Ziaja Sensitive

10.04.16
Ziaja Sensitive

Ziaja Sensitive

Sponsoreret indlæg

Første gang jeg modtog en kuvert med produkter fra Ziaja, stod jeg og manglede en håndcreme til min taske… Da jeg senere på dagen gravede den grønne tube frem, var det en meget anderledes oplevelse, end jeg forventede. Håndcreme er nemlig ikke noget, jeg holder ubetinget af, fordi det oftest fedter mere, end jeg bryder mig om. Pågældende håndcreme brillerede ikke blot i forhold til konsistens, duft og virkning… Den er også virkelig budgetvenlig.
Derfor fandt produkterne lynhurtigt vej til hylden på badeværelset, da næste kuvert landede. Og der står de endnu.
Ziaja er et polsk mærke, der er blevet produceret med henblik på at skabe gode og effektive produkter med masser af gode ingredienser, samtidig med at de skal være til at betale. Det er lykkedes at skabe mange forskellige serier og produkter af høj kvalitet, så det er muligt at dække stort set alle de daglige plejebehov, uanset om huden er ung eller gammel, udfordret eller ej.

Ziaja Sensitive
Den uparfumerede linje Ziaja Sensitive har ligesom den ovenfor nævnte håndcreme overrasket mig en del. Som navnet antyder, er serien henvendt til sart hud, men alle kan naturligvis have glæde af gode og milde produkter. I hvert fald er seriens fem produkter stille og roligt blevet en naturlig del af hele familiens daglige pleje.

  • Sensitive Micellar Water: Min hud reagerer med voldsom rødme, hvis jeg giver den gas med masser af vand i ansigtet, og derfor er jeg rigtig glad for Micellar Water særligt om morgenen, hvor det kræver en ekstra indsats, og meget mere makeup end jeg ellers bruger at få rødme under kontrol. Den fungerer naturligvis også glimrende som afrensning og makeupfjerner om aftenen, især fordi den ikke svier i øjnene, når øjenmakeuppen skal opløses.
  • Sensitive Soothing Day Cream SPF 20 Medium Protection: I mine øjne bør alle bruge en god dagcreme med både UVA og UVB beskyttelse, som en naturlig del af deres daglige hudpleje. Det er temmelig ofte en udfordring at få særligt mændene til at beskytte og fugte huden. Min egen mand er et helt typisk eksempel, og han springer gerne cremen over, når han kan slippe af sted med det. Derfor har det været en ekstra fornøjelse at følge med i, hvordan Sensitive Soothing Day Cream SPF 20 Medium Protection bliver brugt dagligt. Cremen har en meget let konsistens, så den nødvendige mængde føles ikke uoverskuelig.
  • Sensitive Creamy Wash Gel For Face & Body: Hele serien er rigtig god, men sæben her har overrasket mig mest. Først og fremmest bliver min hud på ingen måde irriteret, når jeg bruger den… heller ikke i ansigtet. Faktisk er den så mild og god, at jeg fjerner makeup med den, og her taler jeg især om øjenmakeuppen. Det var en pludselig indskydelse, der gjorde, at jeg en dag prøvede at smøre den på øjnene, og jeg har faktisk ikke brugt andet siden, fordi mine ofte irriterede øjne på ingen måde svier, når jeg bruger den. Der står nu en Sensitive Creamy Wash Gel For Face & Body ved håndvasken, og den bliver brugt til hænderne, til ansigtet og naturligvis til kroppen.
  • Sensitive Enzyme Peeling: Mine tidligere forsøg med enzympeeling har aldrig været vellykkede. Derfor var lettelsen stor, da jeg endelig tog mig sammen og testede Ziajas version… Huden var glad, glat og velfugtet. Den sviende og brændende fornemmelse jeg huskede, oplevede jeg slet ikke. Faktisk prøvede jeg at bruge den to dage i træk, og min hud var stadig glad.
    Når man har sart og rødmende hud, er en enzympeeling et godt valg, fordi den blidt opløser de døde hudceller, så huden ikke lider under skrubberiet.
  • Sensitive Firming Night Cream: Helt generelt er jeg ikke særlig stor fan af natcremer, fordi det desværre ofte er en fedtet fornøjelse. Sensitive Firming Night Cream er en helt let og meget plejende creme fuld af gode ingredienser. Selv en rød og irriteret hud falder til ro ganske kort tid efter påføring. Hvis du ikke er så glad for at bruge dagcreme med SPF, så kan jeg varmt anbefale at bruge Sensitive Firming Night Cream under din sædvanlige solcreme, netop fordi den er så let.

Hele serien er uparfumeret og særligt udviklet til den sarte og reagerende hud. Renseprodukterne og masken sørger for, at huden bliver henholdsvis renset og eksfolieret blidt, mens cremerne beskytter og beroliger huden effektivt. Noget af det, der betyder mest for mig, når jeg vælger produkter, er konsistensen. Og alle fem produkter i Ziaja Sensitive serien er lette og virkelig behagelige på huden.

Ziaja Sensitive finder du på Ziajas egen danske webshop Ziajashop.dk

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ziaja

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
31 kommentarer
Pia Knudsen

Vil lige høre hvordan du bruger enzympeelingen? Tyndt lag – tykt lag eller??

Helene Randløv

Hej Pia
Jeg smører et jævnt men forholdsvis tyndt lag på.
Kh. Helene

Anne Sofie

Jeg er lidt ked af de ikke oplyser ingrediensliste. Er der sodium laureth sulphat i sæben og hvilket filter er solcremen med? 🙂

Helene Randløv

Hej Anne Sofie
Sæbestofferne er: Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Coco-Sulfate, Cocamide DEA og Coco Glucoside. (de står på det amerikanske site).
Solfiltrene kunne jeg ikke finde, og jeg har desværre smidt æsken ud :-/
Kh. Helene

Line

hej angående ingredienslister kan jeg godt se dem 🙂 (ved ikke hvorfor du ikke kan eller om siden er blevet opdateret – den sår i bunden med lille skrift.) angående solcremen er ingrediens 5 og 12 henholdsvis Butyl Methoxydibenzoylmethane og Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol
begge hjælper mod uva https://pudderdaaserne.dk/2016/05/30/saadan-vaelger-du-den-bedste-solcreme/ (super ros til denne atikel btw) 🙂

Helene Randløv

Hej Line
Sitet blev opdateret med INCI efter indlægget.
Kh. Helene

Sasha

Et muligvis meget forudsigeligt og måske lidt dumt spørgsmål: hvad er enzympeeling?

Katja Moikjær

Der findes ingen dumme spørgsmål. Der står mere i dette indlæg: https://pudderdaaserne.dk/2014/03/10/enzym-eksfoliering/

Simone

Der står ikke rigtigt nogen steder om hudtype? Ved du hvilken/hvilke hudtyper det er til?
Og hvad lugter/dufter det af? For jeg synes fx at Neutrals ansigtscreme lugter fælt 😆

Helene Randløv

Hej Simone
Alle produkterne dufter glimrende… eller af ingenting. Der er ikke noget af den der grimme lugt, som uparfumerede produkter kan have.
Kh. Helene

Mia

Hvad med de andre serier? F.eks. Goats Milk og Marine Algae? Er de også med gode, allergivenlige ingredienser? Jeg har en hud, som føles stram og tør, men som fedter (men ikke er decideret uren), så jeg har ofte lidt svært ved at finde ud af, om jeg skal bruge produkter til tør hud eller til kombineret hud. Men de her produkter lyder helt fantastiske, og prisen kan man jo ikke sige noget negativt om, så de må helt sikkert prøves. Jeg er bare i tvivl om, hvilken serie, jeg skal vælge.

Helene Randløv

Kære Mia
Begge de serier du nævner er parfumerede, så hvis du vil undgå parfume skal du vælge Sensitive. Til en hud som din tænker jeg at Goats Milk, vil være et godt bud. Den er jeg i hvert fald selv ret begejstret for.
Kh. Helene

Henrik Boysen

Kan det købes i fysiske butikker

Helene Randløv

Hej Henrik
Noget af det kan købes i Normal, men denne linje kan ikke.
Kh. Helene

helle

denne setie kan købes i normal til 35kr og rens til 28

Christina Hansen

Hej,
Sikke en god pris.
Jeg forvirres over at der står “parfume” på ingredienslisten ved vaskesæben, når den ifølge den danske hjemmeside er uden parfume?
http://www.zjashop.com/collections/sensitive-skin/products/sensitive-skin-creamy-wash-gel-for-face-and-body
Hvad mon er korrekt?!

Helene Randløv

Hej Christina
Den INCI, du har linket til, stemmer ikke overens med den, der står på den flaske, jeg har. Så jeg tror, der er tale om et andet produkt.
Kh. Helene

Maria

Ih hvor er jeg glad for at Ziaja endelig er i handlen i Danmark. Jeg har brugt deres produkter i mange år og jeg har altid været glad for dem. Men det er da især dejligt med jeres anmeldelse af dem.
Glæder mig til flere af deres produkter kommer i handlen. Har lige opdaget en BB creme fra dem som jeg gerne vil prøve.

Helene Randløv

Hej Maria
Ja, jeg er også blevet temmelig positivt overrasket! Og der er MANGE produkter på min ønskeseddel 😛
Kh. Helene

HeLene

Jeg er nysgerrig på dem, men du må meget gerne hilse og sige at os beauty-nørder virkelig gerne vil have INCI på hjemmesiden, så vi kan tjekke før vi bestiller? Hvis de haft det ville jeg allerede købt en masse, men det holder mig tilbage, da jeg ikke gider returnere ting hvis det fint kan undgås.

Helene Randløv

Kære HeLene
Det har jeg allerede nævnt, mærket er forholdsvis nyt i Danmark, så man kan jo håbe på, at de opdaterer shoppen med INCI på et tidspunkt, indtil da kan du finde dem på det amerikanske site.
Kh. Helene

Cecilie

Synes du at deres micellar water kan måle sig med den franske som i plejer at sige er en af de bedste? Kan denne også nemt fjerne alt øjnmakeup?

Helene Randløv

Hej Cecilie
Nu er jeg ikke selv særlig stor fan af den Eau Micellaire, du nævner… Denne her kan jeg tåle, og jeg har ingen problemer med at fjerne makeup med den.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *