The Wet Brush – børsten til vådt og filtret hår inkl. rabatkode

02.06.15
The Wet Brush

The Wet Brush

The Wet Brush fra H. H. Simonsen kan en ting, som den til gengæld gør perfekt: Den kan udrede filtret, vådt og nyvasket hår.

Det lyder måske som lidt overkill at have en hårbørste til det ene formål, men hår er allermest skrøbeligt, når det er vådt. At rede vådt hår igennem efter badet er derfor ikke bare sådan noget, man kan overlade til en hvilken som helst hårbørste, når man har så filtret hår som jeg.

Jeg har selv meget tyndt, tørt og filtret hår. Næsten lige meget hvad jeg gør, så kommer jeg ud af badet med en fuglerede af totalt filtret hår, der er svært at rede igennem. At bruge en stor mængde balsam er ingen løsning – så klasker mit tynde hår fuldkommen sammen. Det hjælper at rede håret igennem FØR jeg går i bad, men stadig er det svært at få filtret ud efter en grundig hårvask.

Glider ubesværet gennem håret
Jeg har prøvet utallige børster og bredtandede kamme til formålet, men da jeg for et par måneder siden for første gang kørte The Wet Brush gennem mit våde, nyvaskede og totalt sammenfiltrede hår var det en hårbørste-åbenbaring af de større. Hvor almindelige plastikhårbørster og kamme sidder fast, glider denne fuldkommen ubesværet gennem mit hår. Jeg er vild med den!

Og nej, som Helene også skriver i månedens favoritter, så kan du ikke sammenligne den med dyre hårbørster af naturhår, det er som at sammenligne æbler og bananer. En børste af naturhår har til formål at pleje håret. The Wet Brush kan kun rede filtret, nyvasket hår igennem. Og det gør den til gengæld bedre end nogen anden.

Her kan du købe det
The Wet Brush fra H. H. Simonsen er billigst på nettet, hvor den koster 129 kroner hos for eksempel Nicehair.dk,

Nicehair har lige nu den sølvfarvede billigere til 99 kroner, hvis du ikke vil vælge selv mellem de mange fine farver.

Den fåes også i en lille rejsemodel til 79 kroner, som jeg ikke har prøvet. Har nogen af jer prøvet den?

Rabatkode til Nicehair på 20 procent
Nicehair.dk har lige nu en rabatkode på 20 procent, der gælder alt undtagen Moroccanoil, Dermalogica og Jane Iredale. Koden er 20DK og gælder til 30. juni.

Hvad reder I filtret hår med?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
Cecilie

Jeg er glad for min nyindkøbte Ionic Cushion Brush med vildsvinehår fra M.Cosmetics som jeg synes klarer mit lange, tykke og ofte meget filtrede hår SÅ godt! Den glider helt ubesværet igennem og trækker slet ikke lige så mange hår ud som min gamle dårlige ren-plastic børste.

Helene Randløv

Hej Cecilie
Den er også rigtig god, bare ikke til det våde hår.
Kh. Helene

Malene

Indtil videre har jeg brugt tangle teezer som jeg synes er den bedste til at klare mit uglet rodet hår. Ved i kære pudderdåser hvad der er bedst her den eller wet brush?

Lise P

Er jeg også meget interesseret i at vide! 🙂

Helene Randløv

Kære Malene og Lise
Min erfaring er helt klart at The Wet Brush er LANGT bedre. Begge mine sønner vælger efterhånden kun den!
Kh. Helene

helleI

Filtret tørt babyhår der let knækker, hvis man er for voldsom. Tell me about it!
Når det er nyvasket bruger jeg Philip B leave-in-conditioner og friserer det derefter med en meget bredtandet kam. Det virker ok, men i perioder sidder der for meget hår i kammen. Det er dér jeg går til frisør 🙂
Faktisk troede jeg, at de der nye hårbøster til en mill. kr. er sådan lidt kejserens nye klæder, men en hund kunne jeg da godt ofre på noget nyt. Blev lige lidt nysgerrig 🙂

Helene Randløv

Kære HelleI
Altså jeg troede også at det var en and, med de der børster. Nøj, hvor har jeg måttet sluge mine reservationer en for en. Det er helt vildt, hvad MP har gjort, for min hovedbund, og The Wet Brush har gjort for mængden af håraffald i børsten.
Kh. Helene

Laura P

Jeg fik en Wet Brush med Goodiebox for et par uger siden. Og den er simpelthen en åbenbaring! Jeg elsker den allerede 🙂 Den glider lige i gennem mit meget filtrede hår. Klart en “investering” værd!

Helene Randløv

Så enig!

Mille

Den fås også i Normal for 89 kr

Helene Randløv

Sejt Mille!
Har desværre ikke været i Normal endnu.
Kh. Helene

Julie h

den lille rejsebørste er rigtig godt også.

Helene Randløv

Den må jeg vist have købt!
Kh. Helene

Cecilia

Jeg har både en mini og en stor Wet Brush og den børste er virkelig fantastisk 😉
Den kan jeg klart også anbefale.

Helene Randløv

Samme her <3

HeLene

Jeg er gladere for wetbrush end for tangle teezer, har brugt begge i lang tid og på flere i familien. Men som meget andet tror jeg det er en smagsag og hår er forskelligt. Vi kan bedst lide Wet brush, findes også på lookfantaastic.
Nu bruger vi wet brushene derhjemme (hver sin) og så ligger tangle teezerne i svømmehals taskerne. De er jo stadigt til at bruge, men Wet brush er et hak bedre, på både vådt og tørt hår og så gør den håret mindre fladt end tangle teezer som jeg synes virker bedre til at rede håret før bad og efter mens Wet brush er mere allround, til både før og efter bad og på tørt hår.
Er også glad for den nye med naturhår som dog ikke skal bruges i vådt hår, men den shiner fint håret og er faktisk til at sammeligne med min Mason Pearson mixed som jeg haft i 20 år. Den giver virkelig en lignende effekt til en fraktion af prisen og er nemmere at rengøre.
En vinder serie børster herhjemme! :grinning:

Helene Randløv

Hej HeLene
Den “nye med naturhår”, er det en wetbrush du mener? Den lyder da spændende…
Jeg er helt enig med dig i det hele… 😀
Kh. Helene

HeLene

Ja, jeg har faktisk også den lille bitte, som jeg synes er perfekt når det skal pakkes minimalt, fx når man rejser med håndbagage. Den er lille og man får svinge den lidt mere for at klare hele håret, men den virker godt og er meget nem i størrelse.

Helene Randløv

Smart… jeg har pludselig fået problemer med de mindre størrelser efter mit hår er blevet afbleget… det er jeg lidt træt af :-/
Kh. Helene

Betina Berg Holm Andersen

Har aldrig -aldrig -redt mit hår mens det var vådt, følte simpelthen det var at øve vold på det, og har altid hadet det når frisøren gjorde det. Fik for laaang tid siden en wetbrush i en goodiebox eller en look fantastic box…og det var helt fantastisk.
Den virker siger jeg bare….

Helene Randløv

Det gør den nemlig!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *