Ziaja Manuka Tree

11.05.16
Ziaja Manuka Tree

Ziaja Manuka Tree

Sponsoreret indlæg

Har du nogensinde lugtet til manuka honning? Det har en vild lugt, der er meget svær at beskrive. Som mange andre havde jeg hørt, at manuka skulle have fantastiske egenskaber, men da jeg ville købe noget, var selve honningen udsolgt, i stedet fandt jeg nogle hostebolcher, og da de egentlig matchede formålet bedre, købte jeg dem. Det er de eneste hostebolcher, jeg har haft HELT for mig selv, faktisk kan mine drenge næsten blive raske bare ved tanken om smagen… Derfor var jeg ærlig talt nervøs, da jeg gik og ventede på pakken fra Ziajashop.dk. Da Manuka Tree Pyrifying serien landede i postkassen, stak jeg derfor næsen i produkterne øjeblikkeligt, og til min store lettelse dufter de fantastisk.

Hudtype
Ziaja Manuka Tree serien henvender sig til den kombinerede og fedtede hud med hudorme og bumser. Nu har jeg i forvejen virkelig gode erfaringer med produkter fra Ziaja, så jeg havde ingen betænkeligheder ved at kaste mig ud i endnu en test. Ældsten, som jo er fjorten år, kæmper med uren hud, og selvom han har det under kontrol, når han faktisk gør det, hans mor råder ham til, så er han jo med sin store livserfaring nærmest ekspert i det meste og naturligvis også i hudproblemer (ironi kan forekomme). Noget ved serien tiltalte den unge mand, og derfor gik han velvilligt med til at teste den i samarbejde med mig. Hans hud er temmelig meget ligesom min, nemlig den trælse kombination af en meget tør overflade med en meget fedtet T-Zone, der nærmest resulterer i cystiske bumser.

  • Ziaja Manuka Tree Pyrifying Normalizing Cleansing Gel: Min hud er sjældent begejstret for ansigtsrens med sulfat, men til min overraskelse er det gået rigtig godt. Den virkelig skønne duft gør det til en sand fornøjelse at rense ansigtet, og huden føles ren og frisk uden at blive stram og rød. Da jeg havde så gode erfaringer med at fjerne min makeup med ansigtsrens fra Ziaja, forsøgte jeg mig naturligvis også med denne… den er god til det meste, men øjenmakeuppen anbefaler jeg altså, at du fjerner med noget andet.
  • Ziaja Manuka Tree Pyrifying Astringent Face Toner: Om morgenen vasker jeg kun meget sjældent ansigtet med vand og ansigtsrens. Derfor har denne Toner fungeret som rens om morgenen i stedet for den rensevand, jeg ellers bruger. Det har fungeret rigtig godt, og den giver lige nok fugt til, at man ikke bliver stram i ansigtet, når man har brugt den. Den indeholder samtidig beroligende ingredienser, der holder den værste rødme væk.
  • Ziaja Manuka Tree Pyrifying Normalizing Day Cream: Det har været så varmt i den forgangne uge, at jeg er begyndt at skifte min dagcreme ud med solcreme. I anledning af testen har jeg dog testet denne lette creme under solcremen, og den er vitterlig matterende. Det er dog bare en af grundene til at særligt ældsten er svært begejstret for den. Den har nemlig også en fin næsten geléagtig konsistens og en let kølende effekt, når man smører den på.
  • Ziaja Manuka Tree Pyrifying Gently Exfoliating Night Cream: Denne natcreme er en vinder, jeg er vild med duften, konsistensen og effekten allerede efter en uge er ret markant. Hudens struktur bliver dag for dag forbedret og er langt glattere, mindre rød og irriteret. Den har endda elimineret den nærmest kroniske ørkentilstand, jeg desværre har haft i panden, selv udbruddene på hagen er blevet reduceret.

Hvis du undrer dig over, at jeg har undladt at nævne Ziaja Manuka Tree Pyrifying Deeply Cleansing Peeling Paste, så er det simpelthen fordi, det er en meget effektiv og lidt sej scrub, der ikke passer til en så sart hud som min. Samtidig føler jeg, at der er styr på eksfolieringen, når jeg vågner med glad, glat og lækker hud efter at have sovet med Ziaja Manuka Tree Pyrifying Gently Exfoliating Night Cream.

Som med de øvrige produkter fra Ziaja er hele Manuka Tree serien meget budgetvenlig. Priserne ligger fra 29-48 kroner og produkterne finder du på Ziajashop.dk, hvor du kan gå på opdagelse blandt mange flere forskellige serier og produkter. Og så er det værd at lægge mærke til, at Ziajashop.dk lyttede til kommentarfeltet og har tilføjet INCI på produkterne, jeg er fan!

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ziajashop.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Maria Sørensen

Uh, det lyder ikke dårligt! og til en fantastisk pris!
De ligger allerede i indkøbskurven <3

Anne Lotte

Fra hjemmesiden: “… samt fotostabile solfiltre, der beskytter mod UVA og UVB.”
Hvorfor putter de solfiltre i en natcreme??

Helene Randløv

Hej Anne Lotte
Hvis du kigger på INCI’en kan du se der ikke er solfiltre i. Teksten er tydeligvis kopieret fra dagcreme.
Kh. Helene

Emilia

Tak for tippet om ziaja er igang med at bestille de produkter du omtaler til alle teenagerne i huset her👍🏻
Og også lidt til mig😻
Kunne se at de igså har solbeskyttelse, hvad mener du om disse produkter?
Tør man prøve?
Kan ikke finde en ingrediens liste

Emilia

Tak for tippet om ziaja er igang med at bestille de produkter du omtaler til alle teenagerne i huset her👍🏻
Og også lidt til mig😻
Kunne se at de også har solbeskyttelse, hvad mener du om disse produkter?
Tør man prøve?
Kan ikke finde en ingrediens liste

Emilia

Hov undskylder dobbelt kommentar?
Der er jo både methylparaben og propylparaben i produkterne… Er det ikke “farligt” længere? 😳

Christine

Kan man bruge den der skin tonic sammen med jeres t-zone peeling? Der står at der er organiske syrer i? Vil gerne prøve den, men vil jo for intet i verden undvære min t-zone peeling:-D

Helene Randløv

Hej Christine
Undskyld det langsommelige svar! Det er hård kost for huden at kombinere forskellige syrer, hvorfor vi generelt fraråder det.
Kh. Helene

Sofie

Har haft kig på deres solbeskyttelse, men kan se, at der er deklarationspligtige parfumestoffer i. Er det noget, jeg bør være bekymret for?

Katja Moikjær

Der er parfume i ja. Om du vil bruge et parfumeret produkt er selvfølgelig helt op til dig selv.
Parfumeallergi er bestemt grund til bekymring, vi har skrevet meget mere her: https://pudderdaaserne.dk/2017/01/12/flere-danskere-bliver-allergiske-overfor-parfume/

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *