Anmeldelse og konkurrence: Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact

19.04.15
• Lancôme Miracle Cushion
•Lancôme Miracle Cushion
Fra venstre og med uret er det: Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact, Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara, Lancôme Advanced Génefique Youth Activating Concentrate, Lancôme L’Absolu Rouge i farven 272 Bois De Rose og Lancôme Teint Miracle Perfecting Natural Light Creator Bare Skin Perfection Concealer Pen som du altså kan vinde på Instagram

I løbet af den sidste uges tid har jeg testet Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact, og selvom jeg må erkende at mine forventninger ikke var voldsomt høje, så har jeg fundet en foundation, som lever op til stort set alle mine krav og oven i købet gør det godt. Det er slet ikke nogen nem opgave at være min foundation, desværre husker jeg trods gode intentioner ikke at reparere makeuppen med blot papir og lidt pudder i tide. Det gør ikke så meget, for Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact holder uden problemer mellem fem og syv timer uden at næsen skinner. Det er en rekord for mig.

Svampen
Nede i det helt almindelige etui, finder du en svamp, som er helt vædet med foundation. Den minder mest af alt om de der svampe, som man kan væde frimærkerne med på posthuset. Du kan selvfølgelig påføre Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact, præcis som du vil.
Inden du irriteret smider den tynde svampeapplikator ud, så synes jeg, at du skal give den en chance. Det er den type applikator, som jeg ellers bruger til at mattere huden med, når jeg bruger pudder. Sædvanligvis gemmer jeg dem til netop dette formål, når jeg finder dem i andre typer makeup, men min nysgerrighed sejrede og derfor valgte jeg at prøve med svampen… Det var den bedste beslutning, for ved hjælp af svampen kan du opnå en virkelig smuk og meget let dækning. Faktisk skal huden nærstuderes før, man opdager, at det er en foundation.
Du kan nemt bygge dækningen op, men den kan også være tæt på transparent, hvis du bedre kan lide det sådan. Uanset hvor meget du tager på, ser huden stadig frisk og levende ud. Tykke lag af foundation er faktisk slet ikke en mulighed med Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact.

Dækning
Når man har store porer, så er man villig til at gøre nærmest hvad om helst for at dække dem. Det er bare ikke altid så let, når huden ikke rigtig gider samarbejde med primer. Der er så få, som virker for mig, og alt for tit ender huden med at skinne endnu mere, end hvis jeg slet ikke har noget på, eller også bliver huden mat og kedelig at se på, samtidig med at overfladen bliver tør som en ørken. Det er virkelig irriterende, meget lidt pænt og så er det den største udfordring jeg har i forhold til makeup.
Første dag forventede jeg som vanligt det værste, og efter fire timer og stadig perfekt makeup, var jeg nødt til at kigge nærmere på huden. Min makeup lå præcis, hvor jeg havde lagt den om morgenen.
Min forundring var stor, for jeg kan ikke engang huske, hvornår det sidst er sket, meeeen det kunne stadig være et tilfælde. Derfor var jeg først overbevist efter fire dage med den forbløffende gode holdbarhed og den virkelig rare fornemmelse på huden. Nu kan jeg så konstaterer, at sådan er Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact bare!

Ny standart
Det der bliver talt mest om i øjeblikket er hudpleje og makeup fra Korea. Det er da også her konceptet med foundation i en svamp stammer fra, og det er også der Lancômes version kommer fra. Selvom det selvfølgelig er en sjov detalje, så havde jeg egentlig besluttet, at puden ikke tjente anden funktion end at være en lidt skæv detalje. Men det er genialt, for uden puden havde foundationen været tæt ved umulig at arbejde med. Den har i hvert fald hævet standarten for, hvad jeg forventer af foundation i fremtiden!

Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact finder du i seks farver og den koster 329 kroner. Du finder den i Sephora, parfumerier, udvalgte Matas og i Magasin, hvor du også kan købe den online.

Konkurrence
Katja og jeg har i flere år haft hver vores profil på Instagram under navnene @pudderkatja og @hehelene, men for noget tid siden besluttede vi, at det var på tide, at bloggen fik helt sin egen profil. Typisk mig havde jeg vildt travlt den dag, så profilen blev oprettet, og så skete der ikke rigtig mere…
Men nu skal det være, og derfor debuterer vores lille blog med en fabelagtig konkurrence på Instagram.
Det er i al beskedenhed en ret vild og temmelig fantastisk konkurrence, hvor du kan vinde de fem Lancôme produkter, jeg brugte til looket i går:

  • Lancôme Advanced Génefique Youth Activating Concentrate
  • Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact
  • Lancôme Teint Miracle Perfecting Natural Light Creator Bare Skin Perfection Concealer Pen
  • Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara
  • Lancôme L’Absolu Rouge i farven 272 Bois De Rose

Du deltager altså ved at <3 billedet og følge vores profil @pudderdaaserne.dk på Instagram. Vinderen bliver fundet og offentliggjort på Instagram næste søndag
Fremadrettet vil vi gøre vores yderste for, at du kan følge med i sjove tests, forundring, gode tilbud og sikkert mange andre ting hen ad vejen.

Konkurrencen på Instagram er sponsoreret af Lancôme

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Maria

Hvordan er nuancerne? Seks farver giver ikke mange valgmuligheder, og Lancome plejer ikke at tilgodese os lyse nordiske piger. Og jeg er en af de rigtig blege af slagsen 🙂

Helene Randløv

Hej Maria
De er imponerende gode. Som sagt er der seks forskellige nuancer, og den jeg har testet er nummer 02. Den er lidt for mørk til mig, så jeg tænker, at du godt kan slippe afsted med 01. Sædvanligvis har jeg virkelig svært ved at finde foundations, der er lyse nok. Så det overraskede mig virkelig at 02 ikke var værre 😛
Kh. Helene

Mette Andersen

Ja, jeg er også interesseret i at høre om farverne. Lancomes farver plejer nemlig også at være for mørke til mig…

Liselotte Alminde

Hej 🙂 Jeg tvivler trods din gode anmeldelse på hvor godt dækker Lancôme Miracle Cushion dækker. Hvor godt dækker den i forhold til Lancome Teint Vissionaire (den bruger jeg nu)..ja, undskyld, men Rikke (Rikkes blog) har skrvet på sin blog at Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact ikke dækker ret godt ????
KH Liselotte

Helene Randløv

Hej Liselotte
Det, jeg skriver, er, at dækningen kan bygges op. Så du kan få det, som du vil have det. Lancôme Teint Visionnaire bruger jeg ikke, så jeg kan ikke udtale mig, om den dækker værre eller bedre. Nu ved jeg ikke, hvordan Rikke har brugt den, men som jeg skriver er det ret forskelligt resultat, afhængigt af hvordan man bruger den.
Men du kan jo nemt finde ud af ved at prøve i butikken 🙂
Kh. Helene

Liselotte Alminde

Kære Helene
Tak for et supergodt brugbart svar 🙂
Nu forstår jeg bedre. Jeg er ikke så god til at bygge en foundation op, så jeg vil lige høre; er denne nem at bygge op ? Og vil jeg kunne gøre det med fingrene ? Kh Liselotte

Helene Randløv

Hej Liselotte
Den dækker afgjort bedst, hvis du bruger den medfølgende svamp. Er der en særlig grund til, at du vil bruge fingrene?
Det er ikke nemt for mig at svare på, om den er let at bygge op… Det synes jeg jo. Det er bare at duppe på og så duppe på igen, hvis du vil have yderligere dækning.
Kh. Helene

Mette Glerup Kristensen

<3

Helene Randløv

Hej Mette
Konkurrencen bliver afholdt på Instagram 🙂
Så det er der du skal trykke <3 til billedet :-*
Kh. Helene

Maiken S

Hej (-: Jeg er generelt glad for Lancomes produkter, og har derfor også afprøvet Miracle Cushion, men jeg har endnu ikke formået, at lægge den pænt. Jo, måske en time, men så begynder den at samle sig i mine (tæt på ikke-eksisterende) rynker under øjnene. Hvad mon jeg gør forkert?
Tak, for en fin side med mange gode råd.
Kh Maiken S

Helene Randløv

Hej Maiken
Det er desværre ikke de første klager, jeg har hørt over den. Jeg ved simpelthen ikke, hvad det er jeg gør, som for den til at ligge så pænt og jævnt på huden. Bruger du en primer under? Det må i hvert fald kunne gøre en forskel… Ellers er der kun touch-ups tilbage :-/
Håber det kan gøre en forskel, så du kan få glæde af din foundation.
Kh. Helene

Louise

Hej Helene
Den lyder jo fantastisk. Det eneste jeg tænker (jeg er ret bakterie-forskrækket i ansigtet), bliver den medfølgende svamp+selve puden med produktet ikke til én stor fed bakteriebombe?
Hilsen Louise 🙂

Helene Randløv

Hej Louise
Jeg er MEGA hys, så jeg skifter svampen minimum en gang om ugen og spritter den af inden brug… på den måde holder jeg bakterievæksten nogenlunde nede. Jeg har brugt min foundation flittigt og oplever ikke problemer med huden, som jeg ellers får, når pensler og den slags ikke er rene. Ellers har du fuldstændig ret, heldigvis begrænser god hygiejne den bekymring.
Kh. Helene

Sofie

Du skriver at du skrifter svampen ud hver uge…? Kan man købe nye af sådanne svampe hos Lancône? Eller kan man måske vaske den der følger med?

Helene Randløv

Hej Sofie
Yep… det gør jeg. Jeg mener faktisk, at du kan købe de rigtige svampe hos Lancôme, men jeg bruger helt almindelige svampe… a la dem her:
http://makeup-online.dk/makeup-svampe/499-runde-makeup-svampe-8stk-pakning.html
Og så har jeg forskellige svampe i rotation, fordi de bliver vasket.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *