Tirsdagstip: Få styr på størrelserne

Tirsdagstip: Få styr på størrelserne
25.06.24
Tirsdagstip: Få styr på størrelserne

Måske har du allerede styr på, hvilke produkter du skal have med på ferie. Ellers er det tid til at få styr på størrelserne snart. Det er selvfølgelig rejsestørrelser, jeg taler om. Det afhænger naturligvis også af, om du er typen, der selv omhælder produkterne. Selv benytter jeg mig af en blanding. Omhældning fungerer klart bedst med de produkter, jeg får brugt op. Heldigvis kom jeg får flere år siden ind i en god vane, som har holdt lige siden. Det går ud på, at jeg netop bruger produkterne op, når jeg kommer hjem. På den måde har jeg nemlig altid rene og tomme beholdere til omhældning. Det er en god vane, fordi holdbarheden selvfølgelig bliver noget udfordret af omhældningen. Hvis der går meget mere end en måned mellem omhældningerne, er der en risiko for øget bakterievækst. Det er ikke en risiko, jeg er villig til at løbe.

Få styr på størrelserne

Uanset hvilken model du vælger, er det en god idé at sætte datomærkning på produkterne. Den vildt gode ansigtsmaske, der ligger fast som forkælelse i toilettasken, kan være en katastrofe for din hud. Én ting er, hvis produktet bare har mistet effekten… én helt anden ting er, at det kan være en bakteriebombe.
Lige nu er der masser af rejsesæt i butikkerne. Selvom jeg elsker ideen, er min erfaring desværre, at der sjældent er nok i. Hold øje med dit forbrug af de forskellige produkter og overvej, om resten af familien også skal være dækket ind. Tag nu bare en SPF på 200 ml… der er altså kun til fem indsmøringer i sådan en flaske. Derfor er der på ingen måde nok til en hel familie… faktisk ikke engang nok til en person.

Tekst markeret med $ er reklame for eget produkt

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Det kommer stadig bag på nogen, at vores produkter findes i mindre versioner. Det er ikke alle, men der er efterhånden en del af dem, derfor er billedet af vores egne produkter. De mindre versioner kan du altid finde i dåseshoppen $*, mens de kan være sværere at finde hos vores forhandlere.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Alice

Er der mon en rejsestørrelse på vej af jeres nye fantastiske roll on deo? Den er godt nok under 100 ml, men fylder virkelig meget i væskeposen.

Helene Randløv

Hej Alice
Nej, det er der ikke, og det kommer der nok heller ikke.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *