Månedens favoritter: Februar 2017

05.03.17
Månedens favoritter: Februar 2017

Månedens favoritter: Februar 2017

Min store kærlighed til efteråret med de falmende blade, det smukke lys og blæsten kan til dels forklares af min fascination af det utæmmede, af genfødsel og det rå. Modsætningen er også utæmmet, livet strømmer ud og pibler frem her og der og alle vegne… Lyset er skarpt, livet begynder og farven kommer tilbage i kinderne. Den måde det hele spirer frem er fyldt af en anden energi, en smittende kraft, der blidt vækker glæden. Selvom der kun er gået en måned, siden jeg sidst skrev favoritter, så er der sket så meget i februar måned, at det er svært at huske det hele. Masser af lanceringer, nye ideer og spændende nyheder… Der er også gode dåsenyheder på vej, som vi næsten ikke kan vente med at dele.
Månedens favoritter: Februar 2017 er som altid spirende kærlighed til nyheder, til klassikere og til dem jeg bare ikke har opdaget før nu… det kan også være et gammel bål, der atter er blusset op. Der er lidt til håret, noget til huden, farver til negle, øjne, kinder og læber, en skøn duft og så er der en overraskelse… i hvert fald for mig.

Neve Cosmetics Duochrome Palette
I efteråret faldt jeg pladask for en kollektion fra det italienske mærke Neve Cosmetics, jeg fik den aldrig bestilt, selv om jeg havde hele kollektionen liggende i kurven. Alle produkterne er heldigvis i det faste sortiment, så nu hvor jeg har bestilt fra sitet flere gange, bliver produkterne nok mine på et tidspunkt. Det er simpelthen så uretfærdigt, at jeg dømte sitet, uden at jeg bare havde en smule kendskab til det. For jeg har aldrig, som i ALDRIG før købt noget fra en webshop med så velfungerende forsendelse, service og kundepleje. Og det siger faktisk ikke så lidt, for jeg shopper virkelig meget online. Hver gang jeg har bestilt noget, er der gået mindre end 48 timer, inden jeg har haft produkterne i hånden. Og de sender altid en lille gave med, hver gang har det været noget fra min ønskeliste eller noget i samme stil. Det synes jeg ærlig talt er et ret tiltalende træk.
Neve Cosmetics Duochrome Palette er som navnet antyder en palette fuld af duochrome nuancer, denne betegnelse dækker oftest over øjenskygger, der har en eller flere farver perlemor i en anden nuance end selve øjenskyggen. Paletterne er kæmpe store, hver palette indeholder ti øjenskygger af tre gram og de koster mellem 200-250 kroner. Og jeg er helt solgt!

Derma Woman Rensegel
Det har ærlig talt været vanskelligt for mig at indrømme, at løsningen på mit mangeårige problem med at finde en afløser for min eneste ene, når det gælder øjenmakeupfjernere, måske var så enkel… Især fordi jeg sandsynligvis ikke havde testet den, hvis ikke Katja havde bedt mig om hjælp til at teste forskellige renseprodukter på øjnene. Først vil jeg godt lige sige, at jeg overhovedet ikke har et problem med Derma, de laver nogle rigtig fine om end lidt kedelige produkter. Mine erfaringer med produkterne er heller ikke særlig imponerende, faktisk tror jeg, at det begrænser sig til deres solbeskyttelse.
Det med at slippe gennem nåleøjet som makeupfjerner her i huset er ikke spor let, og Derma Woman Rensegel opfylder samtlige kriterier. Der er masser af gode makeupfjernere, men der er ét kriterium, der næsten aldrig lader sig opfylde, og det er prisen. Der bliver jo testet en del makeup, og derfor bruger jeg i sagens natur en hel del makeupfjerner, hvorfor det er vigtigt for mig, at min makeupfjerner er billig. Den har indtil nu fjernet alt, hvad jeg har budt den af produkter, den er uparfumeret, og så svier den tyktflydende gelé ikke i mine øjne.

Depend 7 Day Hybrid Polish The Language Of Flowers
Det var lidt overdrevet at tage alle tolv lakker med på billedet, men The Language Of Flowers kollektionen er vanvittigt fin. Faktisk er den så fin, at det kun er den, jeg har brugt på neglene i den forgangne måned. Det bedste ved kollektionen er måske muligheden for at kombinere de forskellige lakker på kryds og tværs. Der er flere halvtransparente lakker, der selvfølgelig kan bruges alene, men de er også virkelig fine som effektlakker. Her er det fra venstre mod højre:

Den kombination jeg er gladest for er 116 Wisdom Iris med 108 Elegant Jasmine ovenpå. Den lyse fersken nuance er simpelthen hæslig på mine negle alene, men med den varme glitrende beige ovenpå ser det fint og festligt ud. Da den understreger den flotte lyse kobber glitter. De tre resterende nuancer bruger jeg både alene og i kombination med hinanden.

MAC Liptensity Lipstick
Historien bag denne lancering er, at de intenst pigmenterede læbestifter er skabt i samarbejde med en såkaldt tetrachromat, der kan skældne mere end hundrede millioner nuancer, der altså er usynlige for de fleste af os. Resulteret er klare og intense nuancer med en cremet og altså virkelig intens pigmentering.
Det har slet ikke været spor let for mig at blive enig med mig selv om, hvad jeg egentlig synes om MAC Liptensity Lipstick. Der er naturligvis ingen tvivl om, at farerne sidder lige i skabet. Formlen derimod er jeg ikke lige gode venner med, særligt fordi jeg synes, der er alt for stor forskel på de forskellige nuancer. Ud af de ti nuancer jeg har testet, var det de følgende fem nuancer, der ret hurtigt landede i fast rotation, fra venstre mod højre er det:

  • Burnt Violet: Det er en meget dyb blomme nuance
  • Hellebore: Det er en klar lilla nuance
  • Claretcast: Det er en klar magenta nuance
  • Marsala: Det er en dyb pink nuance
  • Driftwood: Lys beige nuance med et hint af lilla

De mørke nuancer er lidt drilske uden en pensel, og resultatet blevet let lidt ujævnt. Det er primært fordi de er så pigmentholdige, at de bliver lidt seje, men når de først ligger på læberne er de utroligt smukke og meget intense i farverne.

iS Clinical Reparative Moisture Emulsion
Tør og lidt træt hud hører sæsonen til, det kan sagtens nå at blive ret slemt, hvis jeg ikke er opmærksom og tager det i opløbet. Man skulle tro, at jeg efterhånden har lært det, men nej… jeg kaster mig stadig ud i fjollede tests af produkter, der får min hud til sat blive tør som en ørken. Det er ret dumt, for jeg ved jo bedre, men særligt de udtørrende produkter har en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på mig. Når nu min hjerne åbenbart ikke er i stand til at fatte eller i hvert fald overtale viljen til noget andet, så er det godt at jeg samtidig er så vild med fugtgivende produkter. Nogle af dem fungerer godt, men virkningen er kort og så er der dem der bare virker og bliver ved med det, iS Clinical Reparative Moisture Emulsion er sådan en. Den sørger for massiv fugt, samtidig med at den på ingen måde fedter, og det er altså rigtig rart. Cremen er helt let og meget behagelig at fordele, lige efter applicering er den lidt klistret, det lyder måske klamt, men det er faktisk helt perfekt, når man lægger makeup. Den har altså også en ret skøn primereffekt, det gælder i øvrigt også under andre cremer, hvis du ikke lige bruger makeup.

[comfort zone] Tranquillity Oil Bath and Body Aromatic Nourishing Oil (Magasin og udvalgte klinikker)
Der er blevet knyttet en helt fantastisk behandling til de kendte Tranquillity produkter. Faktisk har jeg været så heldig at prøve behandlingen to gange allerede, og jeg kan godt love, at man bliver afhængig. Behandlingen hedder Tranquillity Pro-Sleep, og formålet er naturligvis at blive afslappet, og det bliver du ved hjælp af duft, lyd og blide berøringer. Det var meningen at jeg ville forklare behandlingen kort her, men det lykkedes ikke, så anmeldelsen må du læse en anden gang.
Første gang jeg stiftede bekendtskab med Tranquillity serien, blev jeg faktisk lidt irriteret, for cremen var noget af det lækreste, jeg har prøvet… problemet var duften. Som bekendt er jeg virkelig ikke vild med kokosduft, og Tranquillity Blend dufter (i min næse) af kokos. Det er lidt sjovt, for der er ikke noget, der bare minder om kokos blandt de æteriske olier, blandingen består af. Nu har jeg vænnet mig til duften, fordi man jo må gå på kompromis, når effekten er så fantastisk… og det er den virkelig. Siden første behandling har jeg især nydt kropsolien, som jeg bruger inden sengetid, hvor jeg med lange strøg fordeler den over hele kroppen. Det hjælper mig til at få slappet af og falde i søvn.

Pür Minerals Eye Polish Eye base + Top Coat i farven Cashmere
Det amerikanske mærke Pûr er landet i Danmark og det har jeg glædet mig rigtig meget til, for der er en masse spændende produkter. Et af dem jeg virkelig har haft lyst til at prøve i lang tid, er Eye Polish Eye base + Top Coat. Det er på alle måder et anderledes produkt, hvorfor jeg selvfølgelig var meget nysgerrig efter at få fingrene i det. Heldigvis lever den cremede øjenskygge fuldstændigt op til mine forventninger. Den lyse farve Cashmere er så fin alene, og det er den, jeg vælger de der morgener, hvor det bare skal gå hurtigt og makeuppen skal være iøjnefaldende uden at tage tid. Alle de andre dage fungerer den virkelig godt som base, hvor den holder fint på øjneskyggen og hjælper de mindre pigmenterede nuancer på vej. Hvis du har mere lyst til lidt fest, kan den gøre ethvert look festligt med et enkelt dup midt på øjenlåget.
Den sjove silikoneapplikator er overraskende god og meget let at bruge, med den kan du både duppe øjenskyggen på i et mere dækkende lag for en intens farve, eller du kan tone farven helt ud, så der bare er et let skær.

Florascent Nossibé Eau de Toilette
Når du har læst dette afsnit til ende, tror du måske, at jeg er helt tosset… Der var nemlig en helt særlig grund til, at jeg fandt denne duft frem fra gemmerne. Hver morgen, når jeg smurte Clinical Reparative Moisture Emulsion i ansigtet, tænkte jeg over, hvad det nu var, at den rare duft mindede mig om. Og så en dag kom jeg i tanke om det, svaret har du nok regnet ud… Og sådan blev jeg altså helt nyforelsket i den lidt anderledes duft fra Florascent. Nossibé dufter skønt og meget intenst af hvide blomster: Yuzu i åbningen, ylang-ylang, jasmin, tuberose og magnolie i hjertet og en blanding af hvid te og rose i bunden.
Den skiller sig markant ud fra alle andre dufte, jeg har. Den har en sarthed, som jeg ikke før er stødt på, og selvom både holdbarheden og kvaliteten af duften er på lige fod med alle andre dufte, så er det bare noget helt andet.
Florescent er et tysk mærke, der har et imponerende bibliotek af dufte med en enkelt note, samt masser af skønne sammensætninger, hvor der er fokus på for eksempel Japan, små blomster eller feriedestinationer.

Redken Ruffle Up14
Det er flere år siden jeg stødte på dette mærkelige saltvandsgeléagtige produkt første gang. Det er ikke en negativ beskrivelse, selvom det måske godt kan lyde sådan. Det er bare virkelig mærkeligt, og samtidig helt fantastisk både i kort og langt hår. Da jeg mødte det første gang, var det en hårstylist, der præsenterede det for mig, og hun lærte mig at bruge det i mit lange hår. Den gang blev jeg rigtig glad for det, fordi det kan skabe en ret lækker volumen i fladt hår, både når håret er nyvasket og sidst på dagen eller ugen, afhængigt af hvor tit du vasker hår, når håret bare skal sidde i en fart. Du skal bare massere produktet i håret tæt på rødderne, det er også perfekt, hvis du vil toupere håret, fordi det får en struktur, der tillader børsten at gribe fat på en helt anden måde. Nu i mit korte hår, får jeg det der lidt rodede look, der bliver der, hvor jeg har sat det.
Redken Ruffle Up14 er både let at have med at gøre, når man sætter håret og i løbet af dagen, når man har brug for volumen igen, fordi det hverken bliver blankt eller stift.

Anastasia Beverly Hills Glow Kit i farven Gleam
De kommer næppe bag på nogen, at jeg er helt vild med highlighter… Det er egentlig sjældent, at jeg burger paletten her helt traditionelt, men den bliver til gengæld brugt flittigt som øjenskygge, oven på blush og alle mulige andre steder. Den anderledes brug skyldes naturligvis, at flere af de fire highlightere faktisk er for mørke til mig, og derfor synes jeg selvfølgelig ikke, at det er så velegnet til at fremhæve kindben, øjenbrynsben, amorbue og så videre. Alligevel er jeg helt vil med farverne i kittet, fra øverst til venstre med uret er det:

  • Hard Candy: Det er en lidt støvet pudderbeige nuance med masser af pink perlemor.
  • Mimosa: Det er en lysebrun nuance med masser af kobberperlemor.
  • Crushed Pearl: Champagne nuance med et gyldent skær og transparent perlemor.
  • Starburst: Lys fersken nuance med sølv perlemor.

Dette kit indeholder nogle ret kølige nuancer, og blandt andet derfor er det mit foretrukne kit, blandt dem man kan købe i Danmark. Hard Candy er min favorit, fordi den har samme skær som en gammel udgået favorit fra MAC, jeg bruger den primært sammen med andre blushes som en slags effekt.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Anne Skauenborg

Det lyder ret spændende med den saltvandsgelé fra Redken 😊 Jeg har fint hår, skulderlang page og kan virkelig godt bruge ekstra fylde 🙈 Hvordan gjorde du det? Delte op i sektioner? Over hele hovedbunden? Tak for altid læseværdige og informative anmeldelser – en fornøjelse at følge jer 👌🏻😊

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *