Fredagsfavorit: Estée Lauder Double Wear Makeup To Go

15.01.16
Estée lauder Makeup To Go

Estée lauder Makeup To Go

Estée Lauder kunne have puttet hvad som helst i den emballage, og jeg ville have elsket den. Den nye kompakt, som indeholder Estée Lauders foundation Double Wear Makeup To Go er intet mindre end genial.

Udvendig ligner den en lidt tyk pudderdåse. Men indvendigt indeholder den den mest fikse dispenser til flydende foundation, jeg endnu har set.

Kompakten er fuldkommen tæt, men med et lille klik doserer den en yderst passende lille mængde foundation ad gangen. Det er intet mindre end den perfekte måde at have flydende foundation med i tasken.

Men hvad indeholder denne genialitet så? Hvis du er fan af Estée Lauders øvrige Double Wear foundations, så vil jeg gætte på, at du næppe vil kunne lide denne. De er meget forskellige.

Estée Lauders klassiske Double Wear Stay-In-Place Makeup og Double Wear Light er über-holdbare, knastørre og hhv. fulddækkende og lidt mindre dækkende. Jeg har personligt aldrig brugt dem, primært fordi jeg synes de dækker for meget, og fordi jeg har svært ved at finde den helt perfekte nuance. Hvilket tilsammen giver et unaturligt look på min hud. Men produkterne har en stor fanskare derude og med god grund.

Double Wear To Go er helt anderledes. Estée Lauder beskriver den selv som “dewy” og det passer. Den er langt lettere og mere cremet end de øvrige Double Wear. Og meget mere en foundation efter min smag.

Der medfølger en svamp til at lægge den med, og jeg får faktisk et bedre resultat med svamp (BeautyBlender) end med pensel. Resultatet er en let, cremet og naturlig makeup, der holder godt. Men der er en række fordele, ulemper og bare kommentarer i det hele tager, som er vigtige at nævne:

  • Super-praktisk emballage – som nævnt en genial og innovativ emballage, der gør det muligt at have flydende foundation med i en kompakt svarende til en pudder.
  • Holdbar – god holdbarhed som altid med DoubleWear produkterne, omend ikke helt på højde med den originale DoubleWear foundation.
  • Let dækkeevne og naturlig finish – hvis du holder af den gode dækkeevne fra den klassiske Double Wear, er Double Wear To Go noget helt andet. Den giver en let dækkeevne, der kan bygges op, men aldrig i nærheden af den fulde dækkeevne, som Double Wear har. Jeg foretrækker klart det lettere look og den smukke, naturlige finish med To Go, men det er en smagssag.
  • Cremet konsistens – på plussiden betyder dette, at den ikke kager så nemt og at den ikke udtørrer huden, som den klassiske kan have en tendens til. På minussiden er holdbarheden ikke helt så høj som den klassiske, der virkelig er ekstremt holdbar.
  • Mindre produkt for pengene – Den praktiske emballage har en klar ulempe. Den er yderst uøkonomisk. Den indeholder kun 12 ml. og koster alligevel mere end en almindelig Double Wear Foundation, der indeholder 30 ml. Det giver en meget høj pris pr. ml. foundation. Dispenseren der virkelig giver en fin lille mængde ad gangen og kompenserer muligvis delvist for den højere pris ved at minimere spild. Jeg er spændt på at se, hvor lang tid det tager mig at tømme den.
  • Lysere nuancer – Jeg synes farverne på Double Wear To Go er en smule lysere end på Double Wear Stay-In Place Foundation. Så prøv den lige inden du bare køber den farve du plejer at bruge. Det er muligvis også dette faktum, der gjorde det muligt for mig at finde en passende lys nuance i januar uden endda at skulle vælge den allerlyseste. Jeg har den i 2N1 Desert Beige.
  • Indeholder ikke parfume eller solfaktor

Her kan du købe det
Estée Lauder Double Wear Makeup To Go koster 425 kroner for 12 ml. og findes i 9 farver på det danske marked. Du kan købe den i Matas, Magasin og online på Estée Lauders danske webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Cendie Dyekjær-Themsen

Man får helt lyst til at købe den bare pga designet

Simone

I skal prøve BB cushions fra Korea 😀 Jeg har ikke prøvet denne, men tør godt sige, at Estee Lauder har ladet sig inspirere godt og grundigt. De fleste koreanske BB cushions er ikke som de fesne BB creams vi har herhjemme, de minder ud fra beskrivelsen om denne fra Estee Lauder 🙂 Samme praktiske emballage, samme dækningstype (“dewy”), samme koncept med en svamp, en ok holdbarhed, mulighed for at få til forskellige hudtyper, nogle med parabener og parfume, nogle uden osv. Det store problem med dem er, at de ofte kun er i to farver, så det er ikke sikkert farven matcher. De er forøvrigt også bare væsentligt billigere end Estee Lauders og hvis man kan passe farven har jeg endnu ikke oplevet at fortryde et sådan køb 🙂
Der er en gruppe på Facebook, der hedder koreansk kosmetikk (ja to K’er og med omkring 18.000 medlemmer) som oprindelig var norsk – nu er der 40% daskere eller lignende, den er mega god. Og nej ikke min gruppe, men en jeg klart kan anbefale, hvis man er nysgerrig på koreansk kosmetik 🙂 Der er også en dansk gruppe, men den er langt fra ligeså god. “The powerhouse” er klart den norske og der er nogle virkelig erfarne folk i den gruppe som er gode/søde til at hjælpe 😀

Helene Randløv

Hej Simone
Tak for anbefalingen. Jeg har prøvet både Laneige, Lancôme og IsaDoras Cushions, men ingen af dem har en emballage, der ligner denne. Emballagen med svampen med foundation i er mildest talt uhygiejnisk og kan ikke sammenlignes med denne. Er der et særligt mærke du kan anbefale, der har denne emballage?
Kh. Helene

Clara

Off topic i know, men jeg håber I vil svare:
Pol har i dag bragt en artikel om hormonforstyrrende stoffer i cremer fra apoteket på baggrund af tests fra TÆNK. Jeg har således fundet ud af, at exomega fra a-Derma som hele familien smører sig med, indeholder stoffet bht. Det er godt nok træls, at mærker får lov at markedsføre sig som naturlige og rene, når de så viser sig at være potentielt skadelige. Skal jeg være bekymret og smide alt fra a-Derma ud?
Dbh

Helene Randløv

Hej Clara
Nu har A-Derma aldrig markedsført sig med at være naturligt. Alt er potentielt skadeligt og allergifremkaldende, så selv de mildeste og mest gennemtestede produkter kan give allergi. Vi har skrevet, hvad vi mener om TÆNK mange gange, her er blot et af de indlæg:Kemi-vrøvl: Politiken, JP og TÆNK tester deodoranter.
Om du skal være bekymret, kan jeg ikke svare på. Det er jeg ikke selv, heller ikke selvom hele familien bruger A-Derma og har gjort det i årevis 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *