Coola Sport SPF 50 Unscented Sunscreen Spray

26.07.15
Coola Sport SPF 50 Unscented Sunscreen Spray

Coola Sport SPF 50 Unscented Sunscreen Spray

I sidste uge lød et fortvivlet råb fra entreen, da jeg så, hvad det handlede om, var det ærlig talt ikke så nemt at lade være med at trække på smilebåndet… Det var min mand, som stod i entreen, han var ved at tage solcreme på, men favoritten Coola Sport SPF 50 Unscented Sunscreen Spray var tom og hostede kun sporadiske pletter ud på hans arm. ”Hvad har du tænkt dig!?!”: Spurgte den stakkels mand fortvivlet. Ja, det står virkelig sløjt til med servicen her på matriklen… De ti andre, der står ved siden af den på bordet, gælder naturligvis ikke… så der er ingen andre solcremer i huset.
Hvorfor det er Coola Sport SPF 50 Unscented Sunscreen Spray, der har vundet ham den langhåredes hjerte, ved jeg ikke helt, men der i entreen og i dagene efter, blev det helt tydeligt at det var tæt ved livsnødvendigt at få indkøbt en ny. ”Har du bestilt MIN solcreme?”: Lød det flere gange om dagen, indtil der igen stod en fin turkis sprayflaske på bordet.

Yaaay økologisk solcreme…
Selvom den kære mand er ret oplyst, dels fordi han faktisk sætter sig grundigt ind i tingene, dels fordi han lægger ører til mine monologer om solcreme, så var det nok udsigten til at bruge en økologisk solcreme, der snød ham. Der findes ikke økologiske filtre, men alle de andre ingredienser er økologiske og det tæller naturligvis også… Men hvis du snyder dig selv ved at tro, at du smører dig med ren økologi og ”sund” solcreme, så tager du fejl. Sådan en findes ikke… endnu i hvert fald, eller der er desværre en del producenter, som bekymrer sig meget lidt om, hvilke UV stråler der egentlig slipper igennem filtrene.

Gift eller forbrændt
Nej… det er ikke din civilstatus, jeg hentyder til… Det er de usandsynlig mange mails, kommentarer og beskeder, vi har fået om solcreme i år. Der er nemlig rigtig mange, som er blevet forskrækkede og næsten bange for solcreme. Og det er desværre ikke vejret, vi kan rette skylden mod… Nej, det er en test af solcreme, som dømmer temmelig mange rigtig fine solcremer ude, fordi der er FARLIGE KEMIKALIER i… Det er i hvert fald det, de fleste får ud af at læse resultatet af denne test.
De fleste ingredienser lyder jo giftige, når man læser navnene, og derfor skal man naturligvis undersøge sagen.
Selvfølgelig er der ting, man gerne vil holde sig fra, men det er op til den enkelte at gøre op med sig selv, hvilke ting man vil undgå, og derfor vil jeg ikke komme ind på specifikke ingredienser her. Det er ligesom alt mulig andet, nogle valg man skal træffe selv, og det hverken kan eller vil jeg gøre mig til dommer over.

En mand og hans solcreme
Nu har min elskede mand et gemytligt væsen, og derfor driller jeg ham naturligvis, og han har måttet høre en del for hans fortvivlelse forleden. For det er da lidt komisk, at vi har så meget solcreme, og så er det den eneste ene Coola Sport SPF 50 Unscented Sunscreen Spray han er faldet for. Det er selvfølgelig, fordi den er let at bruge, den er ikke hvid og træls, huden bliver ikke fedtet, og så er den uparfumeret. Samtidig er der ingen risiko for, at han står med creme i hele tasken fordi låget er faldet af, låse mekanismen i låget virker virkelig godt, og hverken han eller jeg har oplevet, at den åbner, når den bumler rundt i tasken.

Rabatkode hos House of Stars
Når vi selv skal på ferie, skal vi naturligvis have ekstra solcreme med. Og i den forbindelse har jeg fået en vildt lækker rabatkode til dig, så du også kan få fyldt lageret op med solcremer fra Coola, lækre hårprodukter fra John Masters Organics (min yngste ELSKER Zinc & Sage Shampoo fordi den dufter af karamel), hudpleje fra John Masters Organics og sidst men ikke mindst et af mine egne absolut favorit mærker nemlig African Botanics. Med koden: Pudderdåserne, får du til og med onsdag 15% rabat på de tre mærker hos House of Stars.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Anne Sofie A

Ang. solcremen Coola, så fik j
Eg en masse små knopper af den desuden synes jeg den var lidt fed, de har en børneudgave – mere tynd i de – den var bedre. Bruger nu Nimue fakt. 40, den er god u evt. faundation men altid med dagcreme under. Tak for jeres smadder gode og super fornuftige sider, de gir’ altid noget.

Mille

Kære Helene
Altid spændende at læse jeres blog! Jeg blev lidt nysgerrig over, hvorfor solcremen er faktor 50. Skyldes valget af faktor 50 at det er sværere at opnå den rette faktor med en spray? Eller bruger du altid faktor 50?
Jeg plejer aldrig at bruge mere end faktor 15 i Danmark, også pba myndighedernes anbefalingerne, men er det misforstået? 🙂

Mads

Desværre er der vist bare ret meget alkohol i Coola, så vidt jeg husker. Men okay, som I vist har skrevet før, kan solcreme måske være det ene sted, hvor alkohol kan have sin berettigelse 🙂

Helene Randløv

Hej Mads
Der er RIGTIG meget alkohol i, men hvis det er det, der skal til før min mand bruger solcreme… so be it. Når det kommer til hudpleje, er han på hulemandsstadiet, så jeg velkommer kun hans præferencer, når han endelig står ved dem 😀
Kh. Helene

mia

hej helene
jeg lider af svær rosacea og reagerer på alle solcremer. tænkte at prøve coola, da jeg tror mineralske filtre vil være gavnligt. men alkohol er min hud ikke glad for. ved du om der er alkohol i alle udgaverne eller om det kun er spray’en?
kh mia

Helene Randløv

Hej Mia
Det kan jeg desværre ikke huske :-/ Men jeg tænker, at hvis der er alkohol i, så er koncentrationen ikke særlig høj. Denne spray skal jo være helt tyndtflydende for at komme ud af dysen.
Kh. Helene

Charlotte Jørgensen

Er der både UVA og UVB beskyttelse i Coola?

Helene Randløv

Hej Charlotte
Yep 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *