Fredagsfavorit: Dr. Organic Lavender Oil Moisturising Gel Socks

17.02.17
Fredagsfavorit: Dr. Organic Lavender Oil Moisturising Gel Socks

Fredagsfavorit: Dr. Organic Lavender Oil Moisturising Gel Socks

Egentlig har jeg et rimelig afslappet forhold til duften af lavendel, men den kan sandelig også være fæl, og Dr. Organic er ikke just kendt for svagt parfumerede produkter. Så jeg var noget betænkelig, da jeg pakkede de virkelig fine sokker ud. Æsken og navnet… ja selv farven afslører duften, så jeg må indrømme, at det primært var tankerne om min gamle favorit, der fik mig til at pakke de virkelig fine sokker ud. For fine er de! Den smukke lilla nuance og det meget nuttede gummitryk formet som små fødder… lige på det punkt vandt de mit hjerte med det samme. Er det en sær indledning? Det er det nok, men sådan er det jo med ting… der er altid to sider af samme sag, og disse sokker hader jeg at elske <3

Lidt til og meget mere
Som nævnt er selve tanken bag produktet ikke ny for mig. De minder nemlig på mange måder om et par lignende sokker, som jeg simpelthen sled op. Desværre er mærket helt udgået, men ideen bag Dr. Organic Lavender Oil Moisturising Gel Socks er altså nærmest den samme lige bortset fra duften. Og selvom jeg er temmelig stædig, så har jeg for længst tilgivet duften, også selvom den både er lidt voldsom og ikke falder i min smag. Samtidig må jeg nok erkende, at den nok hjælper mig med at finde den nødvendige ro til at sidde stille i de tyve minutter, sokkerne skal virke. Og hvis den beroligende duft ikke virker, er det ualmindelig praktisk med det nuttede gummitryk, fordi det sørger for at sokkerne er skridsikre.

Før og efter
Hverken duften eller det fine udseende gør en forskel for tørre fødder, for at få effekten skal sokkerne naturligvis bruges regelmæssigt. Det, synes jeg personligt ikke, er noget problem, både fordi det på ingen måde er svært at se forskel på fødderne før og efter, men også fordi det er nemt at få sokkerne til at passe ind i resten af mine rutiner.
I mange år har jeg døjet med vanvittig hård hud, men det er forsvundet, det er ikke sokkerne, der kan tage æren for det, men de har gjort en kæmpe forskel på den tørre hud, der har afløst den hårde hud. Egentlig satser jeg på, at tørre hæle er historie, når jeg har brugt sokkerne lidt længere. De kan bruges cirka fyrre gange, så der er rigelig tid til at få fuld effekt af de plejende sokker.

Størrelse
Inden jeg fik taget mig sammen til at prøve sokkerne, talte jeg med Katja om dem. Hun var positivt overrasket, og da jeg så skulle have dem på, sendte jeg hende en tanke… For det er mig ærlig talt en gåde, hvordan hun får dem på. Derfor spurgte jeg hende og svaret er: ”bare hiv”. Da jeg selv tog dem på, var jeg ret spændt på, om de kunne nå op omkring hælen, men det kunne de. Så det er vist helt fair at kalde dem one size, hvis Katja kan få dem på (hun bruger 43 og jeg bruger 41), så alle jer med mindre fødder får ingen problemer.

Dr. Organic Lavender Oil Moisturising Gel Socks koster 170 kroner, og du kan finde dem i helsekostbutikker og online hos Helsam.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Sabrina Matzen

Æhh… Hvad er det de kan?

Helene Randløv

Hej Sabrina
De plejer tørre fødder.
Kh. Helene

Anne Sofie A

Det lyder godt men bare tanken om duften må være meget ene om at hade lavendelduften, får helt hovedpine ved tanken. Fås de ikke med anden duft?
Har længe ville spørge kender du de der nåle roller? Kan du anbefale dem ? Har et ‘ forhøjet ‘ ar på den ene kind men måske skader de mere.
Hvad mener/ tror du ?

Helene Randløv

Hej Anne Sofie
Det er heller ikke min favorit, men de fås kun med lavendel, og jeg elsker konceptet.
Du kan læse meget mere om micro needling i de to indlæg her: https://pudderdaaserne.dk/?s=micro+needling
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *