Del dit bedste sommer beautytip og vind en Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e

21.06.16

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sponsoreret indlæg

I forlængelse af indlægget om sommerklare ben i sidste uge, giver det god mening at skrive lidt om de forskellige ting, du kan gøre for at hjælpe bikinibevidstheden på vej. Udtrykket bikinibevidsthed er inspireret af den forgangne uges debat om ”bikinikroppen”, der har været lidt mere heftig, end den plejer at være. Det kommer altid bag på mig, når andre føler trang til at kommentere negativt på et andet menneskes krop eller udseende. Så se dog den anden vej, hvis det er så skrækkeligt at se på!
Min krop er strandklar året rundt… og det på trods af skummemælksfarvet hud, bingovinger, strækmærker og kejsersnitsdelle… Og helt ærlig, hvis jeg kan acceptere synet af alt det i spejlet, så klarer du det nok også.

Til hverdag og fest
Lune sommeraftner og nætter kalder næsten på noget koldt i et pænt glas… I hvert fald får jeg en vanvittig udlængsel om sommeren. En af grundene er naturligvis, at jeg virkelig ikke bryder mig om at opholde mig i solen, med mindre det foregår i vandet, og det er altså ikke til at hoppe rundt i havet, når man nu har et arbejde, der skal passes. Derfor er aftnerne min ven, det er om aftenen, jeg møder mine skønne venner, pakker lidt lækkert mad og drikke i en kurv og tager grillen under armen, så min dejlige familie kan hygge sig ude med parkour, løbehjul, skateboard, træning eller bold i parken, ved vandet eller nede i gården.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sommerklar med lidt snyd
Selvom jeg har det glimrende med min krop, så vil jeg naturligvis gerne være velplejet, fordi det øger velværet og selvværdet betragteligt. Derfor er jeg heller ikke bleg for at gøre brug af lidt snyd. Der er nemlig nogle produkter, som gør det lidt lettere at få en bikiniklar bevidsthed.

  • Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e: Det lille multifunktionelle apparat gør det betydeligt lettere at holde stængerne glatte og hårfri, hvilket passer mig glimrende. Hårene kan være ret korte, når du epilerer faktisk helt ned til 0,5 millimeter, de mange pincetter i epilatoren kan fange hårene alligevel. Det betyder, at du ikke behøver at gå rundt med lange irriterende hår på benene ret længe ad gangen.
  • En god olie: Det er ikke ret længe siden, jeg faldt pladask for en kropsolie, som jeg har været ret god til at bruge i et par måneder nu. Benene ser bare lidt lækrere ud, hvis de ikke er så tørre, at de nærmest støver… Hvis du er til glitter, er der efterhånden mange varianter med varierende mængde glitter eller perlemor.
  • Selvbruner: Hvis du synes, at du mangler kulør, så er selvbruner en rigtig god løsning, fordi du først og fremmest skåner dig selv for solskader. Det bedste resultat opnår du ved at påføre selvbruneren dagen efter epileringen, da resultatet ellers kan blive lidt prikket.
  • Velplejede fødder: En god creme med masser af carbamid og en skuresvamp giver fine fødder i løbet af kort tid. En smuk neglelak til tæerne er også en god og nem løsning på vejen mod velplejede fødder.
  • Accept: Selvfølgelig kan du gøre meget med en pæn garderobe, der fremhæver dine bedste træk. Hemmeligheden bag en bikiniklar krop er at blæse på, hvad andre tænker. Hvad enten du er bekymret for eksem, fregner, åreknuder, ar (også dem du selv har pådraget dig), bumser eller sår.

Vind Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e
Den nyeste epilator Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e kan blive din, hvis du i kommentarfeltet herunder skriver dit bedste sommer beautytip. En heldig læser kan nemlig vinde den model, jeg testede og skrev om sidste fredag. Det er et meget praktisk lille apparat med godt og velovervejet tilbehør, der både letter epileringen og mindsker risikoen for indgroede hår.
Vinderen bliver trukket i løbet af aftenen den 28. juni.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Braun

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
149 kommentarer
Sabrina Matzen

Primer og læbestift med godt med farve!
Jeg sveder som et svin (medicin-relateret), så når der er varmt accepterer jeg bare at jeg ikke kan have ansigtsmakeup på, for det sveder jeg alligevel af. Primeren kommer ind til øjenmakeuppen, så den i det mindste bliver siddende.
Når alt andet fejler kan selv jeg ikke svede læbestift af, og en lækker hindbærrød giver mig samtidig en masse klædelig selvtillid.

Anna simper

Hej pudderdåser 🙂
Mit bedste beauty tip er et lidt underligt et 🙂 Lad være med at tage det hele så seriøst 🙂 håret gror ud igen så hvis du en morgen tænker at det ville være fedt med pandehår og pink spidser så få en tid hos frisøren. Hvis du tirsdag eftermiddag har lyst til at tage lilla læbestift på og sætte dig på en cafe med en cafelatte så gør det 🙂 vi er kønnest når vi føler os godt tilpas i vores egen hud/krop men nogle gange skal vi også holde op med at tage os selv så seriøst og gøre det vi har lyst til 🙂
P.s. Jeg tror alle kan se godt ud lige meget hvad de har på hvis de bare har det fedt med det 🙂

Simone

Mit bedste tip må være nuxe glimmer olie. Påfører olien på ben, kraveben og næseryg – så Ser man frist og solkysset ud 🙂

Tilde

Jeg elsker vippe exentions til de varme sommermåneder. Ingen mascara, der løber/smuldre under øjnene, og ingen rens om aften, som der ellers er rigeligt. For ikke at nævne at al badning på stranden og ved pools på ferierne også bare er tusind gange sjovere 🙂

Dana C.

Mit bedste sommer beauty tip må være: Stay hydrated! Husk at drikke en masse vand – generelt, men især i de varme sommerdage. Husk også SPF! Og en god bronzer til at få glød i ansigtet 😁

Juliane

Jeg befinder mig ikke så ofte i pools og på stranden, men det gør mine veninder, og de brokkede sig tit over, at al den badning udtørrede deres hud. Det skete jo selvfølgelig, fordi de ikke brugte fugtighedscreme hurtigt nok efter de havde badet. Jeg søgte lidt rundt på nettet for dem efter cremer, man kunne bruge, mens huden stadig var våd, men det er åbenbart ikke rigtig muligt at finde det i Danmark.
Jeg fandt til gengæld “Jergens Moisturizer for Wet Skin”, som jeg køber igennem den amerikanske Amazon – og den er virkelig et hit. Mine veninder er så taknemmelig for, at jeg fandt den til dem, og jeg bruger den også selv, når jeg har været i bad. Så det er mit beauty tip! Jeg ville dog ønske, man kunne købe noget, der var ligeså godt i Danmark.

Anne

Mit bedste sommer tip må være min yndlings solcreme og selvbruner, så slipper jeg for at forværre mine pigmentpetter alt for meget men ser stadig sommerbrun ud 🙂
Solcremen jeg ikke kan leve uden, det er den absolut eneste som ikke fedter, skinner og gør mig hvid når jeg bruger et ordentligt lag, Vichy Mattifying dry touch SPF 50+.
Om natten bruger jeg Nordic tan selvbruner, den giver god farve og er uden parfume 🙂
OG lige til sidst, efter selvbruneren lægger jeg et tykt lag Avéne Cicalfate creme på mine mørke rander under øjnene, den creme gør underværker 🙂

Mathilde

Jeg døjer lidt ekstra med indgroede hår henover sommeren, men her er hvordan, jeg holder dem nede: jeg skrubber huden med en meget mild sæbe og en loofahsvamp. Plejer med en god serum efterfølgende. It helps! God sommer 🙂

Sabrina Graversen

Mit bedste sommertip er at huske eksfolieringen! Jeg synes min hus ser væsenligt friskere ud, når jeg lige husker at svinge hamphandsken hen over den 😉 Jeg er gået hen og blevet rigtig glad for bodyoilen med glimmer fra Nuxe, da jeg synes den giver en fantastisk glød. Personligt starter jeg altid sommeren ud med at få vokset mine arme. Jeg får sådan nogle forfærdelig, lange og tildels mørke hår, og elsker bare når de ryger af – Det er sgu næsten som at smide vinterpelsen 🙂 Jeg har faktisk en epilator fra Braun, som er så gammel, at jeg tror den en antik… Det må være deres aller, aller første Silk Epil! Jeg synes den trænger til at komme på pension, og lade en nyere generation tage over 😉

Marianne ekmann

At tørbørste dine ben hele vinteren.. Så er er de lækre bløde når sommeren kommer😘

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *