Lørdagslook: MAGICSTRIPES

18.07.15
Lørdagslook: MAGICSTRIPES

Lørdagslook: MAGICSTRIPES

Det var ikke med min gode vilje, at jeg skulle ud i dag… Hele ugen har jeg haft det mere eller mindre elendigt på grund af en tarvelig virus, der har angrebet mine luftveje. Da jeg vågnede i morges, var det værre, fordi jeg har gjort mit bedste for at ignorere sygdom hele ugen. Det er ikke en særlig god taktik, men mine drenge har sommerferie, og selvom de er store og sagtens kan underholde sig selv, så er det altså mest hyggeligt, når man laver noget sammen. Derfor har vi blandt andet været på Møns Klint og oppe i Sommerland Sjælland, hvor vi kiggede nærmere på Niveas UV-kamera. Det har været en travl men helt fantastisk og meget hyggelig uge.
Derfor var det ret irriterende, at den ene dag, hvor trangen til at blive i sengen overmandede mig, var den ene dag, hvor jeg umuligt kunne blive der.

Kur mod feber
Min hud bliver tør som en ørken, når jeg har feber. Derfor ledte jeg efter noget til min tørstige hud. Siden looket ikke var noget særligt, tilføjede jeg en cool detalje, da jeg kom hjem her til aften… det vil sige, det gjorde jeg først, da jeg havde fjernet foundation. Når jeg siger cool detalje, mener jeg det i ordets bogstaveligste facon. Magic Face Hyaluronic Facial Treatment Mask fugter og afkøler huden ganske effektivt. Så selvom looket naturligvis ikke er så egnet til hverken hverdag eller fest, så er det meget velegnet til en dag, hvor huden har brug for alt den hjælp, den kan få.

MAGICSTRIPES
Mærket har du måske hørt om? Der har været mumlen i krogene i et stykke tid, og nu kan du endelig købe de skønne hydrogelmasker pakket med hyaluronsyre, de sjove dimser til øjenlågene, handskerne til slidte hænder og en lille en til halsen i den skønne danske webshop BEAUTY HERO.
Selvom jeg har prøvet ufatteligt mange ting, så har jeg aldrig prøvet noget, der var så effektivt til at fordrive tørhed som hydrogelmasker. Magic Face Hyaluronic Facial Treatment Mask er beregnet til engangsbrug, og du får tre pakker i en æske. Samtidig er prisen overkommelig, så er det svært at være andet end fan… De er perfekte at lægge i kufferten, så din hud kan komme til hægterne efter en flyvetur eller en lang køretur. Indtil videre har jeg kun testet Magic Face Hyaluronic Facial Treatment Mask, men jeg glæder mig virkelig til at få prøvet de andre ting i serien.

Resten…
Når nu jeg ikke rigtig kunne præstere et lækkert weekendvenligt look, måtte jeg finde på noget andet, så jeg håber, at du vil give de skønne masker en chance! Resten af looket var som sagt ikke noget særligt… Når det skal være nemt, kaster jeg mig glad over alle de blyantsprodukter, jeg kan finde, simpelthen fordi jeg hverken behøver pensler eller noget som helst andet, for at det egentlig ser ret fint ud. Det passer mig ganske glimrende, især når jeg egentligt ikke gider andet end solcreme. Dette look tog i nærheden af tre minutter, og som du kan se på billedet, brugte jeg fire produkter i alt udover masken… eller fem, hvis du tæller den foundation, jeg fjernede, med…

Lørdagslook: MAGICSTRIPES produkter

  • Hud: Først fjernede jeg alle rester af Make Up For Ever Pro->Finish Multi-Use Powder Foundation (Sephora), som jeg bruger virkelig flittigt i øjeblikket. Derefter lagde jeg Magic Face Hyaluronic Facial Treatment Mask først over pande og øjne og derefter over underansigtet.
  • Øjenbryn: Mine øjenbryn markerede jeg lynhurtigt med Clinique Instant Lift For Brows i farven 05 Black/Brown.
  • Øjne: På øjenlågene tegnede jeg en trekant, der begyndte med den brede side fra yderste øjenkrog op til globelinjen og endte i en spids cirka to tredjedele inde mod inderste øjenkrog. Det er nemt og lige til med Sisley Phyto-Eye Twist, der både er bløde, behagelige og meget lette at tone ud, indtil de har sat sig. Her har jeg brugt farven 2 Bronze.
  • Vipper: Da jeg blev præsenteret for Look At Me Amazing Dolly Dramatic Volume & Curl Mascara i farven Black, fulgte der en hel del anprisninger med. Og selvom ordene kom fra en særdeles pålidelig kilde, så er det jo en mascara… Men hold da ferie for en fantastisk mascara! Den sidder hvor den skal, trods svømmeture og varme og så ser vipperne lækre, buede og fyldige ud. Det er samtidig længe siden, jeg har haft noget pænt at sige om en mascara, første gang jeg prøvede den, men fra første strøg med børsten, var vi venner.
  • Læber: For nylig faldt jeg over en af de favoritter jeg ikke mindes at have skrevet om nemlig Dior Addict Lip Glow Color Reviver Balm i farven 004 Coral, den blev brugt virkelig flittigt sidste år, men der var en masse andet at tænke på og derfor har jeg vist aldrig skrevet om den. Desværre var denne nuance vist nok en limited edition, men den klassiske Lip GLow er nu også ret så fin.

Det er måske lidt fjollet… at gøre anmeldelsen af Magic Face Hyaluronic Facial Treatment Mask til et lørdagslook. Men altså nogen gange bliver man bare nødt til ikke at være så traditionel…Her bagefter ærgrer det mig lidt, at jeg ikke tegnede røde spiraler på kinderne, så havde jeg lignet Billy the Puppet på en prik… Muhahaha

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Jette

Fin anmeldelse af gelemasker. Jeg har ikke prøvet den du anbefaler, for det har jeg ikke råd til. Jeg bruger koreanske gel-masker og har særligt gode erfaringer med Tonymolys masker, der koster 30-50 kr stykket. Min 50-årige hud elsker dem, og jeg kan kun anbefale gelmaskerne til andre der også har træt hud og ingen penge.

Helene Randløv

Hej Jette
Gelémasker er en af de bedste ting, man kan gøre for sin hud. Hvor køber du dem?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *