiltre har, så hvis du synes, at den er for lys, kan du med fordel bruge den som primer. Er den for mørk, forestiller jeg mig, at det er MEGET svært eller nærmest umuligt for dig at finde den rigtige foundation? Lad være med at fortynde den med en creme, og hvis du endelig gør det, vælg da en solcreme.

Måske to lag…
Men er en halv teske ikke ret meget? Jo, det er da! Men det er altså den mængde der skal til. Det er ikke os, der har besluttet, at det er mængden, man bruger, når SPF bliver målt. Personligt pumper jeg hele balladen ud i hånden på en gang, og derefter fordeler jeg det i klatter rundt i ansigtet, hvorefter det bliver smurt ud i et jævnt lag over det hele ansigtet og på halsen. Pas på du ikke står tilbage med en hel masse produkt på hænderne, resterne kan du eventuelt tørre af på halsen.
Hvis du synes, den metode er for besværlig, kan jeg anbefale at smøre cremen på af to gange. Selvfølgelig skal du lige være opmærksom på, at den lige skal have lidt tid, det er fordi, de flydende ingredienser skal fordampe, det er ikke anderledes end andre cremer.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
50 kommentarer
B

Hej kære Pudderdåser! Tak for en skøn og informativ blog. I gør virkelig et godt arbejde!! 🙂
Jeg er meget glad for jeres produkter, specielt AHA-serum, og Advanced Night Repair, som I også er fan af. Jeg tænker derfor om I kan svare mig på, om jeg trygt kan anvende disse produkter, mens jeg er gravid? Jeg er klar over, at holdningerne angående just dette er meget individuelle, og jeg er ikke hysterisk på nogen måde. Jeg har forsøgt at google mig til et fornuftigt svar, men jeg finder kun frem til amerikanske skræksider, hvor ALT er farligt og skadeligt, så det bliver jeg ikke ligefrem klogere af.
Siges skal, at jeg bruger ikke produkterne hver dag, og heller ikke samtidig, men i stedet når jeg vurderer, at min hud trænger til det. Den har været lidt følsom på det sidste, så der har den fået fred. Dog er jeg så glad for begge produkter og deres effekt på min hud, at jeg har svært ved at bære tanken om ikke at bruge dem de kommende knap 6 måneder 😉 Håber på jeres input.

Katja Moikjær

Kære B. Du kan roligt bruge dem. Du kan læse vores holdning her: https://pudderdaaserne.dk/2013/02/21/daseposten-gravid-og-kosmetik/ Kh. Katja

Maria

Selvom jeg har fulgt jer i flere år, er jeg stadig newbie 😛
Men spørgsmål: man skal fornye hver 2. time – hvordan gør I lige, når man også har blush, pudder osv i hovedet ? 🙂 Det er jo lidt en større omgang, hvis man skal til at fjerne det hver 2. time og påføre nyt igen? Og tænker, at det må blive en lidt smattet omgang at se på, hvis man bare fylder på ellers ? 🙂

Anja Madsen

I starten af sæsonen passede farven perfekt til mig, men nu hvor jeg er blevet mere brun, er det jeg er nødt til at supplere med foundation, hvilket er ærgerligt, da det var let med denne alt i én dagcreme. Jeg har også et ønske om, at den kunne være mere mat.

Maria

Ja undskyld nu kommer jeg ridende på min bebumsede kæphest igen men kan man bruge alt i en beskyttelse når man har akne. Med T-zone peeling har jeg endelig fået styr på mine bumser i ansigtet ,den er desværre for dyr at bruge på hele kroppen og så skal man jo bruge en solcreme helst en der ikke ødelægger det gode resultat

Katja Moikjær

Kære Maria. Vi har ikke brugt noget i den, som vi ved giver problemer med akne eller bumser. Kan vi så garantere at ingen får udbrud af bumser af den? Nej. Det er umuligt, det vil jeg aldrig. Få en tester og prøv 🙂

Tine

Jeg har netop været i gang med at teste solcremen, og mit første indtryk var, at den alene er for skinnende men til gengæld fungerer rigtig fint som underlag for mineral foundation.
MEN desværre var jeg nødt til at stoppe med at bruge den efter fire dage, af to årsager:
Før det første fik den min hud til at føles meget tør/stram på trods af, at jeg brugte den oven på min normale ansigtscreme m.m.
Dernæst kunne mine øjne slet ikke tåle den, selv om jeg holdt afstand til øjenomgivelserne. Selve øjet sved meget, ligesom øjenlågsrande øverst og nederst sved, kløede og blev fyldt med sår. Det er desværre ikke det første produkt, mine øjne reagerer sådan på, men det er ikke lykkedes mig at identificere synderen – har I et bud på, hvilken ingrediens i jeres creme, der kan forårsage en sådan reaktion? Jeg vil så gerne have mysteriet løst…
Super ærgerligt, for jeg håbede, at jeg endelig havde fundet en god solcreme til ansigtet, som ikke gav mig uren hud 🙁

Katja Moikjær

Kære Tine. Det er jeg ked af at høre. Og nej, ikke noget godt bud overhovedet. Sådan er det bare nogle gange. Håber du finder en anden, som du er glad for. Kh. Katja

Malene

Hejsa.
Jeg er i medicinsk behandling imod acne, og har fået strenge ordre på ikke at bruge cremer med olier i. Er der olie i jeres ‘alt i een beskyttelse’? – jeg har lige købt jeres t-zone peeling og skal da helt klart udvide udvalget af jeres produkter herhjemme. Er helt solgt..

Helene Randløv

Hej Malene
Først og fremmest vil jeg takke dig for støtten og tilliden <3
Hvem har givet de strenge ordrer? Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvad du har fået, men din hud tørrer jo HELT ud (med de fleste af midlerne i hvert fald). Anyways, der er olie i Alt i en Beskyttelse se ingredienserne her.
Kh. Helene

Amalie

Jeg synes simpelthen alt i en beskyttelsen er et af de bedste produkter jeg nogensinde har prøvet! Så er det sagt! I må ALDRIG stoppe med at producere det!!!!

Mia F

Hej Dåserne 🙂
Tror mit opslag blev væk, så jeg sender det lige igen 🙂
Er det nok at bruge jeres solcreme i udlandet hvor der er rigtig meget sol? eller vil i anbefale et andet produkt?

Katja Moikjær

Ja det er det bestemt. Men husk resten af kroppen også 🙂

Helene Randløv

Hej Mia
Nej, du har bare skrevet det under et andet indlæg 😉 Du får bare svaret her også 🙂
En almindelig dagcreme er det langt fra, Alt i en Beskyttelsen er SPF, primer og let makeup i et produkt. Du kan læse meget mere om anvendelsen i indlægget Tirsdagstip: Sådan bruger du Alt i en Beskyttelse
Når man taler SPF, er det altid mængden af creme, der afgør om den beskytter godt nok.
Kh. Helene

Sisse

Nu spørger jeg her, selvom det ikke har noget med det nye produkt at gøre… Jeg læste forleden nogle tips fra Rudolph Care om hvordan man får mest muligt ud af sine plejeprodukter. Der skriver de at man skal påføre fugt før serum fordi fugtet hud trækker de gode egenskaber fra serumet bedre ind.
Jeg bruger jeres AHA-serum og Alt I én cremen eller Antiage bagefter, da det jo står på produkterne – men vil det være bedre at gøre det omvendt?

Katja Moikjær

Kære Sisse. Du skal bare ignorere, at AHA serum hedder “serum”. Det er lidt dumt egentlig. Brug den først – lige gyldigt hvad den hedder. Det er ikke den type produkt, Rudolph taler om overhovedet.
Når hun taler om “serum”, så er det nok nærmere et serum som vores antiage ansigtscreme. Der jo egentlig er hvad mange andre ville kalde et antiage serum. Så hvis du vil prøve det, så brug Antiageansigtscremen ovenpå Alt i en cremen.
Men altid AHA serum først – det er et syreprodukt og en kategori helt for sig.
Jeg håber, at jeg giver mening 😀

Sisse

Det giver god mening! Tak 🙂

Natascha

Kære pudderdåserne
Jeg fik i sidste uge jeres alt i en beskyttelse i gave og Wow! Den fungerer helt fantastisk for mig. Jeg har meget lys hud og farven er helt perfekt. Derudover udvisker den fuldstændig alle små pigmentfejl og linjer, så min hud bliver helt porcelænsagtig at se på. Jeg er så begejstret for at have opdaget dette produkt, som jo tilmed har fantastiske nogle ingredienser med dejlige egenskaber. Jeg ville genkøbe produktet selv som en foundation, men det er endnu mere skønt at det er en solcreme samtidig! Foundations synes jeg ofte får min hud til at se tør ud og har en tendens til at fremhæve linjer, helt modsat hvad dette produkt gør. Skal lige siges det er første gang nogensinde jeg har lavet så god en anmeldelse til noget som helst produkt og jeg er i den grad en hudpleje entusiast 😉
Stort tak herfra

Katja Moikjær

Kære Natascha. Tusind tak. Hvor er det bare en fantastisk ros at få <3 Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *