Ziaja Sensitive

10.04.16
Ziaja Sensitive

Ziaja Sensitive

Sponsoreret indlæg

Første gang jeg modtog en kuvert med produkter fra Ziaja, stod jeg og manglede en håndcreme til min taske… Da jeg senere på dagen gravede den grønne tube frem, var det en meget anderledes oplevelse, end jeg forventede. Håndcreme er nemlig ikke noget, jeg holder ubetinget af, fordi det oftest fedter mere, end jeg bryder mig om. Pågældende håndcreme brillerede ikke blot i forhold til konsistens, duft og virkning… Den er også virkelig budgetvenlig.
Derfor fandt produkterne lynhurtigt vej til hylden på badeværelset, da næste kuvert landede. Og der står de endnu.
Ziaja er et polsk mærke, der er blevet produceret med henblik på at skabe gode og effektive produkter med masser af gode ingredienser, samtidig med at de skal være til at betale. Det er lykkedes at skabe mange forskellige serier og produkter af høj kvalitet, så det er muligt at dække stort set alle de daglige plejebehov, uanset om huden er ung eller gammel, udfordret eller ej.

Ziaja Sensitive
Den uparfumerede linje Ziaja Sensitive har ligesom den ovenfor nævnte håndcreme overrasket mig en del. Som navnet antyder, er serien henvendt til sart hud, men alle kan naturligvis have glæde af gode og milde produkter. I hvert fald er seriens fem produkter stille og roligt blevet en naturlig del af hele familiens daglige pleje.

  • Sensitive Micellar Water: Min hud reagerer med voldsom rødme, hvis jeg giver den gas med masser af vand i ansigtet, og derfor er jeg rigtig glad for Micellar Water særligt om morgenen, hvor det kræver en ekstra indsats, og meget mere makeup end jeg ellers bruger at få rødme under kontrol. Den fungerer naturligvis også glimrende som afrensning og makeupfjerner om aftenen, især fordi den ikke svier i øjnene, når øjenmakeuppen skal opløses.
  • Sensitive Soothing Day Cream SPF 20 Medium Protection: I mine øjne bør alle bruge en god dagcreme med både UVA og UVB beskyttelse, som en naturlig del af deres daglige hudpleje. Det er temmelig ofte en udfordring at få særligt mændene til at beskytte og fugte huden. Min egen mand er et helt typisk eksempel, og han springer gerne cremen over, når han kan slippe af sted med det. Derfor har det været en ekstra fornøjelse at følge med i, hvordan Sensitive Soothing Day Cream SPF 20 Medium Protection bliver brugt dagligt. Cremen har en meget let konsistens, så den nødvendige mængde føles ikke uoverskuelig.
  • Sensitive Creamy Wash Gel For Face & Body: Hele serien er rigtig god, men sæben her har overrasket mig mest. Først og fremmest bliver min hud på ingen måde irriteret, når jeg bruger den… heller ikke i ansigtet. Faktisk er den så mild og god, at jeg fjerner makeup med den, og her taler jeg især om øjenmakeuppen. Det var en pludselig indskydelse, der gjorde, at jeg en dag prøvede at smøre den på øjnene, og jeg har faktisk ikke brugt andet siden, fordi mine ofte irriterede øjne på ingen måde svier, når jeg bruger den. Der står nu en Sensitive Creamy Wash Gel For Face & Body ved håndvasken, og den bliver brugt til hænderne, til ansigtet og naturligvis til kroppen.
  • Sensitive Enzyme Peeling: Mine tidligere forsøg med enzympeeling har aldrig været vellykkede. Derfor var lettelsen stor, da jeg endelig tog mig sammen og testede Ziajas version… Huden var glad, glat og velfugtet. Den sviende og brændende fornemmelse jeg huskede, oplevede jeg slet ikke. Faktisk prøvede jeg at bruge den to dage i træk, og min hud var stadig glad.
    Når man har sart og rødmende hud, er en enzympeeling et godt valg, fordi den blidt opløser de døde hudceller, så huden ikke lider under skrubberiet.
  • Sensitive Firming Night Cream: Helt generelt er jeg ikke særlig stor fan af natcremer, fordi det desværre ofte er en fedtet fornøjelse. Sensitive Firming Night Cream er en helt let og meget plejende creme fuld af gode ingredienser. Selv en rød og irriteret hud falder til ro ganske kort tid efter påføring. Hvis du ikke er så glad for at bruge dagcreme med SPF, så kan jeg varmt anbefale at bruge Sensitive Firming Night Cream under din sædvanlige solcreme, netop fordi den er så let.

Hele serien er uparfumeret og særligt udviklet til den sarte og reagerende hud. Renseprodukterne og masken sørger for, at huden bliver henholdsvis renset og eksfolieret blidt, mens cremerne beskytter og beroliger huden effektivt. Noget af det, der betyder mest for mig, når jeg vælger produkter, er konsistensen. Og alle fem produkter i Ziaja Sensitive serien er lette og virkelig behagelige på huden.

Ziaja Sensitive finder du på Ziajas egen danske webshop Ziajashop.dk

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ziaja

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
31 kommentarer
Sofie

Indeholder dag og natcremerne antioxidanter eller andre af de ting i plejer at snakke om er godt for huden? Antiage eller uren hud eller andet?
Eller er de bare til at fugte med, og ikke andet? 🙂

Helene Randløv

Hej Sofie
Som nævnt et andet sted i kommentarerne er jeg desværre kommet til at smide æskerne ud, hvorfor jeg ikke kan læse op på ingredienserne…
Jeg kan huske, at der både er alger, hyaluronsyre og panthenol i, så de kan i hvert fald fugte… hvilket er et godt skridt på vejen til at undgå rynker.
Kh. Helene

Nina Nicolaisen

Kære pudderdåser 🙂
Efter at have set jeres anmeldelse af dette mærke var jeg bare nødt til at prøve hele sensitive serien af, både pga prisen og da min hud er tør, sart og hyper sensitiv!! Min hud i ansigtet er i øjeblikket så tør at jeg skaller af og det klør. (måske også eksem-relateret). Efter nogle dages brug af både nat og dagcreme fra denne serie, undrer det mig stærkt at mit ansigt svier når jeg smører cremerne på – især nu når der ingen parfume er i, hvilket plejer at være grunden til sådan noget. Derfor er mit spørgsmål, om nogle andre ingredienser i produkterne kan være grunden til min svien+rødmen lige når jeg påfører cremerne?
Kh Nina

Katja Moikjær

Hej Nina. Der er ikke umiddelbart nogen ingredienser, der giver grund til mistanke, men det er IKKE meningen at produkterne skal føles sådan. Så stop med dem. Der er tydeligvis et eller andet i du ikke kan tåle. Hvad det så er, det har jeg intet bud på. Men sådan er det bare. Nogle gange reagerer huden bare. Lyt til den – det er bare ikke produkterne for dig. Kh. Katja

Sidsel

Hej med jer
Jeg har en del hudorme i t-zonen og så har min hud tendens til at fedte. Jeg har prøvet serien fra La-Roche Posay der hedder “effaclar”, men det er ikke noget der har hjulpet mig så meget. Jeg synes det er mange penge at smide efter hud-produkter, og disse er jo vildt billige! Er der en bestemt serie i kan anbefale til min hud? Har generelt dårlig erfaring med cremer hvori der er olie, da det blot gør at min hud fedter endnu mere.
Hilsen Sidsel

Line

hej Sidsel
plaisirs serum (159 kr) (virker godt for min hud når den fedter – den fugter men er ret flydende og super let så den fedter overhovedet ikke – kan desuden anbefale bha og muddermasker hvor du får hudorme, fjern den dog lige så snart den føles tør og brug som tollereret (udtørrig af huden kan som det er tilfældet med mig fedte den gevaldigt til…)
brug også en mild ansigstrens der er ph-balanceret: mellem 4,5 og 5,5. matas har muddermasker i poser til 15-20 kr (den neutrale ikke dem med diverse sære frugter som dragefrugt). synes umildbart godt om neutral face wash til 80 men har ikke brugt den så længe enddnu :/
det ville for alle produkterne undtaget en bha (har ikke fundet en god en enndu) blive 260 – ikke så galt 😀

Line

Hej kan enzym-peelingen bruges under øjnene eller? 🙂
lyder fedt med produkter til fornuftig pris 😀

Anne

Tak fordi I ledte mig på sporet af denne serie 🙂 Dag og natcreme er god og elsker de små portionspakkede ansigtsmasker.
Kan Enzympeelingen bruges i kombination (fx en gang om ugen) med jeres T-zone peeling eller andet BHA-produkt?
PS. Goat milk øjencremen er uden parfume og virker god.
Hilsen Anne

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *