Endnu et tip og en heldig vinder

10.06.15
Sådan bruger du tørshampoo

Sådan bruger du tørshampoo

En af de bedste ting, der kan ske i kommentarfeltet, er når der kommer nogle guldkorn, som virkelig gør livet lettere både for mig, men selvfølgelig også for alle de læsere som husker at læse med i under indlæggene. Det bedste tip kom dog på facebook… I virkeligheden er det så simpel, men det er sjældent, at jeg planlægger mine morgener, og derfor er det aldrig faldet mig ind…

Derfor elsker vi tørshampoo
De fleste er ret begejstrede for konceptet med at spare tid, men det er ikke hverken dovenskab eller søvnunderskud, der er den primære grund. De fleste bruger virkelig lang tid på håret og det er unægtelig en tidskrævende proces at vaske, tørre og style håret.

  • Til træning: Der er mange, der ligesom jeg er glad for tørshampoo i forbindelse med træning, så man ikke behøver at vaske håret mere end højst nødvendigt. Her kan det være en fordel at bruge den før træning, så du er sikker på at håret er tørt, når du sprayer det i.
  • Til pandehåret: Det kan ikke undgås, at man sveder, og huden fedter naturligvis i panden, uanset om du har pandehår eller ej. Det eneste, der virkelig virker, er lidt tørshampoo i lokkerne… En rejsestørrelse i tasken redder mig tit.
  • Til krøller og krus: Selvom det selvfølgelig sagtens kan være tidskrævende at pleje håret, når man har glat hår. Så er det en helt anden sag at få krøllet hår til at se lækket ud i flere dage. Hvis luftfugtigheden er høj eller man sveder lidt, kan man hurtigt komme til at ligne en puddel. Eller det møjsommeligt udglattede hår begynder at kruse lige så tosset som efter vask.
  • Til styling: Tørshampoo er bare genialt til at få fylde i håret, det kan ikke siges meget mere enkelt. Uanset om det er over ørene, eller på baghovedet håret behøver et lille løft, så er tør shampoo svaret.
  • Til de tidlige eller travle morgener: Her er så det tip, som ikke er faldet mig ind, simpelthen fordi det der med at springe hårvasken over er en beslutning, jeg tager, når jeg kigger på uret om morgenen.
    Det er naturligvis meget smartere og langt mere tidsbesparende at bruge tørshampoo, inden du går i seng. Så kan den nemlig få god tid til at virke, og om morgenen kan du rede håret igennem, style det og så er du sandsynligvis klar til afgang. Tak for det tip!

Der var faktisk ret mange, som ikke havde fundet den eneste ene tørshampoo endnu, men jeg tror altså ganske ofte, at det hænger sammen med de udfordringer, som jeg listede i tirsdagens tip… Det er ikke for at pege fingre, for indtil sidste år brugte jeg også selv tørshampoo helt forkert, samtidig med at jeg nok ikke var helt realistisk med hensyn til effekten…

Og vinderen er…
Mange tak for alle de spændende kommentarer! Der er så mange af jer, der virkelig tager tiden og skriver grundige og meget interessante kommentarer, det betyder meget mere, end man skulle tro. Det er en uudtømmelig kilde til inspiration og naturligvis til at opsøge mere viden, fordi der bliver stillet spørgsmål, som undrer eller pirrer nysgerrigheden. Kommentarfeltet er en dialog mellem jer og os, og det er essentielt for bloggens eksistens. Når alt det er sagt, så skal vi jo have fundet en vinder…
Da jeg har haft en travl dag, er de sprudlende idéer stort set ikkeeksisterende, Random.org var derfor en rigtig god ven. Og min ven sagde kommentar nummer to… Vinderen er derfor Bettina Dam, som skrev sin kommentar den 3. juni 2015 klokken 23:38

  • Jeg har først fornyligt begyndt at bruge tørshampoo. Jeg er en pige der altid har vasket hår hver eneste dag og ikke nok med at mit lange hår tager en krig at tørre hver morgen så er det og usundt for mit hår. Det slider jo på det.
    Jeg købte lidt for sjov en dag en tørshampoo på tilbud og nu har den sin faste plads på hylden så jeg ikke skal vaske og føne mit hår hver dag.

Tillykke med den skønne præmie bestående af hele tolv styks Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer. Jeg sender dig en mail, så du kan få tilsendt din præmie.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *