Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer

03.06.15
Sådan bruger du tørshampoo

Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer

Der er en tørshampoo, som langsomt men sikkert har skubbet flere af mine stylingprodukter væk fra hylden. Det stod ikke i kortene, at det skulle blive os to, for jeg var ret så skeptisk, da jeg blev præsenteret for den under modeugen i starten af februar. Joekim Davie Nielsen, som er lead stylist for Toni & Guy i Danmark, spurgte om jeg havde prøvet Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer… Min reaktion var at spøjte lidt på hånden, og Joekim fortalte mig grinene, at det altså er beregnet til håret.

Også til mørkt hår
Det er ikke altid så spændende at bruge tørshampoo, når man har mørkt hår. Faktisk er flertallet så hvide eller pudrede, at man ender med en sær grålig og virkelig mat farve. Præcis derfor tog det mig lang tid at tage mig sammen til at teste den, for den hedder jo noget med Matt, og det er ikke ligefrem et look, jeg stræber efter. Min overraskelse var derfor stor, da jeg endelig prøvede, og jeg faktisk elskede resultatet. Ikke nok med at den løfter håret, får det til at syne rent og får det til at dufte nyvasket. Så giver den netop en tekstur, der gør det ret sjovt at have fint hår, for det føles simpelthen, som om man har mere hår. Og vigtigst af alt, når man bruger den rigtigt (der skal afstand mellem dig og dåsen), er den usynlig.
Har du været for gavmild eller sprayet for tæt på, kan du give håret en tur med hovedet nedad og blæse med føntørreren, og vupti er alle synlige spor af tørshampoo væk igen.

Rækker langt
Min erfaring med den er, at lidt rækker virkelig langt, men jeg har ikke rigtig talt, hvor mange gange der er til i en dåse. En af mine opdagelser er også, at man bruger væsentlig mere, når man har mørkt hår, end når håret er lyst. Mit mørke hår synede i hvert fald oftere mere fedtet, end det lyse gør. En anden ting, Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer kan bedre end andre, er at vække fladt pandehår til live igen. Det imponerer mig igen og igen, hvor lidt der skal til, før pandehåret gider makke ret en hel dag.

Konkurrence
Hvis du vil skrive i kommentarfeltet herunder, hvorfor du elsker tørshampoo, og hvad du bruger det til, så kan du være med i konkurrencen om et helt års forbrug af Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer (tolv styks). Vinderen bliver trukket på onsdag den 10.06.15 om aftenen. Husk at undlade e-mail adresser, url’er og den slags i selve kommentaren.
Behøver du en tørshampoo lige nu, koster den 129,95 kroner i Matas.

Hvis du har lyst til at nyde godt af Joekims tips, tricks og hårtryllerier, kan du finde ham i hans ”space” Oops! Naboløs 3, 1206 København K, Telefon: 33 32 14 25.

Konkurrencen er sponsoreret af Toni & Guy

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
205 kommentarer
Sisi

ELSKER tørshampoo! Af mange årsager: fordi mit hår klasker og ser fedtet ud efter bare en enkelt dag uden vask – men samtidig er det jo netop godt for håret at få lidt pause fra shampoo mm. Fordi det tager en evighed at tørre mit hår, for ikke at sige vaske/skylle det – og det er ikke altid jeg får nået det om morgenen (er desværre lidt for glad for at sove længe). Sidst men ikke mindst elsker jeg det fordi det i dén grad er en live safer på Roskilde festivalen 🙂
Det ville være en fantastisk præmie at vinde – jeg krydser fingre!!!

Elena Jasmin Høgskær

Da jeg er begyndt på at vaske hår færre gange end tidligere med henblik på at se om det kan lade sig gøre kun én gang om ugen (har indtil videre arbejdet mig op på hver 4. dag), vil en ny tørshampoo virkelig falde i god jord!

Linda

Først vil jeg lige sige tak for jeres tips vedr. Brug af tørshampoo. Jeg har i mange år brugt talkum for at trække hårvasken en dags tid eller to, men efter at jeg er blevet mørkhåret, har det ikke været så nemt at bruge uden at den hvide pudder kan ses. For et par år siden viste min frisør mig hvordan tørshampoo også kan bruges til at skabe fylde, og siden har jeg været stor fan. Dog har jeg endnu ikke fundet en disideret favorit, så jeg vil meget gerne prøve denne fra Toni & Guy

Karin

Min hovedbund har aldrig været glad for hyppige hårvask. Men de tørshampoo’er jeg har prøvet har aldrig helt været med et godt resultat.
Men det lyder jo smart og denne kender jeg ikke. Sååå må vist prøve igen…

Katja Moikjær

Tørshampoo er ikke specielt godt for hovedbunden. Så hvis din hovedbund reagerer på det, så bliv endelig ved med at vaske hår. Det er ikke så meget tørshampooen den reagerer på sandsynligvis så meget som det er manglen på hårvask.

Din kommentar