NIVEAs solturné

15.07.15

Sponsoreret Indlæg

Måske har du allerede set NIVEAs solpiger rundt omkring på stranden eller i byen? De er forsynet med masser af solcreme og badebolde, som de deler ud til alle, der kommer forbi. Meget overraskende er flere interesseret i badebolden end at få hjælp til solcremen, det, synes jeg, blot beviser, hvor vigtig en mission det er. For det er ærlig talt bekymrende, at mange stadig fravælger solcreme.

Hjælp og vejledning
Du kan finde NIVEAs solpiger rundt omkring i Aarhus og København, som er de to byer hvor NIVEA turnerer. De har som sagt fyldt turtasken med masser af badebolde og vareprøver, samtidig kan du få hjælp til at vælge den rigtige beskyttelse fra Niveas store udvalg af solcremer, få vejledning i mængden du bør bruge og naturligvis blive smurt ind på stedet. Vejret er selvfølgelig temmelig afgørende for, om NIVEAs mission lykkes, derfor er det en rigtig god idé at holde øje med datoerne for, hvor og hvornår du finder NIVEAs solpiger. Læs mere om solturnéen på NIVEAs eget site, hvor datoerne bliver opdateret løbende i tilfælde af dårligt vejr.

Få syn for sagen
Hvor galt står det til med solskaderne i huden? Det kan vi oftest ikke se med det blotte øje. Og derfor bliver mange lidt forskrækkede, når de ser sig selv gennem et UV-kamera, som giver dig et tydeligt billede af, hvor skadet, din hud egentlig er.
På fredag den 17. juni kan alle gæster i Sommerland Sjælland få syn for sagen og få et glimt af hudens tilstand, når Nivea står klar med UV – kameraet.
Er du i Sommerland Sjælland på fredag den 17. juli mellem klokken 12-19.00, bør du benytte dig af mulighed for at kigge din egen og familiens hud efter i sømmene. Samtidig står NIVEA-pigerne naturligvis klar i Sommerland Sjælland med hjælp, solcreme og masser af badebolde i badelandet.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med NIVEA

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Cendie

Nu er jeg træt af al den solcremes polemik!! “Kokosolie yder faktor 6 og Hindbærolie faktor 50- hold jer fra kemi der er ligeså skadelig som solens stråler” eller “Søg indenfor og iklæd dig f.eks cowboystof der effektivt forhindrer solens stråler”. Jeg brækker over disse yderligheder! Sund fornuft er blæst væk og vi vil åbenbart hellere ha D-vitaminmangel (hvilket er ret smertefuldt) end smøre “kemi” på kroppen og nyde den korte solsæson vi har her i landet. Jeg smører gladeligt mand og mig selv ind – og ja, vi bliver osse brune! Men ikke forbrændte med risiko for hudkræft. Hurra for Niveas tiltag!

Helene Randløv

Kæreste Cendie
Du ved at vi er helt på samme side. Jeg har været nødt til at slukke computeren og lægge telefonen fra mig FLERE gange i denne uge. Det er simpelthen så TRÆLS at høre på den debat om gift… Især fra instanser, som de fleste tror er upartiske 🙁 HELT træt bliver jeg! Tak for dit brøl, selvom jeg et øjeblik troede du havde skiftet side 😀
Kh. Helene

Cendie

Skønne Helene – det sker aldrig! 🙂 Hvis du ikke havde lært mig at læse en indholdsfortegnelse, kunne jeg ikke forholde mig så konkret. Det er jeg dig evig taknemmelig for – og min mor, for min sunde fornuft og gode pigmentering 😉 Kæmpe knus

Helene Randløv

:-* Cendie

Camilla Ann Charlott

Åh hvor blev jeg glad indeni, da jeg læste opslaget. Det et er simpelthen et mega fedt ansvar og initiativ Nivea påtager sig, for at få spredt budskabet om solcreme. Jeg har en meget lys hud der nemt bliver rød, og holder mig derfor gerne i skyggen i mellem 12.00-15.00 (selvfølgelig stadig med solcreme), og jeg bliver simpelthen så træt over stadig at skulle “forsvare” mig selv over, at jeg ikke “nyder det gode vejr” der endelig er kommet, på samme måde som alle andre…… Super god kampagne

Helene Randløv

Hej Camilla
Nøj, hvor har jeg også hørt det mange gange, “jamen solen skinner”…
Man bliver SÅ træt!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *