Lørdagslook: Surf & Sun

20.06.15
Surf & Sun

Surf & Sun

I et stykke tid har min øjenmakeup været tæt på afdæmpet i forhold til, hvad den plejer… Selvom jeg generelt ikke har problemer med at give den gas både på øjne og læber, så har jeg altså fokuseret mest på læberne. Her fandt jeg en rigtig glad palette frem, som jeg har glædet mig meget til at få fingrene i. Hvis du kun må købe en øjenskygge denne sommer, så ville jeg vælge denne her. Den kan nemlig fint bruges til meget festlige og farverige looks, samtidig med at den kan peppe alle de andre looks op med nogle rigtig fine farver.

Surf & Sun
Da jeg åbnede kuverten, hvor paletten lå, hvinede jeg næsten af fryd… Desværre har jeg fået tiltalende problemer med lilla nuancer på øjnene, men IsaDoras varianter har hidtil været dem jeg tåler bedst. Og i denne palette finder du virkelig den fineste lilla nuance. Samtidig er der en virkelig fin grøn nuance og alt i alt er den farverige palette fint sammen sat, og hvis du skal på ferie eller andet, hvor pladsen er knap, kan du med fordel bruge den smukke beige skygge med perlemor som highlighter.

Surf & Sun åbent/lukket øje

Surf & Sun produkter

Pandehår, som har været ude i regnvejr og derefter lufttørret, er altså ikke ret let at få til at sidde pænt…

Finder du nogle andre farver frem om sommeren eller til ferierne, end dem du plejer at bruge?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Stine

Kære pudderdåser
Har I et indlæg der handler om hvordan man kan få flotte sommerben? Kan I f.eks. anbefale en serum med lidt selvbruner i?
Kh Stine

Helene Randløv

Hej Stine
Nej, sådan et har vi vist ikke… Et serum med selvbruner i kender jeg ikke til, men der er masser af gode selvbrunere. Dem der er lettest at styre er dem , man påfører dagligt. De andre kræver lidt mere øvelse.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *