Tirsdagstip: Tag solcreme på… igen (og lækker konkurrence)

28.07.15

Sponsoreret indlæg

Nu går jeg jo og bilder mig selv ind, at jeg har ret så godt styr på solcreme… Derfor var det noget af en øjenåbner at stå foran Niveas UV-kamera i Sommerland Sjælland forrige fredag. Først der gik det op for mig, hvor vigtig frekvensen af indsmøringen af solcreme er.
Sandheden er, at jeg fik noget af en forskrækkelse, da jeg fandt ud af, hvor lidt der var tilbage af den solcreme, jeg havde smurt på bare to timer tidligere. I de to timer havde jeg siddet bag rattet i bilen, så jeg havde ikke svedt, badet eller på anden måde slidt på solcremen. Derfor gik jeg egentlig ud fra, at jeg var rimelig godt beskyttet.

Niveas UV-Kamera
I den korte video her over kan du se, hvor godt eller rettere sagt dårligt min grundigt indsmurte solcreme beskyttede mig efter de to timer i bilen. Hvis du har læst med her på bloggen før, ved du, at jeg nærmest er fanatisk, når det kommer til solcreme. Derfor havde jeg naturligvis brugt rigeligt solcreme både i ansigtet, på armene og brystet. Og selvom man sagtens kan se, at der er noget tilbage, så kan man også sagtens se præcist, hvor jeg smører NIVEA Sun Kids Protect&Sensitive Sun Lotion 50+på…

Hverdag og ferie
Selvfølgelig kan jeg kun udtale mig på mine egne vegne, men det med frekvensen af indsmøringen er aldrig et problem på ferierne eller på stranden. Det er på helt almindelige hverdage udfordringen melder sig, for hvordan får man solcreme på oven på makeuppen? Det er et reelt problem, men for mig er det blevet løst, da jeg lærte Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact at kende, den smarte foundation har fået mig til at indse at touch ups ikke er helt så besværlige, som jeg hidtil har overbevist mig selv om. Hvis du ikke lige er fan af denne foundation, kan du nemt kopiere tricket med en hvilken som helst anden foundation og en svamp, det er selvfølgelig lidt mere udfordrende for tasken… men en lille pose kan nemt løse det problem.

Accept
Det er også en rigtig god idé at blive gode venner med dit spejlbillede. For du er garanteret smuk uden makeup, også selvom du har svært ved at se det selv. Måske er der lidt rødme, pigmentforandringer, bumser eller hvad det nu er, du føler dig skæmmet af, men det er ikke det andre lægger mærke til. Det er din givende personlighed, dine levende øjne eller din fantastiske humor, man lægger mærke til. Din hud er i den forbindelse fuldstændig ligegyldig, i hvert fald er det ikke den, der betyder noget for hverken førstehåndsindtryk eller langvarige venskaber.

Tilstrækkelig solcreme
I forbindelse med at jeg fik muligheden for at se, hvor godt jeg var beskyttet af min solcreme, så jeg jo en masse børn og deres forældre. Det undrer mig virkelig, at folk afviser at få solcreme på. Og det forskrækker mig, at så stort et udbud af gratis solcreme og vejledning bliver fravalgt til fordel for forbrændte skuldre, øre og ansigter, for dem var der desværre en hel del af i Sommerland Sjællands vandland Den Blå Lagune den dag. Det giver simpelthen ingen mening for mig, og derfor vil jeg gerne opfordre alle til at sætte sig grundigt ind i, hvad solcreme egentlig er, hvordan det virker, hvor meget man skal bruge og hvilken en konsistens man foretrækker.

Konkurrence
Hvis du får mulighed for at se dig selv i sådan et UV-Kamera, så synes jeg du skal gribe chancen. Det er i hvert fald en mulighed, jeg sætter meget stor pris på at have fået. Og jeg er endnu mere glad for at mine knægte (selv teenageren blev lokket) tog i mod muligheden. Yngsten var for eksempel temmelig overrasket over, hvor ujævn sådan en indsmøring kan være…
I forbindelse med mit og Niveas håb om aldrig at se forbrændt hud igen, har jeg fået lov til at udlodde en komplet solpakke bestående af:

For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet herunder fortælle, hvad du holder mest af ved dit eget udseende. Kommentarfeltet bliver lukket klokken 18.00 på søndag den 2. august.

Held og lykke!

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Nivea

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
152 kommentarer
Lis T

Jeg synes godt om mine læber. De har en god fylde der passer til mørk læbestift. Og så har jeg mange fine fregner 🙂
PS: Du glemte at komme solcreme på dine ører, særlig øverste kant bliver let skoldet!

Anette

Jeg elsker mine tænder 🙂

Kiraz Yilmaz

Jeg elsker mine øjne og lange vipper❤️

Amalie A.

Jeg elsker mine øjne, som er helt lysende blå. Det er ofte noget af det, andre lægger særligt mærke til hos mig – og så er det vildt fedt at lege med makeup, der unsderstreger eller skaber kontrast til det blå.
Og så er de med til at minde mig om min familie: vi har nemlig alle meget blå øjne, dog i forskellige nuancer.

KARINA SØRENSEN

<3 <3 <3 VIRKELIG DEN SMUKKESTE GAVE <3 <3 <3 det jeg elsker mest ved mig selv er mit ægte røde hår jeg har skuldre langt ægte rødt hår med masser af ægte krøller også og det er vildt kraftigt oveni , så jeg vil elske at vinde noget solcreme fordi , når man er rødhåret som jeg bliver man rød på ingen tid <3 <3 <3 kæmpe knus & tanker herfra RIBE <3 <3 <3 jeg krydser alt hvad der krydses kan & håber virkeligt inderligt heldet også snart kan ramme mig <3 <3 <3

Camilla A.

Mine kindben sætter jeg mere og mere pris på. Trådt ind i 40’erne, kan jeg ikke se, at jeg kommer til at miste fylden i ansigtet foreløbigt. Det er jeg glad for!

Pia

Jeg elsker helheden af mig selv.. og Jeps det kan godt være jeg har lidt på sidebenene men det giver i min optik former.. 🙂

Gitte

Mine smilehuller 🙂 Min mand siger, at det var det han faldt for ved mig 🙂

Birgitte

Jeg holder allermest at min krop, da den afspejler mit lange liv. Mine 2 kejsersnit ar, er et dejligt symbol på mine 2 skønne børn. Min krop er langt fra perfekt, men derfor holder jeg af den alligevel ❤️

Sophie A

Mine læber er nummer et, men jeg er overordnet ret glad for hele pakken. 🙂

Din kommentar