Få styr på modermærkerne med skinScan

24.09.15
Teleskin skinScan
Teleskin skinScan
Et eksempel på hvordan du scanner dine modermærker

TeleSkin har lanceret app’en skinScan, der er en genial nyhed til alle os, der ikke har tid eller kan tage os sammen til at få tjekket modermærkerne. App’en til iPhone kan hjælpe dig med at kortlægge og holde styr på modermærkerne og andre forandringer i huden, så du kan tjekke modermærkerne, præcis når du har tid og lyst. På den måde undgår du måske at blive overmandet af angst, manglende tid eller overskud til at blive undersøgt.
Grundene til at lade være med at få styr på modermærkerne kan mange, tro mig, jeg kender alle undskyldningerne… I årevis er det nemlig mig, der har forsøgt at overbevise mig selv om, at selv de særeste af mine modermærker så HELT normale ud (det gjorde de heldigvis).

Alle andre
Helt generelt er jeg modstander af skræmmekampagner, men erfaringen viser, at der skal en del til at få nogle af os til lægen… Ja, jeg skriver os, fordi jeg er en af dem, der er rigtig dårlig til at få bestilt den tid og komme af sted. I alle de år hvor bekymringen for mine egne modermærker lå og lurede i baghovedet, har jeg blidt men bestemt skubbet alle omkring mig af sted, så de kunne få styr på modermærkerne, mens mine egne altså fik lov at stå utjekket hen. Det var først, da det modermærke, som jeg med jævne mellemrum får kradset i, for alvor så sært ud, at jeg selv kom af sted.

Mangel på tid kan koste dig livet…
Det er naturligvis sat på spidsen og så alligevel ikke. For modermærkekræft lader sig forholdsvis nemt kurere, hvis bare det bliver opdaget i tide. Desværre er vi bare nogle, der ikke er til at drive til lægen, især hvis frygten allerede er krøbet ind under huden. I det tilfælde kan det altså være rigtig rart at have en app som skinScan ved hånden. Selvfølgelig er det kun en læge, der kan stille en diagnose, men med skinScan kan du holde øje, og det er et stort skridt på vejen. Fordi det oftest er den øgede opmærksomhed og naturligvis den tidlige diagnose hos lægen, der i sidste ende kan vise sig at være din redning.

Et værktøj
Vi har formentlig alle sammen prøvet at få øje på noget, og derefter været overbevist om, at det i hvert fald ikke så sådan ud i sidste måned… Med skinScan fra TeleSkin kan du holde øje med, om modermærkerne ændrer sig, du bliver endda mindet om, at det er tid til at scanne modermærkerne igen. På den måde kan du meget lettere finde ud af, om du bare ser syner, eller der reelt er en forandring.
Derfor er SkinScan fra TeleSkin altså et effektivt værktøj i kampen mod de uhyggeligt mange tilfælde af modermærkekræft. Algoritmen, som skinScan benytter sig af, er bygget op omkring den velkendte ABCDE-metode til analyse af modermærkerne. Sammen med de oplysninger du selv indtaster, kan du altså finde ud af, om det er tid til at få bestilt en tid hos lægen.
Som nævnt flere gange er skinScan et værktøj og på ingen måde tænkt som en erstatning for et lægebesøg. Det er stadig kun lægen, der kan diagnosticere og sende dig videre i systemet, hvis du har fundet noget mistænkeligt.

Du kan hente skinScan app’en i App Store og i øvrigt læse meget mere om skinScan og TeleSkin på TeleSkins eget site.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med TeleSkin

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Cendie

Hentet! Det er jo genialt! Har selv stået 3 mdr på venteliste for at få checket 2 modermærker – det er læææænge, når man er sikker på der er noget galt!

katja

Hej Cendie
Jeg så lige din kommentar, og jeg er i gang med at lave et projekt om selvtests, og ville høre om app’en havde hjulpet dig. Du må meget gerne lige kontakte mig. Tlf. 28 18 72 88 eller mail kisabel@ruc.dk 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *