Nye rabatkoder: Spar op til 20 procent på Feelunique

12.04.15

feelunique Collage

Feelunique.com har netop sendt nye rabatkoder ud, og det er nogle af den gode slags.

Spar 10% når du køber for over £30
Kode: 10feel30

Spar 20% når du køber for over £50
Kode: 20feel50

Brug koderne her på feelunique.com. En del varer (for eksempel makeup) er lige nu nedsat med tilsvarende procent, så dem vil koderne ikke virke på. Men de er allerede nedsat. Hvis du ikke kender feelunique.com, så er det en kæmpestor britisk webshop med et kolossalt udvalgt af mærker indenfor skønhed.

Koden gælder ikke Stila, Gatineau, ghd, Ole Henriksen, Lily Lolo, Dr Sebagh & Moroccanoil. Koden udløber midnat natten til 26. april, så der er god tid at shoppe i.

Told og moms på feelunique
Feelunique ligger på øen Guernsey, der er en del af Storbrittanien, men har en eller anden særstatus, der gør, at man i nogle tilfælde i Danmark (ikke i resten af EU), lægger told og moms på pakker derfra.

Feelunique refunderer told og moms, hvis din pakke bliver taget i tolden, men kun op til ordrens værdi. Det betyder, at det bedste kan betale sig at købe hos Feelunique, hvis du køber for over 220 kroner, har jeg regnet mig frem til sammen med nogle kloge hoveder hos Feelunique. Der er nemlig også kun gratis fragt over 100 kroner.

Men HVIS du køber for over det beløb, så er der altså stadig gode penge at spare. Hvis din pakke bliver taget i tolden, så få beløbet refunderet her.

Kursen er vendt
Det har i mange år været rigtig sjovt at shoppe i England og USA, men valutakurserne har gjort det til en dyrere fornøjelse, end det plejer at være. Priserne på Feelunique er dog stadig lavere end i Danmark, men generelt er de engelske webshops blevet mindre attraktive. Vi har derfor snakket meget om, hvor I så køber jeres produkter? Kunne I ikke være søde at hjælpe os og smide links her til de steder, I køber skønhedsprodukter? Køber I på danske hjemmesider, på de engelske eller har I måske fundet webbutikker i Euro-land?
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Chris

Må simpelthen gøre reklame for parfume-klik.dk
De har super gode priser, der kommer ikke yderligere told- og afgifter på og der er levering indenfor en uge. Handler efterhånden kun der…

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *