Ultimativ antiage: Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment

16.02.17
Paula's Choice Clinical Retinol Treatment

Paula's Choice Clinical Retinol Treatment

Vi forsømmer desværre altid at anmelde Paula’s Choice produkter. Udover at Paula’s produktlinje bliver stadig større og mere uoverskuelig, skyldes det nok, at jeg bare tager det som en selvfølge, at de holder, hvad de lover. For det gør de jo hver gang..

Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment er ingen undtagelse. Det er et antiage-produkt, der burde få alle de andre over-markedsførte og hypede antirynkecremer derude til at skamme sig lidt. For det første lover den ikke noget, den ikke kan holde, for det andet er den spækket til randen med de mest effektive ingredienser derude – jeg kan faktisk dårligt komme i tanke om noget, der mangler? Det er klassisk, veldokumenteret og effektivt.

Det eneste, både Helene og jeg ofte klager over, når det kommer til Paula’s Choice produkter er konsistensen. Paula’s Choice har en forkærlighed for klistrede og tunge silikone-geléer, som vi ikke er fan af. Ikke fordi de skader huden – tværtimod. Men bare fordi vi ikke kan lide følelsen. Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment er en yderst behagelig undtagelse. Den har en lækker, cremet og lidt fed konsistens.

Men fokus på det, som det jo handler om, nemlig indholdet. For hvad end de kommer i en klistret gelé eller lækker creme, virker de lige godt. Og her er alt, hvad hjertet kan begære:

  • C-vitamin
  • Retinol
  • Peptider (mange forskellige)
  • Ceramider
  • Hyaluronsyre
  • Lakridsrodekstrakt
  • Havreekstrakt (den beroligende ingrediens, du kender fra A-Derma – pas dog på hvis du kæmper med perioral dermatit)
  • Soja
  • Lecithin
  • Allantoin

Resultatet er et antiage serum med egenskaber på næsten alle problemområder: Rynker, pigmentpletter, brune ar, rødme og irritation, hudtone og generel hudforbedring.

Jeg sidder også lige nu med en serum fra et stort fransk firma, som jeg skal anmelde på et senere tidspunkt, og når man sammenligner indholdet i Paula’s Choice med den, så må man blive lidt pinligt berørt over hvor meget plads fyldstoffer optager i en serum fra de store mainstream producenter. Der er ikke overladt meget plads til de aktive ingredienser. I Paula’s Choice er forholdet lige omvendt. Den er proppet med aktive ingredienser.

Hvis du gerne vil satse på solid hudpleje med dokumenteret effekt, så er Paula’s Choice stadig et af de bedste bud.

Her kan du købe det
Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment koster 60 euro og kan købes på Paula’s Choice europæiske webshop.

Du kan også købe den på HQhair.com og på Beauty Expert – begge steder til 477 kroner.

OBS: 1% retinol er en høj koncentration, der kan give irritation. Min egen hud er vant til det og tåler retinol godt, men hvis du ikke ved, hvordan din hud håndterer retinol, så overvej at starte med et af Paula’s øvrige produkter med en lavere koncentration eller at starte med en trial size.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
66 kommentarer
Jeannie R

Hej, da dette er et serum, betyder det så at man skal bruge creme efterfølgende ?

Katja Moikjær

Det kommer an på… Hvis du har fedtet hud synes jeg ikke det er nødvendigt – hvis du har tør hud, så ja. Mærk selv efter.

Meta

hej dåser! Jeg vil gerne starte med noget anti-age og kunne godt tænke mig noget a la denne fra PC. Har dog aldrig brugt retinol før og tænker om det er en for voldsom start (nu hvor det snart bliver sommer) – hvilket andte produkt med lavere koncentration fra PC ville i anbefale? kan godt lide at denne også fugter meget og har vitamin c i. særligt fugten er noget min hud har meget brug for (bruger PC 2% BHA pga urenheder men har samtidig tendens til tør hud). Håber i kan hjælpe – tak <3

Katja Moikjær

Kære Meta. Jeg har desværre ikke prøvet andre retinolprodukter fra hende. Har hun overhovedet nogle med lavere koncentration? Alternativt så start med at bruge den hver 3. dag og så trappe op derfra. Kh. Katja

Jane

Er den her stadig toppen af poppen? 😉

Katja Moikjær

Ja 🙂 Det synes jeg

Caroline

Hej
Jeg har lige fået lavet co2 laser behandling og vil gerne vedligeholde min hud bedst muligt, både at forbygge rynker men ikke mindst at hindre akneudbrud og nye ar- vil denne være et godt bud på et produkt ? og kan jeg bruge den på den nye lyserøde hud jeg har nu eller er den for kraftig. Som udgangspunkt har jeg en fedtet kombineret hud med tildens til akne , men en “kraftig hud der tåler en hård behandling 🙂 men er lidt i tvivl om hvordan nu efter laserbehandling. og er dette stadig det bedste produkt på marked inden for a-vitamin produkter og derved rynke og aknebehandling ?
Tak for en skøn og oprigtig blog
Kh. Caroline

Katja Moikjær

Denne er fremragende (men nu har vi jo også lavet vores egne 😉 Men ja, den er virkelig god

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *