Xellence: Pleje, problemløsning og beskyttelse

26.09.16
Xellence

Xellence

Sponsoret indlæg

Når du slår ordet excellent op i ordbogen, kan du læse, at det betyder fortræffelig og udmærket. Egentlig synes jeg, at Xellence er et ret beskeden navn til den lille produktserie, der er skabt ud fra en filosofi om at lade natur og videnskab mødes i enkle og virksomme formler.
Serien er skabt af den danske kemiingeniør Flora Nasab, der efter mange år i kosmetikbranchen følte sig rustet til at kaste sig over drømmen om sin egen serie af høj kvalitet, skabt af få ingredienser, der er brugt i koncentrationer med dokumenteret effekt. Den filosofi kan man da ikke andet end at holde af, og selvom rene vegetabilske olier nok ikke ligefrem er en nyskabelse, så er det altid prisværdigt med pæn emballage med gode pumper…

Pleje, problemløsning og beskyttelse
Enkelthed er kodeordet og selve essensen af Xellence, der blandt andet er formuleret uden parfume. Serien er delt op i de tre individuelle serier:

  • Visible Chance: Der er serien med de mere målrettede produkter, der indeholder ingredienser, der foruden den plejende, nærende og fugtgivende virkning kan afhjælpe irritation, rødme, kløe, fortykket hud og revner.
  • Harmony: Der er serien med produkter til at vedligeholde den velfungerende hud, altså den daglige pleje med en god creme, en læbepomade og lækre olier enten til rens, massage eller for at holde på fugten i huden.
  • Shield: Serien bliver først lanceret i 2017, men personligt har jeg store forventninger til netop denne serie…

Siden jeg blev præsenteret for Xellence i slutningen af sidste år, er der lige nu landet et niende produkt i serien… Og det er Nutri Moist Lip Conditioner, der er baseret på sheasmør og mandelolie, hvorfor den hurtigt fik en fast plads på natbordet, hvor jeg bruger den til læberne og neglebåndene, inden jeg lægger mig til at sove.

Hverdag og behandling
Der er fire produkter fra Xellence, som mere eller mindre har stået fast på hylden siden jeg fik pakket dem ud i starten af året… Et af produkterne er noget så almindeligt som en mandelolie, så den vil jeg ikke bruge sindssygt meget energi på. Mandelolie er genialt til rigtig mange forskellige ting, men det er der jo ikke noget nyt i. Det, jeg derimod meget gerne vil fremhæve, er den emballage, som jeg hurtigt nævnte ovenfor. Organic Sweet Almond Oil og de to andre rene vegetabilske olier i serien er i den smarte pumpeflaske, som holder tæt, samtidig med at den doserer olien til perfektion. Og det er en kæmpe fordel for sådan en som mig, der simpelthen er en klovn til at dosere produkter generelt.

  • Nutri Balance Body Oil: Allerede når man åbner den fine emballage og får fat i den matsorte glasflaske med pumpe, ved man, at man står med et kvalitetsprodukt i hånden. Det er en god og virkelig behagelig blanding af blandt andet mandelolie, macadamianøddeolie, jojobaolie, abrikosolie og squalane. Den nærende olie trænger lynhurtigt ind i huden uden efterfølgende fedteri. Her hjemme står den på badeværelset, og så smører jeg mig ind, når jeg lige har tørret mig lidt med håndklædet efter badet. På den måde sparer jeg både tid med håndklædet og på den indsmøring, som jeg nok aldrig rigtig bliver så begejstret for. Nutri Balance Body Oil fik på rekord tid bevist for mig, at indsmøringen efter badet lønner sig, fordi min huds velbefindende efter bare få ganges brug er øget betragteligt.
  • Active Exfoliating Heel Cream: Hvis du betvivler effektiviteten af produkter med korte ingredienslister, så skal du skynde dig at købe Active Exfoliating Heel Cream. Med den i hånden vil du hurtigt blive klar over, at det væsentlige i forhold til formulering er koncentrationen af de aktive ingredienser. I dette tilfælde er det en dåsedarling på ingredienslisten nemlig urea. Den ekstremt blødgørende og eksfolierende ingrediens fugter huden i dybden, så du ret hurtigt kan komme af med og på sigt forebygge tør hud, eventuelle hælrevner og endda hård hud. Samtidig indeholder Active Exfoliating Heel Cream panthenol, der både virker regenererende og fugtighedsbevarende, samt allantoin der ikke bare fugter huden i dybden men også virker let eksfolierende, helende og beroligende på huden. Olierne sørger for den vedvarende blødgørende effekt.
    Mine fødder er altid varme, og derfor er det meget vigtigt, at jeg husker at smøre dem… desværre hader jeg creme på fødderne, og det effektive tip med at tage sokker på i seng kommer heller aldrig til at ske! Derfor er jeg altid på jagt efter lette cremer, der bliver absorberet i en fart. Active Exfoliating Heel Cream lever op til alle mine forventninger, og med den har jeg endda overtalt mændene her hjemme til at bruge lidt creme på fødderne i ny og næ.
  • SOS Power CreamNår huden er tør, rød og irriteret, eller når du har fået rifter, når næsen er blevet slidt af nærkontakt med for mange papirlommetørklæder, når du er blevet forbrændt eller når du ammer, så er det rart at have en creme i baghånden, der hjælper og lindrer i en fart. I SOS Power Cream finder du en samling af de ingredienser, der er mest effektive, når det gælder heling. Selv en opremsning af ingredienserne virker imponerende, og der er ingen tvivl om, at den virker. Allantoin, aloe vera, B5 og morgenfrue er bare nogle af de skønne ingredienser, der her er blandet med gode fedtstoffer som mandelolie og sheasmør. Sammensætningen af gode ingredienser sørger for at holde på fugten, samtidig med at den styrker hudens egen barriere.

Du kan læse meget mere om Flora og Xellence på Xellences eget site, hvor du naturligvis også kan købe de skønne produkter. På Xellences facebookprofil kan du få gode tips, blive inviteret til events og holde dig opdateret med omtaler af produkterne, mens du på Instagram kan nyde godt af inspirerende billeder af produkterne.

Sponsoret indlæg skrevet i samarbejde med Xellence

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Trine Nielsen

Hej Pudderdåser
Jeg har lige et spørgsmål ang. jeres produkter.
Jeg har i ca. 1,5 år brugt jeres T-zone peeling – primært for at holde urenheder nede (har været ramt af akne i mine teenage år), og det har fungeret rigtig godt. Bumserne kom sjælendt.
Da jeg var til ansigtsbehandling for noget tid siden sagde behandleren, at salicylsyren bekæmper et problem som jeg egentlig ikke har mere. Hun mente derfor jeg skulle bruge AHA syre i stedet, da salicylsyren udtørrede min hud, og AHA vil forbedre min huds udseende. Jeg føler dog ikke min hud er tør, da den fedter en del, og bruger også alt i en cremen ovenpå.
Jeg har så brugt AHA-serum i nogle måneder, og har fået flere urenheder og de store akne bylder kommer nu med jævne mellemrum.
Hvilken syre vil I anbefale?
Derudover vil jeg høre, om brugen af blush, contour og highlighter har betydning for tilstoppede porer på kindbenene?
Hvis jeg bruger det til dagligt, er det som om jeg får flere urenheder på kindbenene. Måske det har noget med mangel af t-zone peelingen at gøre?
Ser frem til jeres svar.
Mvh Trine

Katja Moikjær

Kære Trine
T-Zone Peelingen virker kun så længe man bruger den. Når man stopper med at bruge den, så holder den gode effekt op – det gælder i øvrigt alle andre produkter også.
Hvis din hud er blevet værre efter du er skiftet fra T-Zone Peeling til AHA så synes jeg helt afgjort, du skal gå tilbage til T-Zone Peelingen. AHA er ikke lige så effektivt til at holde urenheder nede.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *