3 Pudderdåser for 2 i Matas

04.03.17

pd_samletpackshot_new-large

Vi ville bare lige gøre jer opmærksom på at Matas til og med onsdag har 3 for 2 på Pudderdåsernes Musthave. Og alle 7 produkter er lige nu på lager online.

Det billigste produkt er gratis. Der er samme tilbud i butikkerne, og det gælder til og med onsdag 8/3. Der er gratis fragt hjem ved køb over 399 kroner – læs mere om de forskellige muligheder her.

PS. Prøv lige at se de anmeldelser, I har skrevet af vores produkter på Matas.dk. Når jeg er i dårligt humør eller bare trænger til at blive motiveret, så kigger jeg derind. For pokker altså, hvor er I søde. Vi får helt røde ører af al den ros <3 <3

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Anne Mette

Kan makeupfjerneren fjerne vandfast mascara?:)

Lykke

Har fyldt op på aha-serum, antiage, olie og rens 😉 Har i den anledning et lillebitte hjertesuk: ønsker mig rens i 400 el 500 ml. Vi er flere begejstrede brugere herhjemme, så 200 ml er rimelig hurtigt brugt 🙂

Line Høj

Elsker jeres T-zone peeling! Har netop anbefalet den til min lillesøster, der stadig døjer med teenagehud 🙂

Tine

Hej søde dåser.
Jeg har overdrevet mange hudorme både på kinder, i panden, på næsen og på hagen. Derudover har jeg også en del urenheder i ny og næ (på trods af at jeg altså er 27 år gammel – bah) Jeg har længe brugt jeres t-zone peeling og er stor fan af den, da den holder mine urenheder på et minimum! Men synes ikke rigtig den hjælper på mine hudorme. Jeg har nogle gange forsøgt at klemme dem ud, men de vender bare lynhurtigt tilbage igen.
Jeg bruger T-zone peelingen både morgen og aften efter jeg har renset mit ansigt. Jeg bruger ingen cremer eller serum oven på. Om dagen bruger jeg selvfølgelig en smule mineralpudder. Men jeg synes bare lynhurtigt at min hud kommer til at skinne og fedte helt vildt meget. Det er så lige med undtagelse af min næse. Jeg oplever rigtig tit at den er meget tør samtidig med at den skaller. og når jeg bruger make-up, så sætter det sig i det :-/
Hvad gør jeg forkert? Og hvad kan jeg gøre anderledes ifht at mindske både hudorme og den fedtede og skinnende hud :-/
Mvh
Tine

Helene Randløv

Hej Tine
Der er umiddelbart ikke noget, du gør noget forkert. Du har “bare” fedtet hud. Mit forslag er, at du prøver The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% du kan læse mine oplevelser her: Månedens Favoritter: April 2017. Og så ville jeg nok bruge en vores Ansigtsolie ovenpå T-Zone Peeling om aftenen. Selvom min næse fedter, så normaliserer olien på en eller anden måde fedtproduktionen, det lyder helt sært og omvendt, I know… men det gør den altså.
Kh. Helene

Tine

Hej Helene,
Hvordan og i hvilken rækkefølge skal jeg bruge The Ordinary? Og kan jeg bruge den sammen med T-zone peeling?
Jeg har på et tidspunkt brug en dermaroller og kunne godt tænke mig at starte på det igen. Men jeg ved ikke hvor effektivt de produkter der følger med er? Kan du evt hjælpe? Jeg bruger det fra Serum8 hvor jeg smørrer serum på efter jeg har brugt rullen og 10 minutter efter bruger jeg moisturizeren.
Hvis og når jeg anvender denne dermaroller skal jeg så helt stoppe med at bruge T-zone peelingen og andet?

Helene Randløv

Hej Tine
Altid syre nederst, min egen hud er vanvittigt sart, så jeg oplever rødme, når jeg kombinerer de to, men det burde man kunne. Med andre ord, prøv dig frem 🙂
Hvis du går i gang med rullen igen, skal du huske, at den med stor sandsynlighed skal udskiftes. Nålene bliver sløve og bakterierne hober sig op… alt sammen noget din hud vil reagere på. Du kan sagtens bruge T-zone Peeling samtidig, men det er naturligvis en ret voldsom behandling, så du skal holde øje med rødme og den slags. OG HUSK SPF!
Kh. Helene

Tine

Hej Helene,
Jeg har nu fået både The Ordinary og jeres Olie hjem! 🙂
Ind til videre bruger jeg stadig både T-zone både morgen og aften. Hvornår skal jeg bruge hh. de to andre? 🙂 kan ikke vente med at komme i gang, og håber virkelig de giver mig et lækkert resultat <3

Helene Randløv

Hej Tine
Lækkert! Tak!
Du skal bruge:
Dag
T-Zone Peeling
The Ordinary
Aften
T-Zone Peeling
The Ordinary
Børst tænder eller anden aktivitet, der tager cirka to minutter 🙂
Ansigtsolie
Held og lykke med det!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *