Tirsdagstip: Tag solcreme på… igen (og lækker konkurrence)

28.07.15

Sponsoreret indlæg

Nu går jeg jo og bilder mig selv ind, at jeg har ret så godt styr på solcreme… Derfor var det noget af en øjenåbner at stå foran Niveas UV-kamera i Sommerland Sjælland forrige fredag. Først der gik det op for mig, hvor vigtig frekvensen af indsmøringen af solcreme er.
Sandheden er, at jeg fik noget af en forskrækkelse, da jeg fandt ud af, hvor lidt der var tilbage af den solcreme, jeg havde smurt på bare to timer tidligere. I de to timer havde jeg siddet bag rattet i bilen, så jeg havde ikke svedt, badet eller på anden måde slidt på solcremen. Derfor gik jeg egentlig ud fra, at jeg var rimelig godt beskyttet.

Niveas UV-Kamera
I den korte video her over kan du se, hvor godt eller rettere sagt dårligt min grundigt indsmurte solcreme beskyttede mig efter de to timer i bilen. Hvis du har læst med her på bloggen før, ved du, at jeg nærmest er fanatisk, når det kommer til solcreme. Derfor havde jeg naturligvis brugt rigeligt solcreme både i ansigtet, på armene og brystet. Og selvom man sagtens kan se, at der er noget tilbage, så kan man også sagtens se præcist, hvor jeg smører NIVEA Sun Kids Protect&Sensitive Sun Lotion 50+på…

Hverdag og ferie
Selvfølgelig kan jeg kun udtale mig på mine egne vegne, men det med frekvensen af indsmøringen er aldrig et problem på ferierne eller på stranden. Det er på helt almindelige hverdage udfordringen melder sig, for hvordan får man solcreme på oven på makeuppen? Det er et reelt problem, men for mig er det blevet løst, da jeg lærte Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact at kende, den smarte foundation har fået mig til at indse at touch ups ikke er helt så besværlige, som jeg hidtil har overbevist mig selv om. Hvis du ikke lige er fan af denne foundation, kan du nemt kopiere tricket med en hvilken som helst anden foundation og en svamp, det er selvfølgelig lidt mere udfordrende for tasken… men en lille pose kan nemt løse det problem.

Accept
Det er også en rigtig god idé at blive gode venner med dit spejlbillede. For du er garanteret smuk uden makeup, også selvom du har svært ved at se det selv. Måske er der lidt rødme, pigmentforandringer, bumser eller hvad det nu er, du føler dig skæmmet af, men det er ikke det andre lægger mærke til. Det er din givende personlighed, dine levende øjne eller din fantastiske humor, man lægger mærke til. Din hud er i den forbindelse fuldstændig ligegyldig, i hvert fald er det ikke den, der betyder noget for hverken førstehåndsindtryk eller langvarige venskaber.

Tilstrækkelig solcreme
I forbindelse med at jeg fik muligheden for at se, hvor godt jeg var beskyttet af min solcreme, så jeg jo en masse børn og deres forældre. Det undrer mig virkelig, at folk afviser at få solcreme på. Og det forskrækker mig, at så stort et udbud af gratis solcreme og vejledning bliver fravalgt til fordel for forbrændte skuldre, øre og ansigter, for dem var der desværre en hel del af i Sommerland Sjællands vandland Den Blå Lagune den dag. Det giver simpelthen ingen mening for mig, og derfor vil jeg gerne opfordre alle til at sætte sig grundigt ind i, hvad solcreme egentlig er, hvordan det virker, hvor meget man skal bruge og hvilken en konsistens man foretrækker.

Konkurrence
Hvis du får mulighed for at se dig selv i sådan et UV-Kamera, så synes jeg du skal gribe chancen. Det er i hvert fald en mulighed, jeg sætter meget stor pris på at have fået. Og jeg er endnu mere glad for at mine knægte (selv teenageren blev lokket) tog i mod muligheden. Yngsten var for eksempel temmelig overrasket over, hvor ujævn sådan en indsmøring kan være…
I forbindelse med mit og Niveas håb om aldrig at se forbrændt hud igen, har jeg fået lov til at udlodde en komplet solpakke bestående af:

For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet herunder fortælle, hvad du holder mest af ved dit eget udseende. Kommentarfeltet bliver lukket klokken 18.00 på søndag den 2. august.

Held og lykke!

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Nivea

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
152 kommentarer
Christine

Mit store lyse krøllede hår 🙂

Cathrine

Til trods for, at den pt. er til den store side, så må det helt klart være min popo;-)

Trine Rasmussen

Jeg tror det må være mine kinder 😀 de er tilpas runde :b

Connie A

Det er mine grønne øjne 😉

KFG

Jeg sætter mest pris på mine høje kindben 🙂 Så skal der nemlig mange drinks til før ansigtet ser tykt ud 🙂

AFA

Det er nok mine øjne, der ikke er helt ens farvemæssigt, hvilket jeg synes er ret sjovt 🙂

Marie

Ej hvor bliver man glad af at læse kommentarfeltet! Der render så mange flotte damer (og mænd) rundt i det danske land – men en del værdsætter det for lidt selv.
Jeg kan faktisk bedst lide helheden ved mig selv faktisk – kombinationen af ar fra diverse stunts gennem tiden, fregnerne på skuldrene der kommer frem hver sommer, min ganske funktionsdygtige krop og lidt fine linjer ved øjnene fortæller alt sammen en historie. Det er da fedt at kunne se at man lever!

Birgitte

Min blå øjne som mine drenge også har været så heldige at arve

Elise Lauridsen

Jeg både hader og elsker den uldtot jeg har på hovedet. For nej det kan ikke sættes og ja det er slidt, men det er mig. Det er mit hår som datteren elsker at putte sig i og køre hænderne igennem, det er det manden dufter til om aftenen og bagefter prøver fabrilsk at få væk fra hovedet igen og det er det der altid har været lidt rodet, kluntet og krøllet – ligesom jeg.
Bonus info er at mit helt almindelige kedelige hår valgte stor glæde på kræft afdelingen for børn da jeg gjorde rent – for ind kom en rengørings Trold med krøller og mobbe 😉

rikke nielsen

Jeg kan godt lide min højde (182), modsat tidligere synes jeg nu, at det er flot at være høj 🙂

Din kommentar