Nye rabatkoder: Spar op til 20 procent på Feelunique

12.04.15

feelunique Collage

Feelunique.com har netop sendt nye rabatkoder ud, og det er nogle af den gode slags.

Spar 10% når du køber for over £30
Kode: 10feel30

Spar 20% når du køber for over £50
Kode: 20feel50

Brug koderne her på feelunique.com. En del varer (for eksempel makeup) er lige nu nedsat med tilsvarende procent, så dem vil koderne ikke virke på. Men de er allerede nedsat. Hvis du ikke kender feelunique.com, så er det en kæmpestor britisk webshop med et kolossalt udvalgt af mærker indenfor skønhed.

Koden gælder ikke Stila, Gatineau, ghd, Ole Henriksen, Lily Lolo, Dr Sebagh & Moroccanoil. Koden udløber midnat natten til 26. april, så der er god tid at shoppe i.

Told og moms på feelunique
Feelunique ligger på øen Guernsey, der er en del af Storbrittanien, men har en eller anden særstatus, der gør, at man i nogle tilfælde i Danmark (ikke i resten af EU), lægger told og moms på pakker derfra.

Feelunique refunderer told og moms, hvis din pakke bliver taget i tolden, men kun op til ordrens værdi. Det betyder, at det bedste kan betale sig at købe hos Feelunique, hvis du køber for over 220 kroner, har jeg regnet mig frem til sammen med nogle kloge hoveder hos Feelunique. Der er nemlig også kun gratis fragt over 100 kroner.

Men HVIS du køber for over det beløb, så er der altså stadig gode penge at spare. Hvis din pakke bliver taget i tolden, så få beløbet refunderet her.

Kursen er vendt
Det har i mange år været rigtig sjovt at shoppe i England og USA, men valutakurserne har gjort det til en dyrere fornøjelse, end det plejer at være. Priserne på Feelunique er dog stadig lavere end i Danmark, men generelt er de engelske webshops blevet mindre attraktive. Vi har derfor snakket meget om, hvor I så køber jeres produkter? Kunne I ikke være søde at hjælpe os og smide links her til de steder, I køber skønhedsprodukter? Køber I på danske hjemmesider, på de engelske eller har I måske fundet webbutikker i Euro-land?
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Mia

Hej,
Jeg plejer at jagte de gode tilbud (rabatter, 3-for-2 tilbuds, helligdags tilbuds (der er heldigvis mange af dem) ovs.), men ellers søger jeg over til de franske sider når det kommer til hudpleje. Alle mine produkter er franske, så man kan lige så godt gå til dem. Jeg har får anbefalet http://www.purepara.com, som også er på engelsk og, selvom de ikke har alt, så er en rigtig fair på prisen.
God søndag 🙂

Kassia

santemoinschere. Det har jeg gjort med Bioderma, og de har vist ofte tilbud, som jeg får mails om, men kan ikke fransk :-/

Sisse Helena Toft Christensen

Jeg køber mere og mere på danske sider.
Oftest snuser jeg rundt på disse:
Magasin.dk
Makeup-online.dk
Cocopanda.dk
Billigvoks.dk
Nicehair.dk
Maccosmetics.dk
Nelly.com
Og så en enkelt europæisk:
Milanicosmetics.eu

Tina

Jeg har luret lidt på polske hjemmesider, primært apoteker som har en engelsk oversættelsesknap 😉
Men har ikke købt noget derfra endnu. Men priserne i Polen er gode.

Dorthe

nicehair.dk
Cocopanda.dk
Makeup-online.dk
Ezzence.dk
Beautybay.com
Lookfantastic.com
Rosesbeautystore.com

Stine

Jeg handler også oftere og oftere på danske sider; magasin, matas, billigvoks, nicehair, ezzence – de har jo ofte gode tilbud, og så køber jeg rigtig meget hos tyske apo-rot.de. Jeg forsøger at finde tyske beautysites, for de er så ordentlige og priserne er gode. Men det kniber lidt – måske er det fordi de ikke har de mærker jeg foretrækker 😉

Annika

De steder de andre har nævnt men også kamilleshop.dk og eBay 🙂

Bodil

Tyske Apo-rot.de og Poulas Choice eu.

Charlotte Lydiksen

Jeg handler ofte på http://www.hair247.dk. Den er dansk og altid gratis fragt, og så er der dag-til-dag levering – Fantastisk 🙂
Ellers http://www.lookfantastic.com, men ja, det kommer lidt an på priserne… 🙂

Melanie

iherb.com er helt klar blevet min nye yndlings hjemmeside når det kommer til pleje af det en eller det andet, og de har de mest sindssyge lave priser! det er amerikansk, så man ska huske at holde sig under toldgrænsen :blush: men virkelig værd at tjekke ud

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *