Fredagsfavorit: Yves Rocher Les Plaisirs Nature Shower Gel

20.01.17
Fredagsfavorit: Yves Rocher Les Plaisirs Nature Shower Gel

Fredagsfavorit: Yves Rocher Les Plaisirs Nature Shower Gel

Der er noget særligt ved at starte dagen med en velduftende brusegelé. Den kan løfte humøret, vække mig blidt, få mig til at slappe af eller hvad det nu er, jeg er i humør til den dag. En af de helt store fordele ved Yves Rocher Les Plaisirs Nature er nemlig, at jeg ikke bliver ruineret, når jeg lægger en af hver i kurven. Længe har jeg haft en duftfavorit, og den er lige landet som Shower Gel, men det ændrer ikke på, at den duft, jeg vælger hver dag, er så humørbestemt, som den kan blive, og derfor skal min showergel naturligvis nogenlunde passe til. Og det er der fin mulighed for med Yves Rocher Les Plaisirs Nature.

Næsten ny…
Nu er Yves Rocher Les Plaisirs Nature jo langt fra en ny serie. Det, der er nyt, er, at de skønne dufte har fået et gevaldigt løft, i hvert fald efter min mening… altså kokosvarianten lander nok alligevel ikke her hjemme, men den er der jo mange andre, der elsker. Det tiltaler mig meget, at jeg kan finde produkter til hele kroppen i samme serie, fordi det er en ekstra luksus, når man kan nyde den samme duft fra start til slut.

God morgen!
Når jeg har svært ved at samle mig om morgenen, når natten har været lang, og lunten derfor er lidt kortere end sædvanligt, så er det Bourbon Vanilla, jeg griber ud efter. Den kan bare noget med at omslutte, afslappe og stresse mig ned. På samme måde er det Mandarin Cedarwood, der er oplagt til det opfriskende bad. Hvis det er en hektisk morgen, er det Lotus Flower Sage, der får mig til at falde ned. Lavandin Blackberry er god, når der er tanke mylder. Og Tiare Flower Ylang-Ylang er til de der dage, hvor der skal graves lidt ekstra for at finde den bedste version af mig selv.

Duft
Bruger du en parfumeret shower gel som disse, bliver duften temmelig sjældent hængende, men vælger du flere produkter i samme serie eller duft, kan du sagtens bygge duften op, så den holder om ikke hele dagen, så i hvert fald lidt længere end til du går ud af badet. Yves Rocher Les Plaisirs Nature er dejlige og velkomponerede dufte, så du skal selvfølgelig kunne tåle parfume for at få glæde af dem.

Du finder Yves Rocher Les Plaisirs Nature i to størrelser, som koster henholdsvis 39 kroner for 200 ml. og 49 kroner for 400 ml, og du finder produkterne i Yves Rochers danske webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *