Månedens favoritter: September 2014

28.12.14
Månedens Favoritter September 2014

Månedens Favoritter September 2014

Mine favoritter fra August var forsinkede, og favoritterne fra september havde jeg ikke lige fået taget et billede af… før nu altså, resten af årets favoritter kommer efterhånden… Når man ikke tilbringer særlig meget tid hjemme i dagtimerne, kan det godt være et problem med de der billeder. Det store gyldne overblik er ikkeeksisterende, og de ting, som er testet men endnu ikke anmeldt, hober sig op. Det er en uvant situation for mig, og det giver sig selv, at jeg ikke er særlig tilfreds med mig selv. På den anden side bliver jeg også nødt til at gøre et forsøg på at sove bare en gang i mellem…
Månedens favoritter: September 2014 kunne meget vel omfatte fem produkter, som vi har nævnt ualmindelig meget her på det sidste… nemlig vores egne. Først og fremmest er jeg SÅ uendelig stolt og glad for, at de endelig er tilgængelige for andre end os selv. En anden og meget vigtigere ting er, at jeg er så taknemmelig for alt den støtte og opbakning, vi har fået fra jer!
De fem har fyldt meget i mit liv, og derfor har jeg kigget på de produkter, som stod ved siden af dem på hylden og hjalp mig igennem den mest glædelige, angstfyldte, travle og nervepirrende periode, jeg nogensinde har oplevet.
Blandt månedens favoritter: September 2014 finder du de produkter, som endnu en gang har fundet en plads på hylden og i hjertet.  Dem som er helt nye og spændende. Dem som har stået på ønskesedlen og endelig er mine. Dem som er så oplagte, at de nær bliver overset…

1. Julie P Copenhagen Heel Sleeve
Hvis det endnu ikke er tydeligt, så er jeg blevet rigtig godt og grundigt forelsket i Julie P Copenhagen. Det er måske det mærke, som har overrasket mig mest i år. Da jeg først læste om den spændende teknologi, lød det for godt til at være sandt, men efter at have prøvet flere af produkterne, kan jeg ikke andet end at berette om, hvor fantastiske produkterne er.
Selvom jeg ofte råder folk med virkelig slidte fødder til at sove med sokker på, så ville det være tæt ved tortur for mig selv at iføre mig sådan et par… især til natten! Mine fødder stikker ALTID ud under dynen, for jeg bryder mig virkelig om at have varme fødder. Det vanskeliggør det ellers virkelig gode råd!
Julie P Copenhagen Heel Sleves er virkelig geniale, fordi de virker lige der, hvor jeg har mest behov for det, samtidig med at mine fødder ikke skal være pakket ind! Det betyder, at jeg rent faktisk får dem brugt.
De hyggelige hælsokker kan bruges helt op til halvtreds gange, og de holder op til tolv måneder. Det anbefales, at de anvendes to til tre gange om ugen, så vil du til gengæld opleve ret hurtig effekt.
Jeg bruger dem altid, når jeg alligevel ordner negle og så bliver fødderne selvfølgelig skrubbet som sædvanligt i badet og smurt med en god fodcreme til natten.

Julie P Copenhagen Heel Sleeve findes i lyserød og mintgrøn, og de koster 299 kroner. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 70 20 14 06, og så kan du finde dette og andre af produkterne online i Complete Me webshop og hos Klinik Rococo.

2.Rituals Mei Dao Rich, Nourishing Body Cream og Yin Calming Bed & Body Mist
I øjeblikket har jeg ikke særlig nemt ved at sove… jeg kan sidde og arbejde inde i stuen, og gabe det bedste jeg har lært, og lige så snart hovedet rammer puden, er jeg frisk som en havørn. Det har betydet, at der er blevet ændret på en hel del rutiner for at komme lidt ned i gear i løbet af aftenen.
I tidens løb har jeg prøvet ualmindelig mange forskellige ting, som skulle virke søvndyssende i et eller andet omfang… Det virker bare ikke særlig godt, når ens hårdtarbejdende hjerne nægter at give slip og tage et øjebliks pause.
Det, der virker for mig, er at få skyllet dagen af, det gør jeg i havet… hele året! De dage hvor jeg kan mærke, at det nok bliver svært at få ro, cykler jeg ned og svømmer en tur. Når jeg kommer hjem, skal huden lige skylles, hvorefter jeg smører denne skønne creme på. Når det er sengetid, tager jeg Yin Calming Bed & Body Mist med ind i soveværelset, og så tager jeg et par spray på mig, som naturligvis også rammer lidt i sengen.
Det, der generelt er mit problem med de duftende sprays og balms, som skulle være søvndyssende, er en overvældende og ikke rar duft… Det, der gør denne så anderledes, er, at duften er ren og blomstret.
Cremen dufter også lækkert, det er en meget let creme, men den er samtidig virkelig drøj, og så indeholder den gode vegetabilske fedtstoffer som sheasmør, solsikkeolie og kakaosmør.

Rituals Mei Dao Rich, Nourishing Body Cream koster 135 kroner og Yin Calming Bed & Body Mist 140 kroner og begge dele kan købes i Magasin eller online i Magasin Webshop.

3. Appeal 4 prefall collection
Det kan godt være, at det er trættende at læse mine anprisninger af Appeal 4’s kollektioner, men de rammer plet hver gang, og det må jeg sige, at jeg er ret så stor fan af! Prefall Collection er ingen undtagelse, og jeg har leget en del med lakkerne. Det er der kommet mange spændende manicurer ud af… Farverne er som altid fine, og særligt No. 82 Sweet Rocket har været en favorit hele efteråret.

  • 81 Blazing Star: En klar base med sølv og holografisk sølvglitter i.
  • 82 Sweet Rocket: En musegrå nuance med masser af perlemor.
  • 83 Cat’s Tail: En mørk blågrå nuance uden perlemor.
  • 84 Red Hot Poker: En rødlilla nuance uden perlemor.
  • 85 Spotted Rock & Roses: En smuk rosa glitterlak med både store og små pailletter.
  • 86 Weeping Willow: En teksturlak med lyserød perlemor og masser af sølvglitter.
  • 87 Black Poplar: En teksturlak med sort base og masser af rødt, lilla og rosa glitter.

De to teksturlakker er slet ikke så ru, som mange af de andre varianter på markedet. Så selvom du måske ikke er fan af teksturlakker, kan disse to altså sagtens være noget for dig og med et enkelt lag overlak er overfladen fin og glat. Se swatches af hele kollektionen her på Appeal 4.

Appeal 4 koster 79 kroner, og du finder dem blandt andet i webshoppen Lux Beauty, som i øjeblikket kører 3 for 150 kroner. Øvrige forhandlere finder du på Appeal 4’s forhandlerliste.

4. NARS Night Series Eyeliner i farverne Night Porter og Night Flight
Det hele startede med den kollektion, som senere blev til NARS Night Series, det var dengang NARS for alvor printede sig ind i min hukommelse… det er MANGE år siden. Og siden har jeg kastet min kærlighed på mærket af mange andre grunde.
Min første NARS øjenskygge var altså ikke stille og forsigtig. Den var sort med masser af grønt perlemor, og den hed Night Porter. Det gør den sådan set endnu, men man kan desværre ikke få hele den serie, som den tilhører i Danmark.
Det ændrer ikke på det faktum, at mine øjne var ved at trille ud, da jeg så de nye eyelinere på Instagram. Det var nemlig de samme farver som netop øjenskyggerne i denne serie. De er så smukke, mørke, glitrede og alt det andet, som kan få mit lille hjerte til at springe et par slag over.
De eyelinere, som altså i øjeblikket kan købes hos NARS, er mindst ligeså fantastiske som de oprindelige øjenskygger. Så jeg var selvfølgelig nødt til at eje mine favoritter, og de har på ingen måde skuffet mig!

NARS Eyeliner koster 195 kroner, og du finder NARS i Sephora.

5. Anastasia Brow Duality i farven Camille og Sand
Det er ikke den første highlighter blyant, jeg skriver om… men det der adskiller denne blyant fra Benefit High Brow er selvfølgelig de to forskellige farver i et og samme produkt. Nogen gange er det bare rart at have muligheden for at bruge en highlighter med shimmer, også selvom det måske nok ikke er helt up to date i forhold til makeupscenen i øjeblikket… Lige med tanke på trends, så er jeg ret sikker på at shine og shimmer er i gang med et seriøst tilbagetog i makeuppen, men det er en anden historie.
Det, der gør de her blyanter så fantastisk anvendelige, er deres mere end cremede konsistens.
Under brynet og i øjenkrogen er selvfølgelig oplagt, men røde læber med en smuk highlightet kant hele vejen rundt ser både sofistikeret og lækkert ud. Den præcise påføring og den virkelig cremede konsistens gør det enkelt at bruge den lige der, hvor du har lyst.

Anastasia Brow Duality finder du i to farver: Camille/Sand og Shell/Lace , og du finder Anastasia hos Beauty Avenue Spa & Brow Bar og online på Nelly.com, hvor Brow Duality koster 189 kroner.
Hos Beauty Avenue Spa & Brow Bar på Frederiksberg får du god og kyndig vejledning i både at finde de rigtige farver og i at bruge produkterne.

6. Rancé 1795 Hélène Eau de Parfum
Når man mindst går og venter det, kan en sød gerning eller tanke fra uventet kant godt vælte én lidt omkuld. Det skete for mig sidste år i august. Mit liv var ved at ændre sig markant for altid, og der var Maria med en sød overraskelse. Rancé 1795 er et mærke, som hun og Presskontakterna står for i Danmark. Rancé har produceret en duftserie, hvor hver enkel duft er opkaldt efter kvinderne i Napoleons liv… Hélène var en af dem, og netop den duft synes Maria, at jeg skulle have.
Selvom vi har blogget om skønhed i rimelig lang tid, bliver jeg stadig lige glad og rørt, når de, der står bag de forskellige brands, kender mine personlige præferencer eller på anden måde har valgt produkter specifikt til mig, og ja… det kan godt være, at forklaringen ligger lige for, men stadig er jeg taknemmelig for tanken!
Hélène er en let og blomstret duft. Den åbner krydret med neroli, ylang-ylang og et strejf af kardemomme og kanel, derefter bliver den sød og blomstret med jasmin, rose og tonka bønne. Bundnoterne runder duften fint af med moskus, iris, sandeltræ, styrax og heliotrop
Selvom denne duft kun har få år på bagen, så er Rancé 1795 et parfumehus med stolte traditioner. Det var nemlig grundlæggeren Francois Rancé, som i sin tid fremstillede de eksklusive dufte Collection Impériale til Napoleon og den øvrige kejserlige familie.

Rancé 1795 Hélène Eau de Parfum finder du i to størrelser, 50 ml koster 720 kroner, og 100 ml. koster 1000 kroner. Det er webshoppen Insanto, der forhandler de fine dufte.

7. Rimmel London Scandaleyes Mascara by Kate Moss i farverne 007 Eye Rock Emerald og 005 Eye Rock Sapphire
Der er ikke så meget mere at sige om de skønne farvede mascaraer fra Rimmel London, som jeg ikke allerede har sagt. De er virkelig fede, punktum! Jeg har selvfølgelig købt backup af begge to, fordi de er blevet brugt MEGET.
Det er ikke spor tilfældigt, at de er landet her blandt favoritterne, for jeg har brugt dem sammen med NARS eyelinerne ovenfor, de passer nemlig perfekt sammen.
Det er heldigvis en tilbagevendende begivenhed, at der bliver lanceret smukke farvede mascaraer i sensommeren eller hen over efteråret. Det er jeg selvfølgelig voldsomt glad for, når nu mine øjne ikke rigtig er fan af de få farvede mascaraer, som er fast på det danske marked.
De farvede mascaraer bruger jeg især til detaljer. Farvede mascaraer er fænomenale til at give et look et andet udtryk, uden at det er så dramatisk, at man umiddelbart kan sætte fingeren på, hvori forskellen er. Det er også en sjov måde at lege med øjenfarven, som man virkelig kan fremhæve på smukkeste vis med den rette nuance mascara.

Rimmel London Scandaleyes Mascara finder du i fire farver, og de koster 89,95 kroner i Matas og på ASOS, hvor Rimmel ofte er lidt billigere.

8. Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss i farven Summer Honey
Et menneske som brænder så meget for skønhed, som Charlotte gør, kan jeg kun have respekt for. Charlotte ringede til mig, da hun åbnede House of Stars, hvor hun blandt andet sælger Kardashian Beauty. Hun ville gerne høre min mening om mærket, og derfor landede der en mascara og en lipgloss i postkassen. Umiddelbart var jeg afgjort mest spændt på mascaraen, som Charlotte omtaler i meget rosende vendinger. Lipglossen blev lagt over i bunken af ting, som skulle fotograferes, fordi jeg ikke lige kunne se sammenhængen mellem den og mascaraen. Da jeg så ville prøve den, fandt jeg ud af, hvor helt vildt fin, den faktisk er… Irriterende når man egentlig ikke er så begejstret for gloss! Den fandt vej til min taske, og lige siden er det den, der er landet på læberne, når de skal være nude og glossy.
Bare som en sidebemærkning faldt jeg ikke for den mascara, som lå i postkassen, den, jeg har prøvet bagefter, er derimod fantastisk! Det har udelukkende noget med mine vipper at gøre, så undersøg altid, hvad mascaraen gør!

Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss finder du i otte farver, og de koster 130 kroner stykket. Tjek resten af sortimentet ud, når nu du besøger House of Stars, der er virkelig mange fine sager! Den fysiske butik ligger i Randers, men webshoppen er lidt lettere at komme til, hvis du ikke lige bor i nærheden

9. Clinique Smart Custum-Repair Serum
Selvom jeg har mulighed for at teste mange lækre produkter, så er det altid med en vis spænding, jeg tester produkter fra Clinique, som jeg nok altid vil have et lidt særligt forhold til. Denne gang lidt mere end ellers, for jeg må indrømme, at jeg fnisede, da jeg læste, at serummet helt selv kan finde frem til og reparere de skader, lige præcis din hud har…
Nu er jeg i forvejen ret begejstret for Clinique Repairwear Laser Focus, og det gjorde mig bare endnu mere skeptisk, selvom både konsistens og emballage er MEGET bedre. Faktisk er der tale om en ny favorit, jeg oplever nemlig, at serummet kan det samme som Clinique Repairwear Laser Focus og så lige lidt mere.
Når man sammenligner ingredienser fra Cliniques øvrige sera, forstår man det godt, for Clinique har taget de bedste ingredienser fra de mere målrettede sera og hældt dem over i denne emballage… Måske ikke så innovativt, men det virker!
Henover sommeren testede jeg solcreme med lavere SPF, end jeg plejer at bruge, og resultatet af den test er fine fregneansamlinger på kinderne… Ja, det er pigmentpletter!!! Heldigvis er de minimeret betydeligt efter brugen af Clinique Smart Custum-Repair Serum, og det er jeg altså virkelig glad for!
En bagside er desværre at dette serum er åndsvagt dyrt.

Clinique Smart Custum-Repair Serum koster 515 kroner for 30 ml og 730 kroner for 50 ml, og du finder det i Matas, i Sephora, i Magasin som også har det online og selvfølgelig i Cliniques egen webshop.

10. MAC Pigment i farven Naked Dark
De der pigmenter fra MAC, jeg bliver aldrig træt af at lege med dem! De er smukke, og så kan de bruges både her og der, du kan også blande dem i en creme, væske eller gloss, og vupti har du et helt andet produkt. Det er da cool! Du skal altid huske at læse på sedlen i æsken, så du ved, om det valgte pigment er sikkert til brug omkring øjnene og munden.
Naked har i mange år været sådan et pigment, som jeg har leget med. Og da MAC Pro FSS endelig kom til Danmark, var det tid til at købe de andre Naked varianter: Naked Dark og Naked Deep Dark. De er nemlig ret unikke, selvom de ved første øjekast ser lidt halvkedelige ud.
Nu kender de fleste faste læsere jo min holdning til brun øjenskygge, men jeg vil mene at de tre Naked pigmenter ikke helt falder i den kategori. For selvom de alle tre afgjort er fine som øjenskygge, så er der ingen tvivl om, at jeg bruger dem mest til leg.

MAC Pigment koster 195 kroner, og de findes i et hav af farver. Udvalget er selvfølgelig en hel del større i MAC PRO FSS, og det er også kun der, du kan finde Naked Dark og Naked Deep Dark. Du kan også finde pigmenter online hos Magasin og selvfølgelig i MAC’s danske webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Nicole

Hej jeg mangler en ny dagcreme og håber i kan anbefale en til mig! Jeg ønsker den er uden parfume, med spf og helst uden unødvendige olier. Gerne omkring 100-150 kr

Helene Randløv

Hej Nicole
Sådan en kender jeg ikke :-/
Personligt er jeg ret stor modstander af dagcremer med SPF, fordi de fleste bruger ALT for lidt dagcreme i forhold til den mængde af SPF, man bør bruge.
Den eneste jeg lige kan komme i tanke om, er Dream Screen fra Benefit, men den koster en hel del mere end 150 kroner.
Jeg må lige lægge hovedet i blød, men lige nu kan jeg ikke huske andre.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *