Del dit bedste sommer beautytip og vind en Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e

21.06.16

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sponsoreret indlæg

I forlængelse af indlægget om sommerklare ben i sidste uge, giver det god mening at skrive lidt om de forskellige ting, du kan gøre for at hjælpe bikinibevidstheden på vej. Udtrykket bikinibevidsthed er inspireret af den forgangne uges debat om ”bikinikroppen”, der har været lidt mere heftig, end den plejer at være. Det kommer altid bag på mig, når andre føler trang til at kommentere negativt på et andet menneskes krop eller udseende. Så se dog den anden vej, hvis det er så skrækkeligt at se på!
Min krop er strandklar året rundt… og det på trods af skummemælksfarvet hud, bingovinger, strækmærker og kejsersnitsdelle… Og helt ærlig, hvis jeg kan acceptere synet af alt det i spejlet, så klarer du det nok også.

Til hverdag og fest
Lune sommeraftner og nætter kalder næsten på noget koldt i et pænt glas… I hvert fald får jeg en vanvittig udlængsel om sommeren. En af grundene er naturligvis, at jeg virkelig ikke bryder mig om at opholde mig i solen, med mindre det foregår i vandet, og det er altså ikke til at hoppe rundt i havet, når man nu har et arbejde, der skal passes. Derfor er aftnerne min ven, det er om aftenen, jeg møder mine skønne venner, pakker lidt lækkert mad og drikke i en kurv og tager grillen under armen, så min dejlige familie kan hygge sig ude med parkour, løbehjul, skateboard, træning eller bold i parken, ved vandet eller nede i gården.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sommerklar med lidt snyd
Selvom jeg har det glimrende med min krop, så vil jeg naturligvis gerne være velplejet, fordi det øger velværet og selvværdet betragteligt. Derfor er jeg heller ikke bleg for at gøre brug af lidt snyd. Der er nemlig nogle produkter, som gør det lidt lettere at få en bikiniklar bevidsthed.

  • Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e: Det lille multifunktionelle apparat gør det betydeligt lettere at holde stængerne glatte og hårfri, hvilket passer mig glimrende. Hårene kan være ret korte, når du epilerer faktisk helt ned til 0,5 millimeter, de mange pincetter i epilatoren kan fange hårene alligevel. Det betyder, at du ikke behøver at gå rundt med lange irriterende hår på benene ret længe ad gangen.
  • En god olie: Det er ikke ret længe siden, jeg faldt pladask for en kropsolie, som jeg har været ret god til at bruge i et par måneder nu. Benene ser bare lidt lækrere ud, hvis de ikke er så tørre, at de nærmest støver… Hvis du er til glitter, er der efterhånden mange varianter med varierende mængde glitter eller perlemor.
  • Selvbruner: Hvis du synes, at du mangler kulør, så er selvbruner en rigtig god løsning, fordi du først og fremmest skåner dig selv for solskader. Det bedste resultat opnår du ved at påføre selvbruneren dagen efter epileringen, da resultatet ellers kan blive lidt prikket.
  • Velplejede fødder: En god creme med masser af carbamid og en skuresvamp giver fine fødder i løbet af kort tid. En smuk neglelak til tæerne er også en god og nem løsning på vejen mod velplejede fødder.
  • Accept: Selvfølgelig kan du gøre meget med en pæn garderobe, der fremhæver dine bedste træk. Hemmeligheden bag en bikiniklar krop er at blæse på, hvad andre tænker. Hvad enten du er bekymret for eksem, fregner, åreknuder, ar (også dem du selv har pådraget dig), bumser eller sår.

Vind Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e
Den nyeste epilator Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e kan blive din, hvis du i kommentarfeltet herunder skriver dit bedste sommer beautytip. En heldig læser kan nemlig vinde den model, jeg testede og skrev om sidste fredag. Det er et meget praktisk lille apparat med godt og velovervejet tilbehør, der både letter epileringen og mindsker risikoen for indgroede hår.
Vinderen bliver trukket i løbet af aftenen den 28. juni.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Braun

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
149 kommentarer
Nynne

Mit bedste sommertip har jeg faktisk tyv-stjålet her på bloggen; det er nemlig at sørge for at have velplejede fødder! Det gør en kæmpe forskel, at ens fødder ser lækre ud i sandalerne 🙂

Anne W.

Solcreme, masser af solcreme!
KH Anne W.

AFA

Jeg er virkelig bleg, så mit bedste tip er altid at have en solcreme med på farten

Tamam

Hej mit bedste sommer tip er at drikke rigeligt af Vand og huske altid solcrem ❤️

Frederikke

Mit bedste tip er, at påføre kokusolie på skuldre, kraveben og skinnebenene for at skabe en rigtig flot sommerglød, som ser så godt ud når solen rammer!! Man kan også ty til andre produkter med glimmer i, men dette er klart det mest naturlige og billige alternativ.

Lise R

Kaffe som bodyscrub, det er billigt og effektivt. Og hvis man løber udendørs, så løb i shorts, da man hurtigt får pæne brune ben.

Lonni

Husk solcremen og drik masser af vand, så huden er fugtet indefra😊

Alexandra

Min tip wr tag supplement astaxsntin fordi det kan giver hud mere beskyttelse mod uvb rays og er også en af de stærkeste antioxidanter. Alt godt for hjælpe hud med de lange dager i solen.

Ditte

Mit bedste sommer beautytip? At bade nøgen på Bryggen en sen sommeraften i regnvejr, mens der lyner og tordner i det fjerne, for derefter at køre i silende regn gennem byen storsmilende og drivvåd, men lykkelig.

Marie

Efter jeg læste et indlæg her på bloggen, har jeg kastet min fodfil langt væk. Nu hvor sandalerne skal frem, skal fødderne være lækre – og det bliver de med en hælstift, som gør fødderne babybløde – perfekt til glatte sommerben 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *