Del dit bedste sommer beautytip og vind en Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e

21.06.16

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sponsoreret indlæg

I forlængelse af indlægget om sommerklare ben i sidste uge, giver det god mening at skrive lidt om de forskellige ting, du kan gøre for at hjælpe bikinibevidstheden på vej. Udtrykket bikinibevidsthed er inspireret af den forgangne uges debat om ”bikinikroppen”, der har været lidt mere heftig, end den plejer at være. Det kommer altid bag på mig, når andre føler trang til at kommentere negativt på et andet menneskes krop eller udseende. Så se dog den anden vej, hvis det er så skrækkeligt at se på!
Min krop er strandklar året rundt… og det på trods af skummemælksfarvet hud, bingovinger, strækmærker og kejsersnitsdelle… Og helt ærlig, hvis jeg kan acceptere synet af alt det i spejlet, så klarer du det nok også.

Til hverdag og fest
Lune sommeraftner og nætter kalder næsten på noget koldt i et pænt glas… I hvert fald får jeg en vanvittig udlængsel om sommeren. En af grundene er naturligvis, at jeg virkelig ikke bryder mig om at opholde mig i solen, med mindre det foregår i vandet, og det er altså ikke til at hoppe rundt i havet, når man nu har et arbejde, der skal passes. Derfor er aftnerne min ven, det er om aftenen, jeg møder mine skønne venner, pakker lidt lækkert mad og drikke i en kurv og tager grillen under armen, så min dejlige familie kan hygge sig ude med parkour, løbehjul, skateboard, træning eller bold i parken, ved vandet eller nede i gården.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sommerklar med lidt snyd
Selvom jeg har det glimrende med min krop, så vil jeg naturligvis gerne være velplejet, fordi det øger velværet og selvværdet betragteligt. Derfor er jeg heller ikke bleg for at gøre brug af lidt snyd. Der er nemlig nogle produkter, som gør det lidt lettere at få en bikiniklar bevidsthed.

  • Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e: Det lille multifunktionelle apparat gør det betydeligt lettere at holde stængerne glatte og hårfri, hvilket passer mig glimrende. Hårene kan være ret korte, når du epilerer faktisk helt ned til 0,5 millimeter, de mange pincetter i epilatoren kan fange hårene alligevel. Det betyder, at du ikke behøver at gå rundt med lange irriterende hår på benene ret længe ad gangen.
  • En god olie: Det er ikke ret længe siden, jeg faldt pladask for en kropsolie, som jeg har været ret god til at bruge i et par måneder nu. Benene ser bare lidt lækrere ud, hvis de ikke er så tørre, at de nærmest støver… Hvis du er til glitter, er der efterhånden mange varianter med varierende mængde glitter eller perlemor.
  • Selvbruner: Hvis du synes, at du mangler kulør, så er selvbruner en rigtig god løsning, fordi du først og fremmest skåner dig selv for solskader. Det bedste resultat opnår du ved at påføre selvbruneren dagen efter epileringen, da resultatet ellers kan blive lidt prikket.
  • Velplejede fødder: En god creme med masser af carbamid og en skuresvamp giver fine fødder i løbet af kort tid. En smuk neglelak til tæerne er også en god og nem løsning på vejen mod velplejede fødder.
  • Accept: Selvfølgelig kan du gøre meget med en pæn garderobe, der fremhæver dine bedste træk. Hemmeligheden bag en bikiniklar krop er at blæse på, hvad andre tænker. Hvad enten du er bekymret for eksem, fregner, åreknuder, ar (også dem du selv har pådraget dig), bumser eller sår.

Vind Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e
Den nyeste epilator Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e kan blive din, hvis du i kommentarfeltet herunder skriver dit bedste sommer beautytip. En heldig læser kan nemlig vinde den model, jeg testede og skrev om sidste fredag. Det er et meget praktisk lille apparat med godt og velovervejet tilbehør, der både letter epileringen og mindsker risikoen for indgroede hår.
Vinderen bliver trukket i løbet af aftenen den 28. juni.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Braun

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
149 kommentarer
Bodil

Mit råd er: Husk at bruge negleolie morgen og aften. Sand og saltvand eller klorvand udtørrer neglene og så bliver de nemt skrøbelige.

Anne

Bedste sommer beauty tip – godt med solcreme, kølig vin og strandture..

Dorthe Bille

Lidt bronzer på kravebenet ser super fint ud og understreger den smukke sommerkulør

Camilla Kirstine

Mit ultimative summer beauty-tip er egentlig lidt letkøbt, da jeg altid (også om vinteren) synes alle bliver smukkere hvis de bærer sig selv med et smil på læben. Ellers må det nok være at man bør huske solcremen; både fordi det er farligt at undlade men især også fordi det giver en bedre vedholdende og flot farve og man undgår at skalle og blive rød. Win win! 🙂

Mai P.

Mit bedste sommer beauty tip er at nyyyyde den danske sommer. Drikke masser af hyldeblomst saft, spenderer timer på cafe’er og bare nyde alle de udendørs timer man nu kan, spise udenfor, læse en bog ude på terassen. Og lade batteriet op med de lange dage vi nu har om sommeren. For er man glad føler man sig også hamrende lækker. Selv uden make up og stikkelsbær stænger : )

Katrine K

Det bedste tip er godt og gammelt, husk at drikke masser af vand og få nok søvn – og så husk solcremen og evt en hat 🙂

Reza Ismaili

Solcreme som altid skal huskes 🙂

Hanne

Kan jeg mon nå at være med? Bedste tip fra mig kan egentlig bruges hele året rundt: smør stængerne ind i en god creme, MENS de stadig er fugtige efter badet. Cremen trænger meget bedre ind i huden på den måde, og man får så bløde ben af det, og blødheden varer ved længere. Farvel til tørre og skallende ben 😀

Signe

Mit bedste sommertip er at bruge en epilator i armhulerne. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at det ikke er temmelig smertefuldt første gang, men derefter gør det det bare så meget nemmere at holde armhulerne hårfri hvad enten man barberer eller epilerer efterfølgende 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *