Tirsdagstip: Tag solcreme på… igen (og lækker konkurrence)

28.07.15

Sponsoreret indlæg

Nu går jeg jo og bilder mig selv ind, at jeg har ret så godt styr på solcreme… Derfor var det noget af en øjenåbner at stå foran Niveas UV-kamera i Sommerland Sjælland forrige fredag. Først der gik det op for mig, hvor vigtig frekvensen af indsmøringen af solcreme er.
Sandheden er, at jeg fik noget af en forskrækkelse, da jeg fandt ud af, hvor lidt der var tilbage af den solcreme, jeg havde smurt på bare to timer tidligere. I de to timer havde jeg siddet bag rattet i bilen, så jeg havde ikke svedt, badet eller på anden måde slidt på solcremen. Derfor gik jeg egentlig ud fra, at jeg var rimelig godt beskyttet.

Niveas UV-Kamera
I den korte video her over kan du se, hvor godt eller rettere sagt dårligt min grundigt indsmurte solcreme beskyttede mig efter de to timer i bilen. Hvis du har læst med her på bloggen før, ved du, at jeg nærmest er fanatisk, når det kommer til solcreme. Derfor havde jeg naturligvis brugt rigeligt solcreme både i ansigtet, på armene og brystet. Og selvom man sagtens kan se, at der er noget tilbage, så kan man også sagtens se præcist, hvor jeg smører NIVEA Sun Kids Protect&Sensitive Sun Lotion 50+på…

Hverdag og ferie
Selvfølgelig kan jeg kun udtale mig på mine egne vegne, men det med frekvensen af indsmøringen er aldrig et problem på ferierne eller på stranden. Det er på helt almindelige hverdage udfordringen melder sig, for hvordan får man solcreme på oven på makeuppen? Det er et reelt problem, men for mig er det blevet løst, da jeg lærte Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact at kende, den smarte foundation har fået mig til at indse at touch ups ikke er helt så besværlige, som jeg hidtil har overbevist mig selv om. Hvis du ikke lige er fan af denne foundation, kan du nemt kopiere tricket med en hvilken som helst anden foundation og en svamp, det er selvfølgelig lidt mere udfordrende for tasken… men en lille pose kan nemt løse det problem.

Accept
Det er også en rigtig god idé at blive gode venner med dit spejlbillede. For du er garanteret smuk uden makeup, også selvom du har svært ved at se det selv. Måske er der lidt rødme, pigmentforandringer, bumser eller hvad det nu er, du føler dig skæmmet af, men det er ikke det andre lægger mærke til. Det er din givende personlighed, dine levende øjne eller din fantastiske humor, man lægger mærke til. Din hud er i den forbindelse fuldstændig ligegyldig, i hvert fald er det ikke den, der betyder noget for hverken førstehåndsindtryk eller langvarige venskaber.

Tilstrækkelig solcreme
I forbindelse med at jeg fik muligheden for at se, hvor godt jeg var beskyttet af min solcreme, så jeg jo en masse børn og deres forældre. Det undrer mig virkelig, at folk afviser at få solcreme på. Og det forskrækker mig, at så stort et udbud af gratis solcreme og vejledning bliver fravalgt til fordel for forbrændte skuldre, øre og ansigter, for dem var der desværre en hel del af i Sommerland Sjællands vandland Den Blå Lagune den dag. Det giver simpelthen ingen mening for mig, og derfor vil jeg gerne opfordre alle til at sætte sig grundigt ind i, hvad solcreme egentlig er, hvordan det virker, hvor meget man skal bruge og hvilken en konsistens man foretrækker.

Konkurrence
Hvis du får mulighed for at se dig selv i sådan et UV-Kamera, så synes jeg du skal gribe chancen. Det er i hvert fald en mulighed, jeg sætter meget stor pris på at have fået. Og jeg er endnu mere glad for at mine knægte (selv teenageren blev lokket) tog i mod muligheden. Yngsten var for eksempel temmelig overrasket over, hvor ujævn sådan en indsmøring kan være…
I forbindelse med mit og Niveas håb om aldrig at se forbrændt hud igen, har jeg fået lov til at udlodde en komplet solpakke bestående af:

For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet herunder fortælle, hvad du holder mest af ved dit eget udseende. Kommentarfeltet bliver lukket klokken 18.00 på søndag den 2. august.

Held og lykke!

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Nivea

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
152 kommentarer
Maria Louise Rossen

Jeg er allermest glad for mine øjne – de er klare og blå og jeg er heldig at have lange øjenvipper. Det sætter jeg meget pris på, hver dag 🙂
Tak for en skøn blog!

birgitte

Gisp! Dén var svær
Jeg holder mest af….næsen.

Katrine

Jeg elsker mine fregner ❤️ Og jeg får altid en milliard mere når solen skinner! Også selvom huden er pakket godt ind af en faktor 50 😉

Susanne Nørrelykke Petersen

Mine øjne, de har en skøn blå farve 🙂 .
Jeg kunne godt tænke mig at prøve sådan en solcremes tester! Begge børn blev solskoldede på skuldrene på Kreta, på trods af masser af solcreme dagen lang, men de snorklede også en del og der var det lige skuldrene der var over vandet.
Vi så også mange der var solskoldede 🙁 , der var en smule på børnenes skuldre intet i forhold til!

Cecilie F

Jeg holder nok allermest af de træk jeg har, der hører med til mit røde hår. (Som jeg i øvrigt også holder meget af) De grønne øje, den lyse hud og fregnerne. Jeg hadede det som barn og teenager og gjorde alt hvad jeg kunne for at få farve på de blege stænger, skjule mine fregner med ALT for meget og ALT for mørk foundation og jeg farvede mit hår. Jeg har heldigvis lært at sætte pris på det med alderen og jeg er egentlig vældig godt tilfreds med, at jeg skiller mig lidt ud fra mængden.

Anne W.

Min bagdel:-)
VH Anne W.

Jannie Möser

Mine store blå øjne!

Natascha

Mine øjne er nok det, jeg holder allermest af ved mit ansigt 🙂
Dejlig konkurrence!

amelia

Jeg holder mest af mit hår, som jeg altid passer gevaldigt godt på og som også er blevet mit kendetegn

anna

Jeg elsker mine smukke sommer fregner, fyldige øjenbryn og mine smukke læber

Din kommentar