The Wet Brush – børsten til vådt og filtret hår inkl. rabatkode

02.06.15
The Wet Brush

The Wet Brush

The Wet Brush fra H. H. Simonsen kan en ting, som den til gengæld gør perfekt: Den kan udrede filtret, vådt og nyvasket hår.

Det lyder måske som lidt overkill at have en hårbørste til det ene formål, men hår er allermest skrøbeligt, når det er vådt. At rede vådt hår igennem efter badet er derfor ikke bare sådan noget, man kan overlade til en hvilken som helst hårbørste, når man har så filtret hår som jeg.

Jeg har selv meget tyndt, tørt og filtret hår. Næsten lige meget hvad jeg gør, så kommer jeg ud af badet med en fuglerede af totalt filtret hår, der er svært at rede igennem. At bruge en stor mængde balsam er ingen løsning – så klasker mit tynde hår fuldkommen sammen. Det hjælper at rede håret igennem FØR jeg går i bad, men stadig er det svært at få filtret ud efter en grundig hårvask.

Glider ubesværet gennem håret
Jeg har prøvet utallige børster og bredtandede kamme til formålet, men da jeg for et par måneder siden for første gang kørte The Wet Brush gennem mit våde, nyvaskede og totalt sammenfiltrede hår var det en hårbørste-åbenbaring af de større. Hvor almindelige plastikhårbørster og kamme sidder fast, glider denne fuldkommen ubesværet gennem mit hår. Jeg er vild med den!

Og nej, som Helene også skriver i månedens favoritter, så kan du ikke sammenligne den med dyre hårbørster af naturhår, det er som at sammenligne æbler og bananer. En børste af naturhår har til formål at pleje håret. The Wet Brush kan kun rede filtret, nyvasket hår igennem. Og det gør den til gengæld bedre end nogen anden.

Her kan du købe det
The Wet Brush fra H. H. Simonsen er billigst på nettet, hvor den koster 129 kroner hos for eksempel Nicehair.dk,

Nicehair har lige nu den sølvfarvede billigere til 99 kroner, hvis du ikke vil vælge selv mellem de mange fine farver.

Den fåes også i en lille rejsemodel til 79 kroner, som jeg ikke har prøvet. Har nogen af jer prøvet den?

Rabatkode til Nicehair på 20 procent
Nicehair.dk har lige nu en rabatkode på 20 procent, der gælder alt undtagen Moroccanoil, Dermalogica og Jane Iredale. Koden er 20DK og gælder til 30. juni.

Hvad reder I filtret hår med?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
Pernille Aaby Larsen

Hvordan er den i forhold til Tangle Teezer, hvis man bruger den i tørt hår? Jeg redder aldrig mit hår, når det er vådt , men bruger en børste fra Michael Mercier (Tangle Teezer med håndtag på :D) til tørt filtret hår 🙂

Helene Randløv

Hej Pernille
Jeg synes slet ikke Tangle Teezer kan det samme. Mine sønner har været ivrige fortalere for Tangle Teezer, men nu ligger deres urørte hen, fordi de begge er vilde med Wet Brush.
Kh. Helene

Dorthe

Hej
Jeg har lige et spørgsmål der er lidt væk fra hår og børster Hver gang jeg skal handle makeup, søger jeg altid efter råd og vejledning på denne skønne blog! Tak for en fantastisk blog!
Min hud har ændret sig meget efter graviditeter. Den er gået fra at være gul og fedtet, til at være virkelig plettet, tør og ret så rødlig. Jeg skal derfor ud og købe ny foundation -ja, jeg har faktisk allerede købt flere, men farverne har været helt gale. Mit spørgsmål er; til rødlig hudtone, hvilken farve skal man så gå efter -neutral, rødlig eller gik?
De sidste par gange, er jeg blevet vejledt til en ‘sand’ og jeg ser så syg ud når det er.
Undskyldt jeg kommer med spørgsmålet her.
Rigtig god aften.

Helene Randløv

Hej Dorthe
Det er ret så svært at svare på uden at se huden… Men jeg kan fortælle dig om min hud, som er ret så rødmosset. Hvis jeg ikke vælger en gul foundation bliver jeg nærmest blå i hovedet. Helt galt går det, hvis den er pinkish. Kan du ikke sige præcis, hvad du har prøvet, og hvordan de har passet?
Kh. Helene

Dorthe

1000 tak for svar!
Jeg er egentlig ret lys i huden -lyst hår og blå øjne, startede så med lidt fregner, men nu har jeg virkelig mange pigmentpletter -er virkelig mørk rundt om øjnene og panden er meget tydelig helt lys og sådan lyserød-agtig og oveni i alt det skønne, har huden så fået et rødligt skær. Når jeg vasker ansigtet bliver det helt mørkerødt. Og de fleste makeupper -næsten ligemeget hvilken farve, bliver også rød/blå-lilla når den kommer på.
Jeg har prøvet Bare Minerals, Estee Lauder Double wear i 0,5 -jeg bliver helt grå at se på, Shiseido Sheer and perfect 020 -jeg elsker at putte den på, men den gør slet ikke nok, Dior skin Star 01 og 02, den ene for lys, den anden for mørk/rød og derudover har jeg været på alverdens concealere -bla Ysl Touche eclat og Estee lauder Bb hightligther -de skulle dække åh-så godt fik jeg at vide i Matas, jeg læste så i går på denne skønne blog, at det jo er no-go som concealer!
Jeg ved godt jeg ikke kan få en fejlfri hud, men vil så gerne have den er pæn, så jeg føler mig bedre tilpas.

Dorthe

Kan også lige skrive hvad jeg bruger af rens og pleje. Lige nu renser jeg i Matas, den uden alt muligt, fordi jeg er løbet tør for Ole Henriksen -den der røde rensesæbe -anti age, skin tonic Matas Natur, Ole Henriksen Pure Truth Oil og Ole Henriksen Sheer transformation. Har lige set at Clinique laver en grøn primer, men det ved jeg ikke om dur ovenpå mine mange pletter

Satina Wandel

Jeg har netop fået The Wet Brush i min Goodiebox og jeg havde altså også lidt af en åbenbaring, da jeg først afprøvede den! Mit hår er meget lig dit, filtret og tyndt og sjasker sammen ved balsam… Så jeg var altså vældig imponeret, da jeg prøvede børsten efter alle dem, jeg har afprøvet i årenes løb…

Sandra K

Jeg bruger Wet Brush, ikke den fra H.H. Simonsen, men bare den originale. Den er guld værd! Købte lige en ny med hjem fra USA, de er bare så gode! Jeg har også en lille en til tasken…. Jeg bruger også Tangle Teezer engang imellem, men det er mest til tørt filtret hår :smiley:

Kathrine

Ved i om der er forskel på den “Originale” wet brush og denne fra hh simonsen??

Helene Randløv

Hej Kathrine
Jeg har begge, og jeg synes ikke, at forskellen er så markant, at det kan retfærdiggøre prisen 😉
Der er røget et par tænder ud fra HH Simonsen børsten, men min søn har heller ikke brugt den originale lige så meget. Og hans hår er vildt filtret, tykt og let frizzy, det holder de færreste børster til i længden.
Kh. Helene

Baysen

Jeg sidder netop og skal til at købe ny børste, og tænkte, at jeg skulle have Wet Brush. Jeg har allerede en, som jeg var overbevist om var en kopi. Nu viser det sig, at det vist bare er en gammel udgave… Øv! For det betyder, at Wet Brush slet ikke er god nok til mit hår. Den glider slet ikke igennem håret, når det er vådt, og jeg er faktisk nået til et punkt, hvor jeg hiver piggene ud, når jeg reder håret – enten ligger de ud over hele badeværelsesgulvet, eller endnu værre de bliver filtret ind i håret.
What to do? Jeg har også Tangle Teezer, men den kan ikke rede mit tynde hår ovenpå hovedet,

Helene Randløv

Hej Baysen
Mit forslag er, at du køber en bredtandet kam. Eller en ny Wet-Brush for de bliver også slidt, eller vores gør i hvert fald. Min mand, som jo har langt hår, er glad for en bredtandet kam før og efter hårvask. Og så synes jeg du skal prøve med noget balsamspray. Hvordan er det nu… skal det være uparfumeret?
Kh. Helene

Baysen

Hej Helene,
Det kunne være jeg skulle prøve det, brugte en overgang en afro-/krøllekam, men måske ville en bredtandet kam være en tand bedre. Jeg har faktisk også tænkt, at jeg bare ville prøve med en ny Wet Brush, selvom jeg synes, at det er tidligt, at den bliver hurtigt slidt, hvis den kun holder halvandet år, som min har gjort.
For tiden bruger jeg både balsam (PPs Conditioner 2) og PPs Treatment 1 efter badet, men jeg er enig i, at en balsamspray kan afhjælpe mit problem. Jeg har bare lidt svært ved at finde en, der passer til mit fine hår. Den må jo helst ikke tynge eller fedte, men alligevel skal den kunne pleje mine tørre spidser. Og ja, den må meget gerne være uparfumeret – eller i hvert fald ret neutral i duften 🙂

Katja Moikjær

Jeg ved ikke… Det er nok bare mig, men jeg forventer ikke, at børster af denne type holder længere tid? Jeg synes også de bliver namsede og vil gerne skifte dem ud alligevel.

Mette

Hvad er forskellen på hh Simonsen og den originale? Jeg troede faktisk at hh Simonsen var den oprindelige.

Katja Moikjær

Jeg er også forvirret. Jeg tror de her har The Wet Brush og thewetbrush.com der er et amerikansk firma. http://jdbeauty.com/brands/
Og så er der HH Simonsen. Men produkterne er meget ens.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *