Lørdagslook: Semi Sweet

23.01.16
Lørdagslook: Semi Sweet

Lørdagslook: Semi Sweet

I lang tid har der ligget en chokoladeduftende palette i mine ting. Den er ret fin, især hvis du er til brune nuancer. Hvorfor der har skullet gå så lang tid, inden jeg tog mig sammen til at få den testet, ved jeg ikke, men med tiden er jeg blevet mere og mere nysgerrig på de fine Chocolate Bars fra Too Faced. Det er især de to nye paletter, der har pirret min nysgerrighed, fordi de er blevet rost temmelig meget på Instagram, og det er nok en af grundene til, at jeg er blevet så nysgerrig, at jeg fandt den frem.

Semi Sweet
I øjenskyggepaletten er der en smuk mørk turkisblå nuance, der skiller sig ud fra de mange brune nuancer, og det var den, der inspirerede mig til rød læbestift, og den røde læbestift kaldte på noget klassisk, hvorfor den sorte eyeliner blev fundet frem. Det var et værre griseri med den turkisblå øjenskygge under øjet, så jeg var rigtig glad for, at jeg huskede at starte med øjenmakeuppen denne gang.

Lørdagslook: Semi Sweet øjne

  • Bryn: For at holde styr på vingerne på den flydende eyeliner, markerede jeg først mine øjenbryn med MAC Eye Brows i farven Lingering.
  • Øjne: Som base lagde jeg MAC Prep+Prime 24-Hour Extend Eye Base over hele øjenlåget. Derefter lagde jeg Sephora Colorful Shadow & Liner i farven 11 Turquoise (Sephora) under nederste vippekant, og ovenpå lagde jeg den mørke turkisblå nuance Blueberry Swirl (3) fra Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar (Sephora), som jeg trak ud og op i yderste øjenkrog. Derefter lagde jeg Look At Me Mysterious Edition Gel Eyeliner i farven Guardian Angel helt tæt på vipperne ved nederste vippekant.
    Derefter lagde jeg den helt lyse creme nuance Coconut Créme (1) på hele øjenlåget, i inderste øjenkrog lagde jeg Butter Pecan (2), og lige over globelinjen lagde jeg Nougat (4). Derefter lagde jeg tre forskellige matte øjenskygger i globelinjen: I yderste øjenkrog den mørkebrune Puddin’ (6), i midten den lyse orangebrune Peanut Butter (7) og i inderste øjenkrog den gråbrune Mousse (5). For at markere yderste øjenkrog yderligere lagde jeg den sorte Licorice (8) fra øjenkrogen og op i globelinjen alle øjenskygger Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar (Sephora).
    Derefter lagde jeg GOSH Copenhagen Xtreme Liquid Gel Eye Liner i farven 002 Night Black langs vippekanten. Langs kanten på den sorte eyeliner lagde jeg den gråbrune Rum Raisin (9) fra Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar (Sephora) både for at bløde kanten lidt op men også for at tilføre lidt shimmer til det matte look.
  • Hud: Som base for Make Up For Ever Ultra HD Invisible Cover Foundation(Sephora) brugte jeg Jurlique Rose Silk Finishing Powder. For at dække rødme under brynet og mørke rande i øjenkrogen brugte jeg Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer (Magasin).
  • Kinder: Øverst på kindbenene lagde jeg RMS Beauty Living Luminizer og på kinderne lagde jeg Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Blush i farven Rapture (Magasin) i en trekant fra hårgrænsen.
  • Vipper: Som base på vipperne brugte jeg Estée Lauder Little Black Primer og ovenpå lagde jeg Make Up For Ever Smoky Strech Lengthening & Defining Mascara (Sephora).
  • Læber: Den smukke matte læbestift fra Elizabeth Arden Beautiful Color Moisturizing Lipstick in Matte Shades i farven Bold Red 41 (Magasin) er meget cremet, selvom den er mat. Den cremede konsistens bidrager til, at den er meget behagelig på læberne, mens den både syner og holder helt som en mat læbestift.

Lørdagslook: Semi Sweet produkter

Når jeg bruger et helt fint lag pudder under min foundation, holder den meget bedre, og porerne syner mindre. Det gør jeg kun de dage, hvor jeg meget gerne vil have min foundation til at holde uden at skulle bekymre mig om at kigge mig i spejlet hele tiden.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Stine

Øh kommer du pudder UNDER foundationen? Kan man det med alle pudre eller kun den fra Jurlique? Og måske har du skrevet det tusind gange, men hvor er dine briller fra? De er rigtig pæne og jeg skal have nye snart synes mine øjne…

Helene Randløv

Hej søde dig <3
Yep… prøv at læse tirsdagstippet: Sådan får du perfekt hud
Stellet er fra Götti, og modellen hedder Rony, hvis det er de sorte… De pink er fra Etnia Barcelona, modellen hedder Mantova, og farven hedder Fuchsia Pink Havana (Fuhv).
Og de “guld” er fra Carlottas Villages Heavy Metal linje, stellet hedder Hero og farven hedder C4 Gold.
Kh. Helene

Stine

Øj, det skal jeg da prøve en søndag, hvor jeg er alene, for det kan jeg da nok få til at blive rigtig rigtig grimt… haha 😉
Tusind tak for grundig brille info. Nu er jeg klar til at gå til brille manden. Jeg var forbi i efteråret, men problemet er at jeg kan faktisk ikke se om stellet klæder mig, fordi jeg ikke kan se…! 😉 Jeg tror, jeg tager mit makeupspejl med forstørrelse under armen, når jeg skal hen til ham. Egentlig kan jeg da ikke være den eneste, der har det problem…. Tak søde :-*

Helene Randløv

Ja, du skal da! Det fungerer ret fantastisk til en fedtet T-zone, og det sørger for, at min foundation sidder mange flere timer… uden at rutche af på ærmer, kraver og telefoner.
Du er langt fra den eneste med den brilleudfordring, “min” optiker har spejle med op til otte gange forstørrelse, og det burde ALLE optikere have.
Om meget snart skal jeg hente en ny og meget spændende brille, som jeg aldrig har prøvet (valgte en anden form og størrelse glas end prøvemodellen). Det glæder jeg mig helt vanvittigt til. De er grønne og firkantede…
Knus og tanker
Helene

Maria

Hej
Jeg tillader mig lige at gå off topic her. Jeg blev nemlig så glad, da I på instagram forleden nævnte Benefit Cosmetics’ They’re Real Tinted Lash Primer. Jeg har flirtet lidt med den på afstand og håber, at der kommer en anmeldelse af den herinde 🙂 Går der mon det?

Katja Moikjær

Jaaaaa. Arbejder på sagen 🙂

Maria

Beklager utålmodigheden, men er der nyt på vej om primeren?
Kh Maria

Katja Moikjær

Den er GOD! Anmeldelsen skal nok komme, men har ikke tid. Køb den i mellemtiden – jeg er fan.

Maria

Fedt! Mange tak for svar. Det vil jeg gøre 🙂

Helene Randløv

Hej Maria
Erdet noget særligt, du gerne vil vide om den?
Kh. Helene

Maria

Hvor er I gode. Og tak, fordi I spørger.
Ja, jeg er interesseret i dens funktion som “mascara”, ikke som primer. Altså hvor god den er på vipperne, når den bruges alene.
Jeg har aldrig rigtig brudt mig om det der stive udseende, som vipper får af mascara. Jeg synes, at vipper er pæneste, når de er bløde og fjeragtige (i hvert fald til daglig). MEN det ville jo stadig være dejligt, hvis vipperne kunne blive lidt mørkere og markerede. Og jeg synes netop, at det er det look, som “They’re Real Tinted Lash Primer” viser i deres annoncer ved brug af primeren alene; »Wear this innovative, mink brown primer alone to give lashes a feathery, natural look«
Jeg er spændt på, om den lever op til det, eller om primeren giver den samme tekstur til vipperne, som almindelig mascara gør, sådan at primeren i virkeligheden blot er en mascara i en mellembrun farve.
Derudover er jeg nysgerrig efter om farven er flot?

Cecilia

Hej med jer! Jeg har for nyligt investeret i en Urban Decay’s all nighter setting spray, men jeg har den lidt mistænkt for at være skyld i at mine cystiske urenheder er dukket op på hagen igen (jeg havde ellers ENDELIG fået bugt med dem). Hvad kan jeg så finde på? Jeg har også prøvet at bruge en kompakt pudder til at sætte min makeup, men det har været med samme resultat: akneudbrud på hagen.
Har i et godt tip til en mist eller andet, der kan sette min makeup uden noget der kan irritere huden? Jeg har på fornemmelsen, at det faktisk er udtørrende sager som alkohol og pudder, der får mig til at bryde ud, hvorimod mit ansigt slubrer fugt og fedt i sig med fornøjelse. Tak for en dejlig blog!

Helene Randløv

Hej Cecilia
Det er helt sikkert de udtørrende produkter, der giver dig problemer. Mit bedste råd til dig er at benytte dig af hyppige touch-ups enten med svamp (for eksempel Blotterazzi) eller med blotpapir. Mist gør ingen som helst forskel, eller det er i hvert fald min erfaring.
Prøv at læse tippet fra sidste uge: Sådan får du perfekt hud.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *