Fredagsfavorit: Feelunique

25.03.16
Clinique Pop Lip

Clinique Pop Lip

OBS: Rabatkoden er holdt op med at virke før tid. Jeg tager fat i nakken på feelunique som det første efter helligdagene. I mellemtiden kan I bruge koden PUDDERDAASERNE10 der giver 10 procent på køb over 300 kroner. Beklager mange gange <3

Feelunique har sendt en rabatkode ud, der giver 15 procent fra i dag til på søndag. Det tænkte jeg var den perfekte lejlighed til at finde en fredagsfavorit, der var rabat på. Og jeg har nu tilbragt det meste af en time med at kigge webshoppen igennem for inspiration.

Mit problem er ikke, at jeg ikke kan finde noget tværtimod. Mit problem er det stik modsatte. Et overvældende flertal af de produkter, jeg bruger mest for tiden, kan jeg finde på Feelunique.

Og det er ikke fordi jeg køber dem der, det er fordi de har mange mærker og et stort udvalg. Jeg nævner i flæng:

Og der er mange flere…Indtil for kort tid siden var Feeluniques fristelser noget mere besværlige for os danskere, fordi de kom en tur gennem tolden, når de ankom til Danmark. Men efter Feelunique har flyttet sit lager, er det ikke længere et problem.

Rabatkoden BUNNY15 giver 15 procent på alle varer på Feelunique fra i dag og til på søndag 28. marts. Allerede nedsatte varer og enkelte mærker er undtaget. For eksempel er den der læbepomade undtaget, fordi der allerede er stort udsalg på en masse af det her.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Signe Caroline

Men nu er der først gratis fragt ved DKK 300, før var det vidst DKK 100? Men stadig min ynglings webshop 🙂

Katja Moikjær

Ja, det er rigtigt. Men det opdager jeg sjovt nok ikke…. Kommer vist aldrig under 100…. 😀 😀 😉

Julie

Koden virker desværre ikke

Katja Moikjær

Det kan jeg også se sker for andre på facebook, men den virker fint for mig. Det er godt nok sært… Jeg har skrevet og brokket mig til Feelunique, men de svarer nok ikke før efter påske 🙁 røv… Hvad siger I andre?

Maria

Rabatkoden virker heller ikke hos mig 🙁

Pernille Aaby Larsen

Jeg bestilte en pæn stor ordre hos Feelunique den 1. marts, men har stadig ikke modtaget pakken. Er det normalt?

Katja Moikjær

Nej, det er det ikke. Har du kontaktet dem?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *