Slut med ekstra told og moms når du køber på Feelunique

23.02.16
Produkter fra feelunique

Produkter fra feelunique

Sponsoreret indlæg

Webshoppen Feelunique har flyttet deres varehus til England, og der er ikke længere problemer med told og moms, når vi danskere bestiller fra Feelunique. Og den gode nyhed fejrer vi med en rabatkode

Så efter mange år med risikoen for en ekstraregning ved ankomst til Danmark, fordi Feelunique lå på de engelske kanaløer, går pakkerne nu lige igennem. Jeg har allerede fået min første ordre derfra sendt indenfor EU, og det gik helt glat.

Ændringen er sket løbende de seneste par måneder, men det er først nu, at Feelunique er helt klar til at love, at der ikke længere kommer told eller moms på forsendelser til Danmark.

Hvis du også vil være med til at fejre den gode nyhed, så har vi en rabatkode til jer. Koden PUDDERDAASERNE10 giver 10 % på alle beauty produkter på feelunique ved køb for minimum 350 kroner.

Dior, ghd, Kiehl’s, Laura Mercier, Moroccanoil, NARS Cosmetics, NYX Cosmetics, Philips, Tom Ford er undtaget. Koden gælder indtil midnat 31. marts.

Jeg har for ret nylig købt Urban Decay paletter (VICE 4 og Gwen Stefani) og nye hårprodukter fra Redken.

Hvad kan I anbefale på Feelunique?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
Karin VS

Det er den bedste nyhed – længe:-)

Karin VS

Øh, de skriver at Laura Mercier ikke må sendes til DK, men du har købt det. Hvordan gjorde du?

Stine

Fantastisk nyhed! De sidste 4 eller 5 ordrer er også landet hos mig udenom toldvæsnet. Jeg har købt Urban Decay Gwen blushpaletten. Da jeg swatchede den tænkte jeg Nå!. Men den er helt perfekt til bleg dansk vinterhud og jeg kan li og bruge alle farverne – og kvaliteten er fantastisk. Jeg har faktisk købt rigtig meget Urban Decay hos dem efter de begyndte at sende det til DK igen, når de har haft 20%. Og man kan jo vælge et mærke og altid få 10% og det er: ja Urban Decay jeg har valgt :D. Jeg har også købt Dior Airflash foundation flere gange – den er jeg vild med! Rimmel nude eyeliner og Rimmels lasting finish nude foundation i farven 200, og Rimmel Kate Moss nude læbestift i nr. 48, alle 3 fås ikke i DK. By Terrys Ombre Black eyeshadowsticks har jeg også købt et par stykker af og er glad for, og First Aid Beauty produkter. YSL creme bronzer er super lækker at arbejde med, og så har jeg købt Tanya Burrs cheek palette i Rose Flush (Jeg ville ønske jeg ikke kunne li den, men det kan jeg faktisk rigtig godt, både bronzer, blush og highlighter.) Og Deborah Lippmann neglelakker. Jamen jeg har købt så meget hos dem, at det er helt pinligt. Men de er hurtige til at sende, har en fantastisk service og ofte tilbud. Jeg må forbi og se om der skulle være noget jeg ikke kan leve uden… 😉
PS: Bliver de ved med at sende neglelakker og aerosol produkter efter de er flyttet?

Trine

De sender da hverken Laura Mercier eller Nars til DK.

Inger

Skønt, mine to sidste ordrer er da også suset lige igennem, OG hurtigere leveringstid ovenikøbet

Laura P

Det var en dejlig nyhed, fordi sidste gang jeg bestilte derfra (det er ca. 5 måneder siden), betalte jeg told og moms.

HeLene

Tak! Smutter efter flere RT pensler med det samme.
Og Matas har club tilbud på danske produkter, altså dåsefest, 25% på alle puderdåse produkterne! Hurra!
Og et spm, har I forslag på en god helt mat øjenskygge i brune toner, gerne en duo. Behøver en god en som ikke er en pallette (=stor) til min lille rejsetaske.
Skal helst kunne bruges til brynene også. Jo mindre jo bedre, og holdbar og ikke dryssende. ja, man har jo nogle krav, ik?
Jeg har mange palletter men dem kan jeg ikke bruge til dette. har bare brug for en lille fiks sag. Forslag?

Frk. Blomst

This Works’s produkter! De er fantatiske 😉
http://www.feelunique.com/brands/this-works?q=THIS+WORKS
Knus

ditte

Hej med jer.
Mange tak for jeres fantastiske blog.
Jeg ville høre om I ved om man kan købe IT cosmetics i Danmark eller bare i et EU land. Vil gerne købe det produkt der hedder bye bye redness
Mvh Ditte

Helene Randløv

Hej Ditte
Den kan du finde hos den engelske Amazon
Kh. Helene

Charlotte wolff

Jeg er meget i tvivl da i skriver feelunique har flyttet deres læger til England men på deres hjemmeside står det at Denmark stadig kan opkræve told og afgift hvis pakken fra dem kommer forbi lokal tolsafd. Jeg har du her om talt med told og skat de siger og holder fast i det kommer told på hvis e tager pakken så nu ved jeg ikke hvad jeg skal tro? Har bestil mange gange fra feelunique men er 2 gsng blevet snuppet i told dette var dig før feb 2016 men vil være gerne være sikker på jeg kan bestille uden risiko og ekstra betaling og som sagt er der åbenbart modstridende meninger om man kan dette. Bh Charlotte

Helene Randløv

Hej Charlotte
Vil du ikke lige sende mig et link, til det de skriver, jeg kan simpelthen ikke finde det?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *