Find smilet frem og en vinder af LongoVital Sport

06.11.15
LongoVital Sport

LongoVital Sport

Sponsoreret

I de sidste par uger har vi talt meget om træning her hjemme. Det hele startede med, at jeg takkede ja til at skrive om LongoVital Sport. Et af emnerne vi blandt andet har berørt er vaner. Min ældste søn er nemlig rigtig glad for at løbe, men nu bliver det jo tidligt mørkt, og så har han mistet lidt af motivationen. Efter vi stillede urerne tilbage, har jeg også selv været udfordret i forhold til energien, men LongoVital har holdt sit løfte og holdt mig rigtig godt kørende alligevel. Derfor spiser vi nu alle fire de tre små LongoVital Sport piller hver morgen.
Løbetræning har aldrig sagt mig noget, men jeg elsker at gå ture, og vi har løst flere af vores træningsudfordringer med et kompromis, der hedder raske gåture. Det giver hele familien mere velvære og det bedste af det hele er, at humøret bliver bedre, både fordi vi får mere luft, bevæger os mere og som følge deraf sover bedre og har mere energi.

Intensitet
Personligt kommer jeg hurtigt over de der anbefalede 10.000 skridt om dagen, det er mere intensiteten af motionen, jeg savner. Selvom jeg sjældent cykler mindre end 15 kilometer om dagen, så er det ofte små ture til og fra Østerbro, hvor der er lyskryds og derfor irriterende mange stop undervejs. Det samme gælder for de 8-9 kilometer, jeg går… Varigheden overstiger kun sjældent 10 minutter. Og de kloge siger jo, at varigheden skal være ti minutter med en god intensitet, for at kroppen får det fulde udbytte af det.

Familietid
Nu er mine drenge jo store, men da de var mindre, var vi også meget bedre til at komme ud sammen. Parker, nærliggende skove, strande og alle mulige andre steder blev flittigt besøgt. Og det er denne vane vi har genoptaget. Det er selvfølgelig en anden oplevelse at gå ture med store børn, og en af sidegevinsterne er, at vi får vendt nogle af de ting, der er sket i løbet af dagen. Selvom vi altid har haft for vane at sidde ned sammen mindst en gang om dagen, så er der alligevel mere plads både til det gode og det mindre gode, når man har mere tid sammen. Samtidig bliver humøret bare meget bedre, og man får langt mere energi, når man får brugt kroppen.

Gå med vennerne eller noget rart i ørerne
Faktisk er det en gammel vane, som jeg har genoptaget, da jeg var teenager, gik jeg nemlig også lange ture både med min mor, mine veninder, naboens hund og alle mulige andre, jeg kunne slæbe med. Du behøver naturligvis ikke at have en familie for at gå ture, men det er nu hyggeligt at gå sammen med nogen, ellers kan jeg varmt anbefale en god bog eller dejlig musik i ørene. Husk også reflekser, hvis du går, når det er mørkt.

Vinderen af LongoVital Sport
I anledning af indlægget om LongoVital Sport sidste torsdag, har vi også haft en konkurrence om tre glas LongoVital Sport, en sportstaske og en drikkedunk. Vinderen fandt jeg ved at bruge Random.org, og den heldige blev personen bag kommentar nummer 2:

  • Linea der har kommenteret 29. oktober 2015 klokken 09:29
    Dejlig konkurrence! Jeg elsker selv LongoVital 🙂 Grundstenen er de 6 urter: Pebermynte, paprika, røllike, græskarkerner, rosmarin og hvidtjørn.

Hjerteligt tillykke med præmien, vi ønsker dig held og lykke med træningen.
Fordi det er så nemt at blive udfordret både i forhold til træning, men også i forhold til at stå op om morgenen, kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre dine bedste tips til at komme i gang og få mere energi. Mine tips kan du læse i det første indlæg.

LongoVital kan du finde supermarkeder, Matas og på Apoteket.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med LongoVital

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
HeLene

Tillykke til vinder, og tak for et godt inspirerende indlæg, især det med at gå ture med de lidt større børn tager jeg til mig. God ide!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *