Fredagsfavorit: Matas Natur Salt Bodyscrub Havtorn & Økologisk Blåbær

27.11.15
Matas Natur Salt Bodyscrub Havtorn Blåbær

Matas Natur Salt Bodyscrub Havtorn Blåbær

Kan I huske den fælt lugtende Matas Havtorn Bodyscrub? Hvis I har prøvet den, så kan I i hvert fald…

Men nu har Matas lanceret en ny version af deres populære bodyscrubs: Matas Natur Salt Bodyscrub Havtorn & Økologisk Blåbær. Og den ligner den gamle til forveksling – bortset fra lugten, hvilket er en fremragende nyhed.

Selve basen går igen gennem flere af Matas’ Body Scrubs og er en dejlig blød og fugtgivende blanding af blødgørende fedtstoffer og saltkorn. Ligesom i den anden Havtorn er der også havtorn i denne, men derudover er der lidt forskelle. Heri er der blåbær, i den anden var der hyldeblomst. Derudover er der tilsat olie fra mandel og avocado i denne. Basen er den samme: En blanding af fd

Lighederne er meget større en forskellene bortset fra et enkelt, men afgørende punkt: Lugten. Denne dufter behageligt, let parfumeret. En frugt duft. Ikke som den almindelige Havtorn Bodyscrub, der lugter af… ja…

I sidste ende gør det naturligvis ikke så kæmpe stor forskel, hvilke ekstrakter af hvad der er tilsat i en bodyscrub, som man alligevel skyller af huden med det samme. Lækre ekstrakter af for eksempel havtorn har større betydning i den creme, man smører sig ind i bagefter badet.

Det er mere afgørende, at Matas Natur Salt Bodyscrub Havtorn & Økologisk Blåbær ikke udtørrer huden i badet, men tværtimod efterlader huden blød og fugtet, samtidig med at den fungerer godt som en grov scrub. Jeg har bemærket at det er svundet hurtigere i krukken, end jeg selv har kunnet nå at bruge den, hvilket er et tegn på, at min ægtemand også har haft fingrene i den. Hvilket ikke undrer mig. Det er et simpelt, men dejligt og behageligt produkt at bruge.

Og så er den ikke mindst miljømærket med Svanen.

Matas Natur Salt Bodyscrub Havtorn & Økologisk Blåbær indeholder parfume.

Her kan du købe det
Matas Natur Salt Bodyscrub Havtorn & Økologisk Blåbær koster 85 kroner for 200 ml. i Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *