Fredagsfavorit: Too Faced Shadow Insurance

18.09.15

Too Faced Shadow Insurance

Ja, jeg ved det godt. Vi har skrevet om den her lille turkis tube MANGE gange. Men den er noget særligt. Jeg vil nemlig vove den påstand, at dette er det eneste produkt, som Helene og jeg trofast har brugt hver dag (når vi ikke har skullet teste noget andet eller selvfølgelig bare ikke har haft makeup på) i al den tid, vi har været skønhedsbloggere. Og faktisk længere endnu.

Hvornår Helene begyndte at bruge Too Faced Shadow Insurance aner jeg ikke? Før jeg mødte hende i hvert fald. Svaret på, hvornår jeg begyndte at bruge Too Faced Shadow Insurance er, den dag Helene fortalte mig om den.

Hvordan får jeg min make up til at holde hele dagen? Min makeup har det med at famle allerede efter et par timer. Hvordan får jeg den til at holde længere?

– spurgte Freja her til morgen på vores Facebook-side.

Svaret er Too Faced Shadow Insurance. I hvert fald når det kommer til øjenmakeup.

Too Faced Shadow Insurance er en øjenskyggeprimer. En flydende creme-agtig substans som du smører på øjenlåget, før du lægger din øjenmakeup. Det har primært tre fordele:

  • Øjenskyggen bliver nemmere at arbejde med
  • Farverne bliver pænere og klarere
  • Øjenskyggen holder MEGET bedre

Jeg kan bedst beskrive det med en lille historie. Jeg var til KENT-koncert. (Lang tid siden – FØR tvillingerne). Jeg havde lagt et seriøst smokey eye og dansede og svedte til koncerten. Da lyset blev tændt, gloede mine venner på mig. For jeg havde ikke en dråbe ansigtsmakeup tilbage, men mine smokey eyes sad fuldkommen, som da jeg lagde dem.

Primeren gør det også nemmere at lægge en pæn makeup. Øjenskyggen bliver nemmere at blende og farverne træder klarere frem. Hvis du har fedtede øjenlåg, der får øjenskyggen til at glide, så kan den være en stor hjælp.

Det er lykkedes mig nogle særligt hårdt tvillinge-ramte morgener i halvsøvne at glemme at tage Shadow Insurance på først. Jeg kan mærke med det samme, at øjenskyggen opfører sig helt forkert. Og senere på dagen kan jeg så mærke igen, at jeg mangler den, når min øjenskygge begynder at falme efter få timer.

Du skal kun bruge en LILLEbitte smule. Der skal en mængde på hvert øje svarende til et knappenålshoved. Man kan ikke se den på. Men man kan mærke at øjenskyggen bliver, hvor den er.

(Og nej, man kan desværre ikke bruge den i hele ansigtet…)

Her kan du købe det
Too Faced Shadow Insurance koster 140 kroner i Sephora, som forhandler Too Faced i Danmark.

Til gengæld kan jeg ikke finde den på lager mere hos nogle af dem, der engang forhandlede Too Faced. Hverken Asos, lookfantastic.com eller Beauty Bay. Ved nogen af jer, hvor man kan købe det nu?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Line

Lyder godt nok smart! Findes der ikke sådan et mirakel-middel til hele ansigtet? Har endnu ikke fundet noget, der fungerer super for mig

Katja Moikjær

Tro mig, jeg har ledt. Det bedste er efter min mening de super-holdbare foundations, der findes derude. Der ligger en del anmeldelser i arkivet her.
Denne er den eneste primer til ansigtet jeg har prøvet, der rent faktisk har virket. Men det er ikke uden ‘men’: https://pudderdaaserne.dk/2013/09/25/forste-primer-der-far-foundation-til-at-holde-benefit-stay-flawless-15-hour-primer/

Kira

jeg vil tilslutte mig de rosende ord om Too Faced primeren til øjenlågene. Og lige så stor ros til læbeprimeren fra samme firma.
Jeg kan ikke undvære nogle af dem

Karin VS

Hej Katja 🙂
Har du prøvet Urban Decay’s Primer Potion? Hvis du har, er den fra Too faced så stadig den bedste? Jeg bruger den med tilnavnet Antiage, og jeg synes den er fin. Måske lidt svær at blende i, men det troede jeg alle primere er. Før brugte jeg nemlig Elizabeth Ardens EyeFix, og den nærmest limede farverne på øjet så blendingen blev svær. Og i forhold til EyeFix synes jeg UD’s Primer Potion er noget lettere.
God weekend 🙂
Karin

Katja Moikjær

Sjovt, jeg synes SLET ikke Eyefix virker. Måske de har lavet den om?
Urban Decay er fin. Mange kan lide den. Jeg foretrækker klart denne. Men det er vist lidt et religionsspørgsmål.

Rikke

Den fra Wet N Wild er også supergod, og så er den endda billigere 🙂

Katja Moikjær

Den er også god! Meget holdbar, men jeg synes den er for svær at blende på.

HeLene

Vil du uddybe hvorfor man ikke kan ha den i hele ansigtet?
(mer end at den kom til at tage slut meget hurtigt altså)

Maiken

Kan den købes på nettet i Danmark? 🙂

Stine

Jeg tror Sephora har aftalt med Too Faced at de eksklusivt må forhandle deres produkter i Europa. Jeg ser i hvert fald at de sædvanlige Too Faced forhandlere på nettet, får færre og færre produkter. Så sephora.fr er det eneste sted jeg har set den online – og de tager 18 Euro i fragt.

Anitta

Jeg har lige i dag snakket med Beautybay om at deres udvalg af Too faced produkter er blevet lille. De fortalte at der snart ville komme flere produkter af mærket på deres hjemmeside igen. De vidste bare ikke hvornår. Måske er den mellem der.

Katja Moikjær

Fedt! Tusind tak for at sige det videre. Jeg krydser fingre

Birgitte B

Jeg har prøvet utallige primere, men vender altid tilbage til TooFaced. Den er bare den bedste 🙂 køber som regel min i udlandet. Er ved at overveje, om Urban Decay skal have en chance, fordi den er lettere at få fat i. Men indtil videre så holder jeg mig til min lille blå. Kh. Birgitte

Katja Moikjær

Det gør jeg også! If it works, don’t fix it!

Charlotte

Hej. Har aldrig brugt øjenskygge primer før, men kender alt til det med at ens makeup ikke holder så længe. Så vil da helt klart prøve det af. Men jeg bruger nilens jord make up, da det ikke er proppet med kemikalier. Er denne omtalte primer med parabener og andre kemikalier? Ser frem til at høre fra jer

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *