Få mere succes og velvære i hverdagen

29.10.15
LongoVital Sport

LongoVital Sport

Sponsoreret indlæg

Det er langt fra første gang, jeg anpriser LongoVital her på bloggen, det gør jeg naturligvis, fordi det er et fantastisk kosttilskud, som virkelig gør en forskel for både mig og min familie. Der er masser af gode historier og oplevelser at tage af, men dette indlæg skal handle om den nyeste tilføjelse i LongoVitals familie nemlig LongoVital Sport. De tre små daglige piller har helt enkelt klaret en opgave, som ingen andre kosttilskud har kunnet magte før, nemlig at holde mig rask trods træning …
Herunder kan du være med i en konkurrence om det nye kosttilskud, men også få tips til mere succes og velvære i hverdagen.

Øget velvære?
Det har vist aldrig været en hemmelighed, at det er ganske fornuftigt at sørge for at få noget motion. Der er mange varianter over temaet aktiv livsstil, fællesnævneren er vist, at langt de fleste af os ville have ganske godt af at få lettet måsen noget oftere.
For mig personligt har det aldrig været noget problem at komme i gang. Mit problem er, at jeg farer frem hver eneste gang på bekostning af mit helbred. Det har hidtil betydet, at jeg efter tre-fire måneder ligger helt brak med en heftig infektion.
Det er skrækkeligt demotiverende at ligge stille, når resultaterne endelig viser sig, og derfor har jeg heller ikke været god til at lade træningen være med endnu mere sygdom til følge. Det er ærlig talt både en virkelig trist og ærgerlig frugt at høste, og det er meget nemt at føle, at indsatsen er forgæves. Men det ser altså ud til at den nedadgående spiral er vendt ved hjælp af LongoVital Sport.

Undskyldningerne
De af jer, der har læst med længe, ved at det der med at få sovet ikke er min spidskompetence. Derfor er jeg meget opmærksom på at få slappet af, og en af de ting, der virkelig hjælper i hverdagen, er netop motion. Desværre begrænser min gamle knæskade mig med jævne mellemrum, men det resulterer kun sjældent i, at jeg sætter mig ned. Der er ikke noget som inaktivitet, som gør mig sur, træt og doven. Det er rigtig nemt at få overbevist sig selv om, at det er for mørkt, for koldt, for sent eller noget helt andet. Og især efteråret trækker tænder ud for de fleste. Der er ikke noget eller nogen, der har formået at overbevise mig om, at man får mere energi af at træne. Ikke fordi jeg er særlig skeptisk, nej simpelthen fordi jeg altid har trænet for hårdt og for meget. Det får man overhovedet ikke mere energi af tværtimod, man ender med at få nedbrudt immunforsvaret og i værste fald blive rigtig sløj.

LongoVital Sport
Hvis du er mere fysisk aktiv, livet kræver mere, end det plejer, eller hvis du træner mere intenst i anledning af et løb eller en konkurrence, så er LongoVital Sport et af de bedste bud på et kosttilskud, som kan hjælpe dig på vej. Det er i hvert fald netop der, jeg kan finde hjælp hos LongoVital Sport, der udover den klassiske og dokumenterede formel der sørger for mere energi, har et øget indhold af mineraler og vitaminer blandt andet magnesium til muskelsammentrækningen, jern til optimal ilttransport via blodet, vitamin C til immunforsvaret og vitamin D til muskelfunktionen. Hvis du som jeg har det lidt stramt med at stå op til et hav af piller, så er det altså rart, at man ikke behøver at tage de forskellige tilskud individuelt. Og for mig er der slet ikke tvivl om at har virket.

Klichéer
Efter uendelig mange forsøg på at komme ind i en god rytme med hensyn til træning, har jeg endelig fundet frem til det, der virker for mig. Og det er de tips, jeg gerne vil dele, for det kan umuligt kun være mig, der er ved at kløjes i klichéer, når det kommer til træning? For er der i virkeligheden nogen, der stadig er i tvivl om, at det er godt at opretholde væskebalancen, spise sundt, sove og sørge for at der er styr på måltiderne, restitution og alt det andet? Det er slet ikke fordi, jeg er uenig, der er bare MEGET stor forskel på det, man ved og det, man rent faktisk gør… Og derfor tror jeg på, at man skal forsøge at motivere sig selv på en helt anden måde.

Fem tips til mere succes og velvære i hverdagen
Er der noget, som kan få mig til at blive Helene tre år, så er det regler. Mit indre pattebarn kravler på væggene, mens den voksne Helene desperat forsøger at bevare fokus… Min fremgangsmåde til at undgå den problemstilling er følgende råd, som næsten kan overføres til alle aspekter i livet.

  • Mål du kan holde: Det er lettere sagt end gjort, men med masser af delmål, er det langt mere overskueligt at nå i mål i sidste ende. Og med delmål har du også rig mulighed for at give dig selv en belønning for hver eneste mål, du når.
  • Forkæl dig selv: Der er næsten ingen grænser for, hvad jeg kan overtale mig selv til, hvis bare der er en gevinst ved det. Det skal selvfølgelig hænge sammen med dine mål, men det efterlader med stor sandsynlighed også en masse muligheder…
  • Tillad nydelse: Sanselighed og nydelse er i mine øjne en meget vigtig del af livet, og når jeg drukner i restriktioner og trivialiteter, så kører jeg helt sur i hverdagen og især i træningen.
  • Drop reglerne: Det der med regler kan som nævnt få mig til at miste fatningen, og derfor er det rigtig vigtigt for mig at fokusere på alt det jeg gerne må.
  • Få støtte: Selv om du sikkert er god til at gøre ting selv, så er det en tillidserklæring at spørge venner og familie om hjælp. Du ved helt sikkert godt, hvem der kender dig godt nok til, at de kan støtte dig lige der, hvor du behøver det.

I stedet for at fokusere på hvad, hvornår og hvor meget du må træne, drikke eller spise, så er det en god idé at sørge for at alt det andet fungerer først. Det er rigtig svært at starte en nylivsstil, hvis der er en masse skeletter i skabet.

Konkurrence
Du kan være med i konkurrencen om tre glas LongoVital Sport, en sportstaske og en drikkedunk, hvis du i kommentarfeltet herunder skriver hvad grundstenen i LongoVital er (pssst: det er noget med nogle urter). Vinderen trækker jeg fredag den 6. november. Held og lykke til alle både med hensyn til konkurrencen men også i forhold til træningen.

LongoVital finder du i supermarkeder, Matas og på Apoteket.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med LongoVital

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
83 kommentarer
Cecilie

Det lyder da rigtig spændende med LongoVital Sport 🙂 Grundstenen i det er 6en kombination af 6 særlige urter.
Jeg kæmper også med at komme til træning i en presset hverdag, men jeg har droppet den.dårlige samvittighed og roser i stedet mig selv når jeg så kommer afsted 🙂

Linea

Dejlig konkurrence! Jeg elsker selv LongoVital 🙂 Grundstenen er de 6 urter: Pebermynte, paprika, røllike, græskarkerner, rosmarin og hvidtjørn.

Line Thøgersen

Grundstenen i LongoVital er pebermynte, paprika, røllike, græskarkerner, rosmarin og hvidtjørn 🙂

Nastassja

Jeg har også selv længe været tilhænger af longovital. Grundstenen er forskellige 6 urter: Pebermynte, paprika, røllike, græskarkerner, rosmarin og hvidtjørn.

Cecilia

I LongoVital er det seks forskellige urter der er grundstenen: Pebermynte, paprika, røllike, græskarkerner, rosmarin og hvidtjørn.

Vibeke

Pga mit helbred (fibromyalgi og lavt stofskifte) kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve Longo Vital. Grundstenen i deres produkt er 6 forskellige urter: permynte, paprika, røllike, græskarkerner, rosmarin og hvidtjørn

Louise

Grundstenen i Longo Vital består af 6 urter. Pebermynte, paprika, røllike, grædkarkerner, rosmarin og hvidtjørn! Krydser alt hvad jeg kan!! 😀

Andreas

Grundstenen i Longo Vital består af 6 urter. Pebermynte, paprika, røllike, grædkarkerner, rosmarin og hvidtjørn. åh gud jeg kunne godt bruge et skud energi i min stressede hverdag:)

Jane Wind

Kunne være dejligt med lidt ekstra energi nu hvor efterårs-/vintertrætheden sætter ind 🙂
Svaret er: pebermynte, paprika, røllike, græskarkerner, rosmarin og hvidtjørn.

Maria L

Grundstenen i vitaminerne er seks urter: pebemynte, røllike, rosmarin, hvidtjørn og de sidste to som jeg tænker nok ikke er urter fordi det er frugterne der bruges af planten, græskarkerner og praprika. Men who cares, jeg kan da godt bruge mere energi når jeg okser derudad lørdag morgen på min forhadte men nødvendige løbetur.

Din kommentar