Fredagsfavorit: Mario Badescu Special Hand Creme With Vitamin E

23.12.16
Mario Badescu Special Hand Creme With Vitamin E
Mario Badescu Special Hand Creme With Vitamin E
Foto: Mario Badescu

Det er sandelig ikke nemt at huske, at det er mig, der er blevet ansvarlig for fredagsfavoritterne igen… Faktisk kom jeg i tanke om det for ni minutter siden, og selvom jeg skriver hurtigt, har jeg trods alt ikke mulighed for at spole tiden tilbage… og så har jeg heller ikke rigtig besluttet mig for, hvilket af de skønne produkter på bordet ved min side, der skal være favorit denne fredag. Det har været endnu en tosset uge i et helt vanvittigt år. Hæsblæsende og på alle måder uoverskuelig… Det er vigtigt for mig at få 2016 ud af systemet, for jeg skal på ingen måde have spøgelserne med ind i 2017. Derfor faldt valget hurtigt på en af de ting, der de sidste par dage har hjulpet mig med at komme ned i gear.

Helt nyt bekendtskab
Fordi jeg jo altså var helt uforberedt indtil for ni minutter siden, har jeg ikke et fint billede af cremen, der ganske vist kun har stået på mit natbord i nogle dage men allerede nu har udrettet mirakler. Der skal efterhånden en del til at imponere mig, når det gælder håndcremer, for er du da gal, der findes mange, som jeg ikke får brugt. Det er der mange grunde til, men en af de mest tungtvejende grunde er, at min lugtesans især om aftenen er sart. Og mange håndcremer dufter simpelthen for voldsomt til, at jeg kan holde dem ud.

Ro, nu på tube
Nu tvivler jeg godt nok på, at der er særlig mange, der læser med på dette tidspunkt på lillejuleaften, men en favorit skal der til, når det er fredag. Og Mario Badescu Special Hand Creme With Vitamin E fortjener virkelig ros. På mange måder er det ikke en håndcreme efter mit hoved, men det er netop det, jeg holder særlig meget af ved den. Først og fremmest skal jeg bruge mere tid, end jeg er vant til, og så lægger den en slags hinde på huden. Begge dele er noget, der kan få mig til at arkivere en creme med det samme, men da jeg prøvede denne, var der bare noget, der var anderledes. Det med tiden er en virkelig god ting for mit lidt for hektiske liv, cremen sørger nemlig for, at det er umuligt for mig at skynde mig videre, så med sin lidt stædige konsistens er den altså med til at få mig til at stoppe op og trække vejret. Den helt store fordel er, at Mario Badescu Special Hand Creme With Vitamin E er kommet i tube fremfor krukke, så du nu kan tage den med dig i tasken.

Mirakelmager
Man skulle tro, at de mange år med virkelig hyppig håndvask og håndsprit i litervis havde haft en effekt på mine hænder. Det er dog ikke tilfældet, derimod er mine hænder pludseligt blevet tørre, nu hvor jeg har skruet ned for håndspritten… Det, synes jeg, er lidt sært, men jeg kan ikke rigtig finde forklaringen. Uanset hvad har Mario Badescu Special Hand Creme With Vitamin E virkelig gjort en kæmpe forskel de par dage, jeg har brugt den. Cremen står på mit natbord, og jeg har smurt hænderne, lige inden jeg har lagt mig til at sove. Og inden jeg er taget af sted om morgenen. Cremen har fungeret som en slags beskyttende handske, og resultatet er nu bløde og velfugtede hænder.

Mario Badescu Special Hand Creme With Vitamin E koster 110 kroner og du finder den på Beautyhero.dk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *