Rabatkoder og udsalg hos Feelunique, Lookfantastic, Escentual og HQhair

29.06.15

Micellar Oil Vichy

Jeg har hørt mange beklage sig over, at de britiske webshops har sat priserne kraftigt op. Det er nu ikke helt rigtigt, det føles bare sådan.

Krisen i euro-land og det stærke britiske pund gør det ikke særlig attraktivt for os centraleuropæere at shoppe i England (eller i USA for den sags skyld). Hvis du undrer dig over, at din shoppetur til New York er blevet dyrere end forventet, så behøver det ikke kun være fordi du har købt for meget.

De engelske butikker forsøger at holde priserne attraktive og stadig begrænse deres tab ved blandt andet at indskrænke den gratis fragt, som nu kun gælder for ordrer over 50 pund på Lookfantastic og HQhair. Men alt i alt gør valutakurserne det bare til en dårligere forretning som dansker at købe ind i England og USA, og den bliver næppe bedre i den nærmeste fremtid. Til gengæld er det godt for eksporten, men nu må jeg vist hellere stoppe  forelæsningen i makroøkonomi og vende tilbage til emnet.

For når der er udsalg og rabatkoder, så kan der stadig være gode tilbud at finde udenfor eurozonen, hvis man leder efter det. Her er et par stykker:

Spar op til 1/3 på franske apotekermærker hos Escentual
French Pharmacy Sale udløber i morgen hos Escentual, og du kan stadig nå at gøre et par rigtig fine køb.

French Pharmacy Sale er virkelig ikke hvad det har været, men især udvalget af Vichy er rigtig godt denne gang og priserne er gode. Prøv for eksempel den nye renseserie fra Vichy, som jeg er stor fan af.

Udsalg og 15 % på Feelunique
Feelunique har gang i et stort sommerudsalg lige nu med masser af varer på udsalg. Og  koden 15EVERYTHING giver 15 % ekstra på alt. (husk at læse på det gamle indlæg her om told og moms på Feelunique før du bestiller)

12 % på lookfantastic.com
Koden NOEXCUSE giver 12 procent på ordrer over 55 pund + en gratis gave hos lookfantastic.com (visse produkter undtaget).

12% på HQhair.com
Koden PAYDAY12 giver 12% på HQhair.com (visse produkter undtaget).

Beauty Bay har også fuld gang i udsalg, men jeg har ikke lige nogen ekstra rabatkode.

Og så her fra egen andedam har House of Stars lige nu 20 procent på vores helt egne produkter. De 20 procent på Pudderdåsernes Musthave fratrækkes automatisk ved checkud. Rabatten gælder kun i 24 timer, og der er allerede gået de 5.

Husk også at få den sidste dag med rabat med hos Nicehair.dk, hvor rabatkoden 20DK giver tyve procent rabat til og med i morgen.

Har du nogle gode tips til udsalg eller rabatkoder?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Annemarie Lykke Larsen

Lookfantastic.com sender igen Benefit til DK, og rabatkoden gælder også Benefit

Katja Moikjær

Det er da dagens bedste nyhed! Fandme fedt!!! Så mangler vi bare at Feelunique også gør det igen. (nok en af fordelene ved de mere ens priser DK vs UK)

Maria hvid

hej med jer
Kan I anbefale en overnight-creme uden for mange dårlige stoffer i og som giver et mærkbart løft til en lidt træt hud,der får for lidt søvn?
Må ikke være tilstoppende:)

Helene Randløv

Hej Maria
Hvilke stoffer, mener du, er dårlige? Der er kun en ting der hjælper mod for lidt søvn, og det er… søvn. Der er mange gode cremer, som har god effekt på huden, men man skal huske at være realistisk. Tør, træt og trist hud bliver ikke så god som ny, uanset hvilken creme du bruger om natten.
Det er ikke ondt ment! Men jeg tvivler på, at du vil opleve “et mærkbart løft”.
Hvordan er din hud ellers? Har du styr på rens og alt andet? Hvilke produkter bruger du/har du brugt før?
Kh. Helene

Maria

De to sidste gange jeg har bestilt hos Feelunique er der kommet told på. Ja, de refunderer, men det tager en krig at få pakkerne og er hammer besværligt. Desuden giver det altså en lidt grim smag i munden.

Maria Hvid

Hej igen
Jeg er rigtig god til at rense mm., men vil gerne have en “Pick me up” til om natten.
Jeg ved godt, at der ingen mirakelkure findes, men har I ikke erfaring med nogle gode?
Min hud er lidt sart, dvs jeg slår let ud. Mht dårlige stoffer, så tænkere jeg hormonforstyrrende stoffer og parfume.
Jeg brugte på et tidspunkt en nat-maske fra Dior. Den var faktisk fin, men meget parfumeret.
Bruger pt en fra vichy, men den virker også meget parfumeret og gør ikke rigtig noget godt for min hud.
Mange hilsner
Maria

Signe O.

Hej skønne dåser!
Jeg har netop købt jeres t-zone peeling, og glæder mig meget til at komme i gang med at bruge den 🙂
Jeg er dog lidt i tvivl, om hvordan jeg bedst passer den ind i min normale hudplejerutine; normalt bruger jeg efter rens en mist og derefter Ling Dual moisture – herefter serum og/eller creme. Det er jo angivet, at t-zone peelingen skal på ren hud – hvilketjeg jo umiddelbart tolker som “før alt andet”. Men vil min dual moisture fx have nogen effekt, hvis jeg putter den på efter t-zone peelingen, eller skal den på før eller…? 😉
Er sikker på, I kan gøre mig klogere!
Kh.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *